Görüş Bildir
Haberler
Bu Fotoğraf Testine Göre Senin Nasıl Biri Olduğunu Söylüyoruz

etiket Bu Fotoğraf Testine Göre Senin Nasıl Biri Olduğunu Söylüyoruz

Senin seçtiğin fotoğraflar bize senin hakkında ipucu veriyor. Bu seçtiğin fotoğrafa göre senin nasıl biri olduğunu testin sonunda söylüyoruz. 

Hadi testeee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç bakalım.

3. Bu fotoğraflardan birini seç bakalım.

4. Peki bunlardan da seç.

5. Şimdi de bunlardan birini seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hadii seçmeye devam et.

7. Evet, şimdi de bunlardan seç.

8. Peki bu fotoğraflardan hangisi?

9. Şimdi de bunlardan seç bakalım.

10. Son olarak bu fotoğraflardan da seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen hayatı olduğu gibi kabul eden birisin!

Sen her şeye karşı oldukça pozitif birisin. Hayatın sana verdiği her şeyi kabul etmişsin. Karşına çıkardıkları zorlukları ve kolaylıkları itiraz etmeden kabul etmişsin. Kendi ayaklarının üzerinde durmayı çok iyi öğrenmiş. Zaten birisinden bir şey istemek pek hoşuna gitmez. Aşırı konuşkan birisin. Her sohbetin içinde varsın. Bu çok konuşkan özelliğin, senin aslında duygularını gizlemen için bir yöntem. Bu konularda oldukça içe kapanıksın. İnsanların senin duygularını hakim olmasını istemiyorsun. Yani gizemli birisin. Her şeyi açık açık anlatmazsın, insanların seni çözmesini beklersin. Çünkü kolay olan bir şeyin değerini hemen unutan insanlar için sen zor olmalısın. Bu gizemli özelliğin de seni oldukça çekici kılıyor. İnsanda merak duygusu uyandırdığın için etrafın sürekli seni tanımak isteyen insanlarla dolu. Hayatındaki olumsuzluklara karşı durup, ağlayarak vakit kaybetmek yerine hemen çözüme odaklanırsın. Böylece problemlerini en hafif darbeyle atlatırsın. Her zaman bir planın vardır. Yaptığın işin önünü ve arkasını çok iyi düşünürsün. Çünkü senin hayatında hataya yer yoktur.

Sen çabaya aşık birisin.

Evett sen çabaya aşık birisin. Senin için çaba varsa bir yerde onun karşılığını mutlaka alırsın. Hayata geldiğin andan şu anki ana kadar her zaman bir şey için çabalamışsın. Oturup bir şeyi beklemek sana çok saçma, değersiz ve sıradan geliyor. Oysa istediğin bir şey için günler, haftalar, yıllarca çabalamak ve sonunda onun karşılığını almak... Bu duygunun hissettirdiğini hiçbir şeyde bulamıyorsun. Kendin bu kadar her şey için çabalarken, karşına çıkan insanın da senin için çabalamasını istiyorsun. Eski aşklarındaki gibi 'nasıl olsa bensiz yapamaz, yine döner' gibi düşünmelerini istemediğin için ilişkiye başlamadan önce insanları biraz zorluyorsun. Çünkü sen ilişki içinde bambaşka biri oluyorsun. Bütün kötü duyguları unutup, yerini güzel duygular alıyor. Bu da seni çok affedici yapıyor. Her şeyi görmezden gelmene neden olan bu durum, artık canına tak etmiş olacak ki ilişki öncesi insanları güzel bir sınav yapıyorsun. Senin bütün isteklerine rağmen yanında kalanlar, hayatında en güzel yerin sahibi oluyor. Bazen içini kötü hisler kapladığında aşırı durgun olabiliyorsun. Böyle zamanlarda seni motive eden şey hafif esen bir yaz akşamında sevdiklerinle beraber huzur verici sohbetler etmek.

Sen çok çabuk demoralize oluyorsun.

Senin bu hayatta başına ne geliyorsa, modunun çok çabuk düşmesinden geliyor. Olumsuz bir olay karşısında, benimsediğin olumsuz tavır daha da kötü düşünceleri beraberinde getiriyor. Kendi elinde olan bu durumun önüne geçmek de yine senin elinde. Bu durum senin çok düşünmenden kaynaklanıyor. Başına gelen iyi veya kötü her şeyi çok fazla düşünüyorsun. Hayatında yaşadığın iyi bir olayın ardından, sanki kötü devam edecekmiş gibi sürekli aklında 'ya şöyle olursa, ya böyle olursa' diye düşünüp duruyorsun. Bu düşünce sana zarar vermekle kalmaz aynı zamanda seni hasta edebilir. Çok vicdanlı olmanda seni çok düşünmeye itebilir. Sürekli insanların ne yapacağını düşünmen ve onlara üzülmen senin hayatını oldukça olumsuz etkiliyor. Dünyayı sen kurtarmayacaksın bu kadar düşünmeyi bırak. Hayatını daha anlamlı ve doya doya yaşamak istiyorsan, düşünmen gereken tek kişi kendinsin. Nasıl daha mutlu olabileceğini, nasıl daha rahat yaşayabileceğini düşünebilirsin mesela. Bu kadar modunun düşük olmasının sebebi, hayatına aldığın kişilerden kaynaklanıyor olabilir. Her zaman seni hayal kırıklığına uğratan insanlar nedeniyle sen de en küçük bir şeye sevinmek yerine, üzülmeyi tercih ediyorsun.

Sen her şeye karşı çok dayanıklı birisin.

Yoksa Hulk sen misin? Sen her şeye karşı dik duran ve çok dayanıklı birisin. Kolay kolay hiçbir şeye üzülmezsin, duygularını aldırmış olmandan şüphelendik açıkçası. Zamanla edindiğin bu özellik seni o kadar güçlü biri yapmış ki hiçbir şeyden korkmaz olmuşsun. Bunun nedeni her şeye şüpheyle yaklaşman. Hiçbir şeye ve hiç kimseye güvenmiyorsun. İnsanların her zaman, her şeyi yapabilme potansiyeli olduğunu aklından çıkarmıyorsun. O yüzden de hep şüpheci bir tavır sergiliyorsun. Bunu belli etmesen de iyi gözlem yapabilen insanlar hemen anlayabiliyor. Çok heyecanlı bir yapın var. En küçük şeyler bile seni heyecandan uyutmayabilir. Katı görüntünün altında, küçük bir çocuk olduğunu söyleyebiliriz. Her şeye karşı bu kadar duygusuz durman, çoğu zaman seni yoruyor. Kendini sessiz sakin bir yere atıp, kendin gibi olup, kafanı dinlemek istiyorsun. Bunu sık sık da yapıyorsun. Tanımadığın insanlara karşı oldukça sert olan sen, arkadaş çevren ve sevdiklerine karşı bir kediden farkın yok. Kendini en rahat  ve huzurlu hissettiğin yer yine sevdiklerinin yanı. Kendini korumak zorunda kalmadığın ve aslında onların seni koruduğu sığındığın tek yer...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
284
107
47
39
17
12
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
TEYLA

Sen hayatı olduğu gibi kabul eden birisin!

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Sen her şeye karşı çok dayanıklı birisin...

cansu ersan

Sen çabaya aşık birisin ne alaka lan