Görüş Bildir
Haberler
Daha da Sıcak Olacak! İzleyenin Libido Seviyesini Anında Hareketlendiren En Erotik Filmler

Daha da Sıcak Olacak! İzleyenin Libido Seviyesini Anında Hareketlendiren En Erotik Filmler

Gökhan A.
13.03.2017 - 18:19 Son Güncelleme: 13.05.2022 - 13:36

Erotik film, en çok izlenen film türlerinden bir tanesi.

Bazı filmler vardır ki sansasyonelliği sebebiyle yıllarca konuşulur, tartışılır. Hatta bazı ülkelerde yıllarca yasaklı kaldığı bile olur. Günümüze gelindiğinde bu tarz erotik filmler oldukça fazlalaştı ve çıtayı epey yukarılara taşıdılar. İşte dozu yüksek bu en iyi erotik filmlerden adından fazlasıyla söz ettirmiş olanları listeledik. Erotik film izlemek isteyenler için listemizi sizinle paylaşıyoruz. İster Türkçe dublajlı isterseniz altyazılı izleyin ama beğeneceğinizi düşünüyoruz! 

Herhangi bir sıralama bulunmamaktadır.

1. Malena (2000)

1. Malena (2000)

Malena 

http://www.imdb.com/title/tt0213847

Dünya, ülkelerin arasındaki politik çıkmazlar sebebiyle büyük bir savaşın gölgesindedir. Bu dünyada gençliğine ulaşmaya çabalayan bir çocuk ise kasabalarına gelen, güzeller güzeli bir genç kadın olan Malena'nın etkisiyle kendi erkek kimliğini bulmak üzeredir. Malena, tüm güzelliğiyle faşist bir İtalyan kasabasını derinden etkilemektedir. Bütün kasabayı birbirine düşürecek olan genç, ateşli ve dul kadın, bu kasabanın hem başlangıcı hem de sonu olmak üzeredir.

2. 9 Songs (2004)

2. 9 Songs (2004)

9 Songs 

http://www.imdb.com/title/tt0411705

İngiliz bir buzul araştırmacısı ve bir Amerikalı kadın arasında gelişen aşk, sevgi ve cinsel ilişki, çemberinin Brixton Akademi'de 9 ayrı konserde çalan 9 ayrı parça arasına sıkıştırılan bir film.

3. Mavi En Sıcak Renktir (2013)

3. Mavi En Sıcak Renktir (2013)

La vie d'Adèle

http://www.imdb.com/title/tt2278871

15 yaşındaki Adele'in emin olduğu iki şey vardır; o bir kızdır ve kızlar erkeklerle çıkar. Bir gün büyük meydanda Emma'nın mavi saçlarını farkediverir ve işte o an hayatının değişeceğini anlar. Kendi ergenlik sorularıyla yapayalnız, bakışlarını kendine ve başkalarının bakışlarını kendine çevirir. Emma'yla yaşadığı aşkı bir kadın olarak, bir yetişkin olarak yaşamaktadır. Fakat Adele ne kendisiyle ne ailesiyle ne de bu absürd dünyayla barış yapmayı becerememektedir.

4. Mahremiyet (2001)

4. Mahremiyet (2001)

Intimacy 

http://www.imdb.com/title/tt0256103

Jay, kötü giden bir evliliğin ardından karısını terk eden ve barmenlik yaparak yaşamını sürdüren yalnız bir adamdır. Jay bir gün tek başına yaşadığı evinde tanımadığı, adını bile bilmediği bir kadınla birlikte olur. Başlarda sadece bedensel arzulara dayalı olarak başlayan bu ilişki zamanla birbirlerine aşık olmalarıyla yön değiştirir. Bu gizemli kadın hakkında her şeyi bilmek isteyen Jay, onu günlerce yaşadığı yer başta olmak üzere birçok yerde takip eder. Sonunda keşfettiği gerçek, ilişkilerini ne gibi bir noktaya taşıyacaktır?

5. Aşk (2015)

5. Aşk (2015)

Love 

http://www.imdb.com/title/tt3774694

1 Ocak, sabahın erken saatleri. Telefon çalar. Murphy, genç karısı ve 2 yaşındaki çocuğunun yanından kalkar ve telesekreter mesajını dinler: Electra’nın annesinin sesi endişelidir ve kızı hakkında bir şey duyup duymadığını sormaktadır. Electra bir süredir kayıptır. Annesi, onun başına kötü bir şey geldiğinden şüphelenmektedir. Uzun ve yağmurlu bir günün sonunda Murphy, kendisini evinde yalnız bulur; hayatının aşkıyla, Electra ile 2 sene boyunca yaşadığı hatıraları anımsamaktadır. Verilmiş sözler, oynanmış oyunlar, yapılmış taşkınlıklar ve hatalarla dolup taşan bir tutku yeniden alev almaktadır.

