Görüş Bildir
Haberler
Bu Haber Ortalığı Karıştırdı! 'Seks Canavarı'

Bu Haber Ortalığı Karıştırdı! 'Seks Canavarı'

Fatih
11.01.2014 - 22:36

Bu Haber Ortalığı Karıştırdı! 'Seks Canavarı'

İspanya medyasının FIFA Ballon d'Or galası öncesinde Franck Ribery hakkında 'Seks canavarı' şeklinde haber yapması, Almanya'yı ayağa kaldırdı.

Futbolseverlerin heyecanla beklediği FIFA Ballon d'Or ödülünü kazanan ismin belli olacağı 13 Ocak gecesinden İspanya medyası ilginç bir habere imza attı.

Bayern Münih'ten Franck Ribery, Real Madrid'den Cristiano Ronaldo ve Barcelona'dan Lionel Messi'nin ödül için yarıştığı FIFABallon d'Or ödülünün kazananı Zürih'te yapılacak gala ile belirlenecek.

Bu önemli gece öncesinde İspanya'nın önde gelen gazetelerinden ABC, Fransız yıldız Franck Ribery'yi kızdıracak bir haber yaptı.

ABC gazetesinde yayınlanan 'Seks canavarı Ribery, Ronaldo'ya karşı' başlıklı haberde Bayern Münih'in yıldız oyuncusunun karıştığı seks skandalına değinildi.

Almanya medyası ise ABC gazetesinin bu hareketini 'hakaret' olarak algılarken FIFA Ballon d'Or öncesinde yapılan bu haberi 'manidar' olarak yorumladılar.

Ribery ve Benzema'nın yargılandığı davada iki futbolcu 2008 ve 2009 yıllarında birlikte oldukları Zahia Dehar'ın 18 yaşından küçük olduğu iddia edilmişti. İkilinin davası halen devam ediyor.

Kaynak: http://www2.sporx.com/futbol/dunya/al...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın