Görüş Bildir
Haberler
Bu Geometrik Şekiller Testinden Geçebilecek misin?

etiket Bu Geometrik Şekiller Testinden Geçebilecek misin?

Yung Boş Ada
10.04.2016 - 13:37

Geometrik şekillerde ne var ki canım; iki üçgen bir kare falan, en fazla deltoid falan vardır! Sen öyle zannet, bu test hiç de zannettiğin gibi kolay geçmeyecek! İnanmıyorsan: Hodri meydan!

Buradan esinlenilmiştir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hazır mısın? Bunlardan hangisi gerçek bir kare? Diğerleri de kare gibi görünebilir ama aralarında sadece bir tane kare var!

2. Peki ya bunlardan hangisi gerçek bir daire? Diğerleri gerçek bir daire değil, dikkatli bakarsan anlayacaksın!

3. Bu üçgenlerden bir tanesi eşkenar üçgen: Yani tüm kenarları birbirine eşit! Acaba hangisi?

4. Şimdi sana 4 tane dikdörtgen göstereceğiz: Bulmanı istediğimiz şey ise tam olarak 2'ye 1 oranlı bir dikdörtgen! Hadi bakalım!

5. Bu beşgenlerden hangisinin tüm kenarları birbirine eşit?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak da tüm kenarları eşit olan altıgeni bul hadi!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Seni tekrar ilkokula yolluyoruz!

Üzgünüz güzel dostumuz ama, bu testten gerçekten geçemedin! Bu yüzden seni ilkokula, geometri dersine ve şekillere en baştan başlamaya gönderiyoruz! Hatta şu bebeklerin oynadığı üstünde şekiller olan kova gibi oyuncak var ya, ondan bile hediye etmeyi düşündük sana. Biraz daha dikkat ve çaba güzel dostumuz!

Dikkatin kuş gibi senin!

Bizce senin şekil bilginde sıkıntı yok, ama gözlerinde veya dikkatinde sıkıntı olabilir! Sanki dikkatin çok çabuk dağılıyor, hemen sıkılıyorsun, başka şeylerle uğraşmaya başlıyorsun gibi. Eminiz ki böyle olmasaydı bu testten mükemmel bir sonuç çıkarır ve başarıyla geçerdin! Neyse artık, bir sonraki sefere!

Adeta bir şekil polisi!

Sana bir şey söyleyelim mi: Senin gözünden hiçbir şekil, hatta hiçbir şey kaçmıyor! Sende çok iyi bir gözlem yeteneği var. Etrafında olup biten her şeyden haberdarsın ve asla tek bir ayrıntıyı bile kaçırmazsın! Bu sayede de bu testten gayet güzel bir şekilde geçtin güzel dostumuz!

Şekil diyarının efendisi!

Eğer gerçekten böyle bir diyar olsaydı hiç kuşkusuz sen bu diyarın efendisi, koruyucusu ve sahibi olurdun! Çünkü sendeki bu şekil bilgisi, analitik zeka, dikkat ve gözlem yeteneği kimsede yok! En ufak, milimetrik bir hata bile gözünden kaçmıyor senin. Her daim her şeyin farkındasın: Seni kandırmaya çalışanların vah haline yani! Tebrikler güzel dostumuz: Bu testi en iyi şekilde geçtin ve tam puan aldın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
897
223
145
116
46
43
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Şekil diyarının efendisi! Eğer gerçekten böyle bir diyar olsaydı hiç kuşkusuz sen bu diyarın efendisi, koruyucusu ve sahibi olurdun! Çünkü sendeki bu şeki... Devamını Gör

Hasan Kaçmayan

şükür bu gün de övgümü aldım, bu site olmasa hiç övgü almazdım onu da söyleyeyim.

kami-sama

Şekil diyarının efendisi!One Punch Man ne alaka mk.