6. Yatakta (2005)

6. Yatakta (2005)

En la cama

http://www.imdb.com/title/tt0474642

Yatakta, adı üstünde, birkaç saat önce bir partide tanıştığı anlaşılan bir çiftin (Blanca Lewin ve Gonzalo Valenzuela) bir otel odasında geçirdiği tek gecelik ilişkinin öyküsü..

7. Benimle Ol (2005)

7. Benimle Ol (2005)

Lie with Me

http://www.imdb.com/title/tt0418832

Cinsel açıdan doyumsuz olan Leila'nın karşı cinsle olan ilişkisi kısa fiziksel temaslardan ibarettir. Bir gece Leila'nın karşısına David çıkar. David, Leila'nın daha önceki partnerlerine benzemez; istediği sadece cinsel ilişki değildir...

8. Hizmetçi (2016)

8. Hizmetçi (2016)

Ah-ga-ssi

http://www.imdb.com/title/tt4016934

Güney Kore’nin yıldız yönetmeni Park Chan-wook’un, Cannes Film Festivali’nde yarışan The Handmaiden'da şehvet, entrika ve cinsel gerilimle örülü göz alıcı bir öykü sunuyor. Sarah Waters’ın The Fingersmith adlı romanından uyarlanan bu dönem filmi, 1930’larda Japon işgali altındaki Kore’de geçiyor. Zengin genç bir Japon kadın, onu kandırıp zenginliğini ele geçirmeye çalışan Koreli bir adam ve adamın tuttuğu Koreli bir hizmetçi arasındaki entrika etrafında dönüyor.

9. Melissa P. (2005)

9. Melissa P. (2005)

Melissa P.

http://www.imdb.com/title/tt0443584

'Yatmadan Önce 100 Fırça Darbesi'nden esinlenen film 16 yaşında bir genç kızın cinselliği keşfetme sürecini ele almaktadır. Sicilyalı, masum ve kırılgan Melissa'nın ailesi ile iletişim sorunu vardır. Babası sürekli seyahat etmektedir ve annesi de kızıyla yeterince ilgilenmemektedir. Yaşadığı yalnızlık hissini gidermek için cinselliğin ön planda olduğu bir dünyada seyir etmeye başlar.

10. Günahkar (2001)

10. Günahkar (2001)

Original Sin

http://www.imdb.com/title/tt0218922

Julia isimli esrarengiz ve güzeller güzeli bir kadın Luis Antonio Vargas isimli genç bir adamın aklını başından alarak onu birtakım sahtekarlık olaylarına bulaştırır. Luis, artık asla geri dönemeyeceği bir suçlar bataklığına girmiştir. Asıl şoku ise, uğrunda her şeyini verebileceği Julia'nın aslında kendisine aşık olmadığını öğrenince yaşayacaktır. Artık Luis'in tek amacı bu fettan ve yararcı kadından ağır bir intikam almak olacaktır.

11. Romance (1999)

11. Romance (1999)

Romance 

http://www.imdb.com/title/tt0194314

Marie, 20’li yaşlarının başındaki bir ilkokul öğretmenidir. Aşık olduğu adamın adı ise Paul’dür. Alımlı ve çekici bir kadın olmasına rağmen çok sevdiği Paul, Marie ile cinsel ilişkiye girmeye kesinlikle yanaşmamaktadır. Marie, Paul’ün cinsel dürtülerinin törpülenmiş olduğundan şüphelenmektedir. Cinsel arzularını dindirmek konusunda başarısız olan Marie, birlikte olabileceği yeni birilerini ararken yepyeni insanlarla tanışacaktır.

12. Showgirls (1995)

12. Showgirls (1995)

Showgirls

http://www.imdb.com/title/tt0114436

Nomi Malone ünlü bir şov kızı olma hayalleri kuran genç ve alımlı bir kızdır. Bu hayalini gerçekleştirmek için Las Vegas'a gitmeye karar veren Nomi bu yolculuğu otostop çekerek tamamlayacaktır. Ancak bu bu hayale giden yol her zaman olduğu gibi türlü tehlikeler ve zorluklarla doludur. Nomi'nin Las Vegas'ın ışıltılı dünyasında striptizci olarak başladığı kariyerinde tanıştığı insanlar ve karşılaştığı durumlar hayal ettiği şov kızına dönüşebilmesini sağlayabilecek midir?

13. Sekreter (2002)

13. Sekreter (2002)

Secretary

http://www.imdb.com/title/tt0274812

Lee Holloway, yirmili yaşlarında akıllı ve kurnaz bir kadındır. Akıl hastanesinde geçirdiği kısa bir sürenin ardından Florida’ya döner. Kendinden ve bunaltıcı çocukluğundan biraz uzaklaşmak için liseden, çalışkan bir öğrenci olan arkadaşı ile takılmaya başlar ve aynı zamanda da bir hukuk firmasında sekreter olarak işe başlar. Çok geçmeden patronu Bay Grey’e saplantılı bir tutku duymaya başlar. Aralarındaki tuhaf ilişki süresince Lee, en derin özlemlerini mazoşizm boyutlarına kadar takip eder. Ta ki kendisini doğrulayana dek.

14. Gözü Tamamen Kapalı (1999)

14. Gözü Tamamen Kapalı (1999)

Eyes Wide Shut 

http://www.imdb.com/title/tt0120663

Bill Harford ve karısı Alice Harford'ın dış dünyaya mutlu bir yansıyan bir evlilikleri vardır. İlişkilerinde her şey yolunda gibi görünmektedir. Bir gün katıldıkları bir davette Alice, başka erkeklerle sohbetlere dalar. Bunu fark eden Bill, hem sinirlenir hem de yaşanan bu duruma tuhaf bir tepki gösterir. Bill, yaşanan o geceden sonra kimliğini cinselliğe emanet edecektir. Oldukça tuhaf düşüncelerle örülü bir cinsellik dünyasına doğru savrulacaktır.

15. Q (2011)

15. Q (2011)

Q

http://www.imdb.com/title/tt1879030

Ülke çapındaki bir ekonomik krizden ötürü toplumsal bağlarda bozulmalar olan bir ortamda, bir grup insanın hayatı, şehveti sembolize eden bir karakter olan ' Cecile' ile tanıştıktan sonra alt üst olacaktır.

16. Striptiz (1996)

16. Striptiz (1996)

Striptease

http://www.imdb.com/title/tt0117765

Erin kocasının kötü sicili sebebiyle FBI daki sekreterlik görevinden kovulmuştur. Üstelik işsiz kalınca kocasından boşanmaya çalışır fakat işi olmadığı için yargıç çocuğun velayetini eşine verir. Temyize başvuran Erin velayeti almak için bir iş bulmak zorundadır ve bir striptiz kulübünde çalışmaya başlar...

17. Ateşli Geceler (1997)

17. Ateşli Geceler (1997)

Boogie Nights 

http://www.imdb.com/title/tt0118749

İzbe bir gece kulübünde çalışan Eddie Adams… En büyük hayali, amatör olarak sürdürdüğü oyunculuk mesleğinde yükselmek ve kendiyle gurur duyabileceği bir yerlere gelmektir. Bir gün, yaptığı işi çok ciddiye alan bir yetişkin film yönetmeni tarafından keşfedilir. Artık Eddie Adams yerine ‘Dirk Diggler’ ismiyle anılacaktır. Dönemin uyuşturucu, cinsel ilişki, içki ve suç dörtgeninde gidip gelen sosyal hayatına kısa bir sürede adapte olan Dirk Diggler, günden güne sektöründe biraz daha yıldızlaşacaktır. Dirk Diggler, yetişkin film sektörünün kralı olacaktır.

18. Dokuz Buçuk Hafta (1986)

18. Dokuz Buçuk Hafta  (1986)

Nine 1/2 Weeks

http://www.imdb.com/title/tt0091635

Elizabeth, New York'taki bir sanat galerisinde hayatını kazanmaktadır. Bir gün esrarengiz bir adam olan John tarafından baştan çıkarılır. Zaten gerçek aşkın arayışındadır ve bu adamın çekiciliği onu kendisine doğru çekmektedir. Bu tutkulu ilişki dokuz buçuk hafta boyunca sürecek ve Elizabeth'in cinsel dünyasına yeni bir tuğla ekleyecektir.

19. Acı Ay (1992)

19. Acı Ay  (1992)

Bitter Moon

http://www.imdb.com/title/tt0104779

Bir yolcu gemisinin içerisinde yolculuk etmekte olan bir İngiliz çift, seyahat sırasında Oscar isimli gizemli bir adamla karşılaşırlar. Oscar, tekerlekli sandalyeye mahkum olan ve ilginç hikayeleri olan samimi bir adamdır. Tanıştıkları an itibarıyla Nigel'e, kendisi için son derece önemli olan bir anısını anlatmaya başlar. Oscar, vakti zamanında tanışmış olduğu ve kendisini oldukça etkileyen bir kadınla aralarında geçen ilişkiyi anlatmaktadır. Oscar'ın anlattıkları Nigel'i iyiden iyiye etkilemeye başlar. Bu hikayenin başrolü olan kadının da kendileriyle aynı gemide olması ise bir hayli ilginç bir durumdur.

20. Vahşi Şeyler / (1998)

20. Vahşi Şeyler / (1998)

Wild Things 

http://www.imdb.com/title/tt0120890

Bir lisede danışman öğretmenlik yapan Sam Lombardo iki kız öğrencisi, Suzie Toller ve Kelly Van Ryan tarafından, kendilerini taciz ettiği yönünde suçlamalara maruz kalır ve kendini savunması için avukat Bowden’ı tutar. Fakat dava günü geldiğinde, iki genç kızın ağzından dökülen cümleler davayı şaibeli hale getirecek cinstendir. Suzie ve Kelly çeşitli sebeplerden ötürü intikam almak istedikleri için bu suçlamayı yapmış olduklarını söyleseler de olaylar hiç de göründüğü kadar basit değildir. Cevabının verilmesi gittikçe zorlaşan soru ise Lombardo’nun masum olup olmadığıdır.

21. Varolmanın Dayanılmaz Hafifliği (1988)

21. Varolmanın Dayanılmaz Hafifliği (1988)

The Unbearable Lightness of Being

http://www.imdb.com/title/tt0096332

1968 yılında Prag’dayız. Bir beyin cerrahı olan Thomas, o yıllarda ülkede esmekte olan özgürlük rüzgarlarının da etkisiyle hareketli bir cinsel hayata sahiptir. Çalıştığı hastanedeki hemşireler de hastalar da, adeta onu mutlu etmek için sıraya girmiş gibidir. Oysa Thomas’ın gözdesi kendisi gibi hayatı, cinselliği ve ilişkileri hafife alan Sabina’dır. Yakışıklı doktorun hayatına genç ve tuhaf bir cazibesi olan taşralı Tereza girdiğinde işler değişir.

22. Çarpışma (1996)

22. Çarpışma (1996)

Crash 

http://www.imdb.com/title/tt0115964

Çarpışma 1973 yılında bilim-kurgu romanları yazarı J.G.Ballard tarafından yazıldı. Film modern dünya insanının teknolojinin içinde nasıl kimliksizleştiğini ve insanın yine teknoloji aracılığı ile kendisini yeniden keşfedişini vurguluyor.

23. Düşler, Tutkular ve Suçlar (2003)

23. Düşler, Tutkular ve Suçlar  (2003)

The Dreamers

http://www.imdb.com/title/tt0309987

Fransa'da alevlenip tüm dünyayı etkisi altına alan '68 olayları sırasında, Fransa'dayız... '68 kuşağı ruhuna sıkı sıkıya bağlı olan Isabelle ve kardeşi Theo, ailelerinin tatile çıkması nedeniyle Paris'te yalnız kalmış, bu sırada da Amerikalı bir öğrenciyle tanışıp arkadaş olmuş, onu evlerine davet etmişlerdir. Matthew'ı Isabelle ve Theo ile buluşturan şey ise büyük ölçüde sinema olmuştur. Dışarıda, sokaklarda devrim sesini yükseltirken üçlü arasındaki tutku ve cinsellik alevlenmektedir.

24. İtiraf: Bölüm 1-2 (2013)

24. İtiraf: Bölüm 1-2 (2013)

Nymphomaniac: Vol. I

http://www.imdb.com/title/tt1937390

Nymphomaniac: Vol. II

http://www.imdb.com/title/tt2382009

Nemfomanyak bir kadın olan Joe'yu merkezine alan film, baş karakterinin doğumundan 50 yaşına kadar olan hayatına, özellikle de cinsel serüvenlerine odaklanıyor. Soğuk bir kış gecesi yakışıklı bir bekar olan Seligman, yolda dövülmüş halde Joe'yu bulur. Onu evine getirip, yaralarını sarar. Joe bu adamın evinde dinlenirken kendi hikayesini de anlatmaya başlar.

25. Dikkat Şehvet (2007)

25. Dikkat Şehvet (2007)

Se, jie 

http://www.imdb.com/title/tt0808357

Savaşın her yeri talan ettiği bir dönemde bir ülkenin hali duman olsa da kişisel boyutta duygusal dünyaların da ayrı ayrı hırpalanması göz ardı edilemez. Mr Yee, Şangay’da önemli bir politikacıdır ve İkinci Dünya Savaşı sürerken zor zamanlar yaşamaktadır. Öte yanda duygusal dünyası da buna paralel iniş çıkışlar sergiler. Karısının bir arkadaşı ile şehvet dolu bir hikayenin içindedir. Şimdi gerçek bir ruletin oynanma zamanıdır. Cinayet ise aşkı tanımlayacak unsurlardan biri olacaktır.

26. Seks ve Lucia (2001)

26. Seks ve Lucia (2001)

Lucía y el sexo

http://www.imdb.com/title/tt0254455

Lucia, bir süredir Madrid'de sıradan bir restoranda garsonluk yaparak hayatını kazanan, genç yaşlarındaki bir kadındır. Uzun süredir bir yazar ile bir birlikteliği vardır ancak artık ayrılmışlardır. Lucia, artık yalnız kalmasının bir süre kendisi için en doğru şey olduğunu düşünür ve kendiyle baş başa kalabilmek adına bir Akdeniz kasabasına doğru yolculuğa çıkar. Deniz ve güneş ile iç içe geçen bu tatil, Lucia'ya geçmişini ve geleceğini hatırlatacaktır.

27. Kışkırtma (2000)

27. Kışkırtma (2000)

Tra(sgre)dire 

http://www.imdb.com/title/tt0200192

Kanallar diyarı Venedik'in, 20 yaşındaki güzel Carla'sı, sevgilisi Matteo’nun gelip kendisiyle hasret gidermesini beklemektedir. Carla, Matteo için bir apartman dairesi bakınmaktadır ve bu işi yaparken görüştüğü emlakçi Maria, Carla’nın karşı koyamayacağı bir şekilde ona olan cinsel ilgisini dışa vurmaktadır. Matteo, içgüdüleri vasıtasıyla olanları tahmin eder ve Londra gezisini erteler. Carla, Matteo’nun kendisini terketmesine, Maria’nın eski eşi Mario’yla yakınlaşarak cevap verir. Mario, Carla’yı çılgın bir Londra partisinde gizemli erotik oyunlara katılmaya ikna eder. Matteo, şüphelerine rağmen Carla’yla Londra’da bir araya gelir. Oldukça dramatik bir şekilde yaptıklarını itiraf ederler ve Matteo, kıskançlığının etkisiyle Carla’yı daha tutkuyla istediğini anlar.

28. Tutku İmparatorluğu (1976)

28. Tutku İmparatorluğu (1976)

Ai no korîda

http://www.imdb.com/title/tt0074102

Genç bir fahişe çalıştığı genelevin sahibinin sevgilisi ile beraber olur. Cinsel zevki ilk kez tadar. Tabii aşk/saplantı tarzı bir duygu da gelişir bu iki insanın arasında. Sonunda çift evlenmeye karar verir. Buna karşın kız erkeğini elinden kaçırma korkusu ile onu sürekli iğdiş etmekle tehdit etmektedir.

29. Ananı Da! (2001)

29. Ananı Da!  (2001)

Y tu mamá también

http://www.imdb.com/title/tt0245574

Julio ve Tenoch, hayali bir kumsala doğru bir yolculuk planlarlar ve kendilerinden yaşça büyük olan Luisa ile birlikte süpriz bir yolculuğa başlarlar, iki arkadaşında luciaya aşık olması yol boyunca aralarındaki arkadaşlık ilişkileininde iç yüzünü ortaya çıkaracaktır...

30. Temel İçgüdü (1992)

30. Temel İçgüdü (1992)

Basic Instinct

http://www.imdb.com/title/tt0103772

San Francisco polisi cinayet masasından dedektif Nick Curran, bir cinayet dosyasını araştırırken davanın şüphelisi olan Catherine Trammel’le yakınlaşır. Yazar olan ve cinsellik konusunda son derece serbest davranan Catherine, son kitabında Nick’in davasındaki cinayetin bir benzerini detaylı şekilde anlatmıştır. Catherine, çekiciliğiyle Nick’i etkisi altına alır ve ikili ihtiras dolu bir ilişkinin içine sürüklenirler.

31. Genç ve Güzel (2013)

31. Genç ve Güzel (2013)

Jeune & jolie

http://www.imdb.com/title/tt2752200

Isabelle yaşıtları ve arkadaşlarından farklı olmayan, onlar gibi okul ve ev arasında sıradan bir hayat sürdüren onyedi yaşındaki bir genç kızdır. Annesi ve üvey babasıyla birlikte yaşadığı aile hayatında dile getirmediği sorunlarla ve çelişkiler yaşayan Isabelle, bu rutinlerden ve sıkıntılardan kurtulmanın yolunu önemsizce verdiği bir kararda bulur. Isabelle, ihtiyacı olmadığı halde, para karşılığında kendinden yaşça büyük adamlarla birlikte olmaya başlar. Başlarda önemsiz bir macera gibi görünen ancak zamanla vazgeçemediği bir takıntıya dönüşen bu durum, genç kızın cinselliği keşfetme ve hayatını bu şehvet üzerine kurmaya başlamasına neden olur.

32. Utanç (2011)

32. Utanç (2011)

Shame

https://www.imdb.com/title/tt1723811/?ref_=nv_sr_srsg_0_

New York'ta yaşayan 30'lu yaşlarındaki Brandon'ın en büyük zaafı sekstir. Fakat hazlarla dolu yaşamı kız kardeşi Sissy'nin yanına taşınmasıyla altüst olur. Çünkü Sissy, geçmişteki travmaları da sırtlanıp gelmiştir.

33. Bir Kadının Seks Günlüğü (2008)

33. Bir Kadının Seks Günlüğü (2008)

Diario de una ninfómana

https://www.imdb.com/title/tt1111890/?ref_=nv_sr_srsg_0_

Val, ikili bir yaşam sürmektedir. Bir tarafta başarılı bir kariyer, kurduğu iyi sosyal ilişkiler varken diğer tarafta en derin arzuları yatmaktadır. Çünkü o bir seks bağımlısıdır. Zamanla seks yapmayı bir yaşam biçimi hâlini alınca Val, kendini en uç hazlardan bir dünyanın içinde bulur.

34. Grinin Elli Tonu (2015)

34. Grinin Elli Tonu (2015)

Fifty Shades of Grey

https://www.imdb.com/title/tt2322441/?ref_=fn_al_tt_1

E.L. James'in çok satan aynı adlı romanından uyarlanan filmde, Anastasia Steele adlı genç bir öğrencinin, röportaj için gittiği çekici bir iş adamı olan Christian Grey'in sınırsız dünyasına dâhil olması anlatılıyor. Christian, hayatta her şeyi en uçlarda yaşayan bir adamdır. Özellikle cinsellikle ilgili çok renkli fantezileri vardır. Christian'ın büyüsüne kapılan Anastasia, hiç bilmediği hazlara deneyimleyecektir.

35. Bir Sırp Filmi (2010)

35. Bir Sırp Filmi (2010)

Srpski film

https://www.imdb.com/title/tt1273235/?ref_=nv_sr_srsg_0

Eskiden bir porno yıldızı olan Milos, şimdilerde ailesiyle birlikte sakin bir yaşam sürmektedir. Bir gün sektörden arkadaşı olan Lejla, ona ilginç bir proje teklifiyle gelir. Ucunda çok para olan bu işi kabul eden Milos, kendini sapkın bir ağın içinde bulur.

36. 365 Gün

36. 365 Gün

365 dni

https://www.imdb.com/title/tt10886166/?ref_=nv_sr_srsg_0

Massimo Torricelli adlı genç, babasının ölümü üzere onun Sicilya mafyasındaki yerine geçer. Varşova'da başarılı bir kariyere sahip olan Laura ise arkadaşlarıyla birlikte Siciliya'ya tatile gelir. Laura burada Massimo'nun eline düşer ve mafya lideri, ona kendisine âşık olması için 365 gün süre tanır.

37. Exotica (1994)

37. Exotica (1994)

https://www.imdb.com/title/tt0109759/?ref_=nv_sr_srsg_0_

Yolu Egzotica adlı striptiz kulübünde kesişen birbirinden farklı karakterlere ve geçmişlere sahip bir grup insanın ilginç ilişkilerini anlatan film, prömiyerini yaptığı Cannes'dan FIPRESCI ödülüyle ayrıldı.

38. Güzel Gürültücü (1991)

38. Güzel Gürültücü (1991)

La Belle Noiseuse

https://www.imdb.com/title/tt0101428/?ref_=nv_sr_srsg_0

Edouard Frenhofer, 60'lı yaşlarında ve sanat tutkusunu yitirmiş bir ressamdır. Bir gün bir hayranı olan Nicolas, sevgilisi Marianne’le birlikte Edouard'ı ziyarete gelir. Kadının güzelliğinden çok etkilenen ressam, onun nü resimlerini çizerken sanatının da doruklarını yaşar.

39. Dul Bir Kadın (1985)

39. Dul Bir Kadın (1985)

https://www.imdb.com/title/tt1556146/?ref_=nv_sr_srsg_0

Eşini iki yıl önce kaybeden Suna, bir gün bir adamla tanışır. Birbirlerine âşık olan çift, Bodrum'a tatile giderler. Bu yolculukta onlara Suna'nın arkadaşı Ayla da eşlik eder. Fakat tatilde işler ve ilişkiler farklı bir boyuta ulaşır.

40. Beni Adınla Çağır (2017)

40. Beni Adınla Çağır (2017)

Call Me by Your Name

https://www.imdb.com/title/tt5726616/?ref_=nv_sr_srsg_0

17 yaşında bir genç olan Elio Perlman, yaz tatilini kitap okuyup müzik yaparak ve bazen de flört ederek geçirmektedir. Bu sırada doktorasını yapmakta olan Oliver, Elio'nun profesör olan babasının yanına stajyer olarak gelir. İki genç, yazın sıcağını başka şekillerde de hissedecektir.

41. Sörfçü Kız Bruna (2011)

41. Sörfçü Kız Bruna (2011)

Bruna Surfistinha

https://www.imdb.com/title/tt1587828/?ref_=nv_sr_srsg_0

Gerçek bir hikâyeden uyarlanan film, 17 yaşında evden kaçıp Sao Paulo’ya giden ve burada telekızlığa başlayan genç bir kadının deneyimli bir hayat kadınına dönüşmesini konu alıyor. Genç kadın daha sonra tüm yaşadıklarını bir blog sayfasında yazıp üne kavuşuyor.

42. Vücut Isısı (1981)

42. Vücut Isısı (1981)

Body Heat

https://www.imdb.com/title/tt0082089/?ref_=nv_sr_srsg_0

Niteliksiz bir avukat olan Ned Racine, Matty Walker adlı kadınla birlikte olur. Ancak bu işten başının yanması yakındır. Çünkü Matty, kocasından kurtulup servetine konmak için Ned'i kullanmaya kafasını koymuştur.

43. Paris'te Son Tango (1972)

43. Paris'te Son Tango (1972)

Last Tango in Paris

https://www.imdb.com/title/tt0070849/?ref_=nv_sr_srsg_0

Evlenmesine az bir zaman kalan Jeanne, ev bakmak için gezdiği sırada ilginç bir adam olan Paul ile tanışır. Jeanne, kendisinden yaşça büyük olan bu adamdan çok etkilenir. İkili tutkulu ve geri dönülmez bir aşk yaşamaya başlar. Bu yasak ilişkinin tek bir kuralı vardır: Birbirlerine hayatları hakkında hiçbir soru sormamak.

44. Hafta Sonu (2011)

44. Hafta Sonu (2011)

Weekend

https://www.imdb.com/title/tt1714210/

Bir barda tanışan Glen ve Russell için gecenin sonu evde biter. İkisi de bunu tek gecelik bir şey olduğunu düşünür. Ancak ayrıldıkları gibi birbirlerini düşünmeye başlarlar. Ne var ki tekrar bir araya geldiklerinde tüm sınırlarını keşfedecekleri bir hafta sonu geçirmeye karar verirler.

45. Shortbus (2006)

45. Shortbus (2006)

https://www.imdb.com/title/tt0367027/?ref_=nv_sr_srsg_0

Seks hayatlarındaki problemlere çözüm arayan bir grup New Yorklu, Shortbus adlı bir yer altı kulübünde bir araya gelir. Tüm çiftleri ilginç ve cüretkâr deneyimler beklemektedir.

46. Sadakatsiz (2002)

46. Sadakatsiz (2002)

Unfaithful 

https://www.imdb.com/title/tt0250797/?ref_=nv_sr_srsg_0

Connie Sumner, mutlu bir aileye sahip bir annedir. İş için gittiği New York'ta kaza geçiren Connie'ye Paul adlı bir genç yardım eder. Onu tedavi etmek için evine davet ettiğinde kadın biraz kararsız kalsa da çaresiz kabul eder. Connie, daha sonra bu eve bir kez daha gelecektir...

47. Piyanist (2001)

47. Piyanist (2001)

La pianiste

https://www.imdb.com/title/tt0254686/?ref_=nv_sr_srsg_0

Erika, son derece otoriter görünümünün altında çok güçlü cinsel arzular barındıran bir öğretmendir. Porno film gösterimlerinden parklarda sevişen çiftlere pek çok gizli saklı eylemle kendini tatmin eden Erika, kendisine ilgi duyan bir öğrencisi ile derinliklerini keşfeder.

48. Bağlanmak Yok (2011)

48. Bağlanmak Yok (2011)

No Strings Attached

https://www.imdb.com/title/tt1411238/

Emma Kurtzman, Adam Franklin'len yıllar önce çıkma teklifi almış ve ona ret cevabı vermiştir. İkili yıllar sonra tesadüfen karşılaştıklarında artık olgun insanlardır. Sadece cinselliğe dayalı duygusuz bir ilişkiye başlasalar da işlerin rengi değişecektir.

