Görüş Bildir
Haberler
Bu Hayatta En Çok Güvenmen Gereken Kişiyi Söylüyoruz!

etiket Bu Hayatta En Çok Güvenmen Gereken Kişiyi Söylüyoruz!

Ayşe Korkmaz
15.03.2016 - 13:29

Yıllarca insanlara kızdın belki de küstün. Tek tek sırtından bıçaklayanlar da oldu, sonuna kadar yanında kalanlar da! Aynı hataya bir daha düşmemek için bu testi çözmeni şiddetle öneriyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, kiminle yaşıyorsun?

2. Bütün dini/resmi ya da sömestir tatillerinin o tatlı telaşlarına, rehavetlerine bir puan vermen gerekseydi... (1 en düşük!)

3. Bütün aileni, çevreni geride bırakıp çok uzaklara taşınmayı düşündün mü?

4. Sosyal medyada akrabalarınla arkadaş olur musun peki?

5. Eveeet şimdi senin vicdanınla baş başa bırakıyor ve soruyoruz, gıybete düşüyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sırlarını başka insanlarla paylaşmak konusunda ne düşünüyorsun?

7. Hayatının en güzel haberini aldın, ne yapacaksın?

8. Kardeşin var mı bir de onu öğrenelim.

9. Son olarak, hiç kazık yedin mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Can Parçası Kardeşin!

Senin bu hayatta gözünü arkada bıraktırtmayacak tek insan kardeşin! Aranızdaki iletişimin güzelliği uzaktan bile fark edilebiliyor. Aynı ailede, ortamda büyümüş olmanın avantajı da olsa, sizi birbirinize bağlayan şey daha kutsal bir şey aslında ve kimsenin anlayabileceği seviyede de değil. En çok sevdiğin, en çok eğlendiğin, koşulsuz şartsız yan yana olacağın tek insan! Bize göre sen çok şanslısın.

Sevdiceğinin Ta Kendisi!

Senin bu hayatta en çok güvenebileceğin insan sevgilinden başkası değil. Hangi çılgın aşkın gücünü inkar edecekmiş şaşarım?! Birbirinize ilk baktığınızda hastalıkta sağlık, iyi günde ve kötü günde onun hep orada olacağını biliyordun aslında. Bu yüzden çok bağlandın. Her ne yaşanırsa yaşansın, düştüğünde kaldıracak, seni sonsuz sevgisiyle saracak kişi o, bir başkası değil :)

Dostlar Beni Hatırlasın!

Senin bu hayatta güvenebileceğin tek insan en yakın arkadaşın! Çünkü siz bu güveni kan bağı olmadan kendiniz inşa ettiniz! Ve bu dünyadaki en güzel duygulardan biri senin için. Senin en büyük sırlarını mezara kadar götürecek, her aradığında yanında olacak biri o! Senin için çok ama çok özel biri yani. Aynı şeylere ilgi duyduğunuz ve aynı şeylerden nefret ettiğiniz için her şeyi hiç sıkılmadan, yargılamadan saatlerce konuşabilirsiniz!

Hayatının Güvencesi: Baban!

Senin bu hayatta en çok güvenebileceğin insan baban! Sizin aslında çok ama çok özel bir ilişkiniz var çünkü sen babanın bazı yönlerini kendin için rol modeli olarak görmüşsün. Çünkü o senin hayatını hep önceden planlayan, zaman zaman seni kassa da hep senin iyiliğin için orda olan çok ama çok özel biri. Tabii ki annelerin yeri farklı ama senin babanla olan durumun, nasıl desek biraz daha telepatik! Kesinlikle gurur duyman gereken, çok özel bir ilişkiye sahipsiniz.

Onun Kadar Kimse Sevmiyor : Annen!

Senin dünyaları verseler değişmeyeceğin tek şeyin annenle olan ilişkin diyebiliriz. Her zaman en özel ve en değerli olmayı başarmış senin için. Çünkü ona güvendiğin hiçbir anda seni yalnız bırakmamış ve de yanıtlmamış. Aynı şekilde sen de onu. Sadece bir sırrını paylaşmak için değil, yardım etmek için, beraber dışarı çıkmak için hatta bazen sadece sarılmak için bile annene gidebiliyorsun sen. Hayattaki en saf sevgiyi ve güveni onun yaşıyorsun zaten, daha doğru bir alternatifin olabilir miydi ki?

''Ben Kendime Yeterim!''

Yaşadığın ona şey sana göstermiş ki bu hayatta kendinden başkasına asla güvenmeyeceksin, güvenmemelisin! Sen bütün dertlerinin, mutluluklarının hatta başarılarının da üstesinden tek başına gelmeyi tercih etmiş ve hepsinin altından da başarıyla kalkmışsın. Tabii ki insanlarla paylaştığın şeyler de var ama hiçbir zaman önceliğin olmamışlar. Bize sorarsan bunu başarabilmek çok büyük bir olay ve seni tebrik etmek isteriz bu kadar kendine güvenmeyi başarabildiğin için!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1297
700
598
138
116
108
38
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Regina Phalangie

kardeşim yok diyorum güvenmen gereken tek kişi kardeşin diyor ağladım

Luna Chan

Kardeşim yok dedim "Can Parçası Kardeşin!" dedi.Böyle yaraya tuz basmak da olmaz ama ya :(

sevda kuşu

Şanslıyım tabi :) Bu hayatta kardeşime güvenecem elbet :)) O benim birtanem çünkü♥