Görüş Bildir
Reklam
Reklam
Chery Fiyat Listesi Nisan 2024: Tiggo 7, 8 Pro ve Omoda 5 Güncel Fiyatlar
Çin'in otomotiv endüstrisindeki önde gelen markalarından biri olan Chery, nisan ayına özel fiyat güncellemelerini duyurdu. Her geçen gün daha da popüler hale gelen markanın, bazı modellerinde bir önceki aya kıyasla fiyat artışları yaşandı. Merakla beklenen Tiggo 7, 8 Pro ve Omoda 5 gibi modellerin güncellenmiş fiyatlarına ne kadar olduğunu öğrenmek için Chery'nin Nisan 2024 tarihli güncel fiyat listesine göz atabilirsiniz.
Renault Fiyat Listesi Nisan 2024: Austral, Clio, Megane, Taliant, Captur ve Zoe Güncel Fiyatlar
Yeni ayın başlangıcıyla birlikte Renault, fiyatlarını güncelledi. Popüler modeller Austral, Clio, Megane, Taliant, Captur, Koleos ve Zoe'nin fiyatlarında artış gözlendi. Fransız üreticinin öncü tasarımı ve yenilikçi teknolojilerle donatılmış bu araçlar, sürücülere benzersiz bir sürüş deneyimi sunmaya devam ediyor. Güncellenen fiyatlar hakkında daha fazla bilgi almak için Nisan 2024 Renault fiyat listesine göz atabilirsiniz.
Reklam
Reklam
Krediyle Araba Almak İsteyenler Dikkat! BDDK, Taşıt Kredilerine İlişkin Sınırları Değiştirdi
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), taşıt kredilerine ilişkin sınırları değiştirdi. Kredi düzenlemesi detayında ise önemli olan ifadeler şu oldu: '13.06.2006 tarihli ve 5520 sayılı Kurumlar Vergisi Kanununun Geçici 12 nci maddesi kapsamına giren mükellefler tarafından üretilen sadece elektrik motorlu taşıtlar için' yani TOGG'a özel bir kredi düzenlemesi oldu.
Reklam
Reklam