49. Ahlaksız Teklif (1993)

49. Ahlaksız Teklif (1993)

Indecent Proposal

https://www.imdb.com/title/tt0107211/?ref_=nv_sr_srsg_0

Birbirilerini çok seven bir çift, ekonomik sıkıntıya düşünce çareyi Las Vegas'a gidip kumar oynamakta bulur. Ancak burada da işler pek yolunda gitmez. Tam tüm umutların bittiği anda ilginç bir teklifle karşı karşıya kalırlar. Bir milyoner, kadınla bir gece geçirmek için onlara 1 milyon dolar sunar.

50. Yenilik Tutkusu (2017)

50. Yenilik Tutkusu (2017)

Newness

https://www.imdb.com/title/tt6408226/

Bir arkadaşlık uygulamasında tanışan Martin ve Gabi, bir süre sonra sevgili olurlar. Başlarda araları iyi olsa da ilişkilerinde tatmin olmadıkları şeyler vardır. Çift ilişkilerini tekrar alevlendirmek için ilginç çözümler bulacaktır.

51. Hızlandırılmış Aşk (2018)

51. Hızlandırılmış Aşk (2018)

Duck Butter

https://www.imdb.com/title/tt6958014/

Bugüne kadar yaşadıkları ilişkilerde çok fazla incinen Naima ve Sergia, bir barda tanışıp arkadaş olur. İkili ilginç bir anlaşma yapmaya karar verir. 24 saat boyunca her saat başı sevişeceklerdir. Fakat işler farklı yönlere doğru ilerler.

52. Duyular İmparatorluğu (1976)

52. Duyular İmparatorluğu (1976)

 Ai no korîda

https://www.imdb.com/title/tt0074102/?ref_=ttrel_rel_tt

Sada Abe isimli bir kadını odağına alan yapım, Nagisa Ôshima isimli yönetmenin imzasını taşıyor. Filmde, kendi üst rütbesinden olan Kichizo Ishida ile ilişkisinin saplantılı ve nihayetinde yıkıcı hale gelmesinin  tutkulu anlatımını izliyoruz.

53. Zevkler ve Sancılar (2013)

53. Zevkler ve Sancılar (2013)

Pleasure or Pain

https://www.imdb.com/title/tt2091327/

Zengin bir emlakçı, genç bir kadını günlük sıradan hayatından alır ve onu cinsel sınırları zorlayan dünyasına götürür. Seks köleliğini tutkulu bir anlatımla ele alan film, Zalman King tarafından yönetiliyor.

54. Dudağının Altında (2016)

54. Dudağının Altında (2016)

Below Her Mouth

https://www.imdb.com/title/tt5073620/

April Mullen'in yönetmenliğini üstlendiği yapım, iki genç kadının ilişkisine odaklanıyor. Dallas ve Jasmine'in hayatı, en beklenmedik zamanda çıkagelen tutkulu bir ilişki ile değişir.

55. Komşunun Karısı (1992)

55. Komşunun Karısı (1992)

Consenting Adults (1992) - IMDb

Bir akşam yemeği sırasında, komşu olan iki çift, eğlenceli vakit geçirir. Şaka ile karışık olarak eş değiştirmeyi teklif eden çiftlerin tutku ve şehvet dolu duyguları, birden yoğunlaşır ve şaka ciddiyete dönüşür.

56. Mahrem Şeyler (2002)

56. Mahrem Şeyler (2002)

Choses secrètes (2002) - IMDb

Striptizci Nathalie ve saf bir barmen olan Sandrine, Paris'te yeni bir hayat kurmaya çalışan iki genç kadındır. Her ikisi de büyük bir bankanın ofisinde, can sıkıcı bir pozisyona kabul edilir. Birlikte vakit geçiren Nathalie ve Sandrine, zamanla seksin kendi yararları ve zevkleri için kullanılabileceğini keşfederler.

57. Alev Almış Bir Genç Kızın Portresi (2019)

57. Alev Almış Bir Genç Kızın Portresi (2019)

Portrait of a Lady on Fire (2019) - IMDb

Katıldığı festivallerden birçok ödülle dönen filmin yönetmen koltuğunda Céline Sciamma oturuyor. 18. yüzyılda, genç bir ressam olan Marianne, Héloïse isimli bir kadının düğün portresini yapmak için bir teklif alır. Ancak zamanla, Héloïse ve Marianne arasında oluşan tutkulu çekim, dizginlenemez hale gelecektir.

58. Ateşli Oda (2010)

58. Ateşli Oda (2010)

Habitación en Roma (2010) - IMDb

Yeni tanışan iki genç kadın, Roma'da bir otel odasını paylaşır. Bu otel odası, onların en gizli tutkuları için bir mekan olurken, şehvetli fiziksel yakınlaşmalarına da yer hazırlar.

59. Sadakat (2019)

59. Sadakat (2019)
image.tmdb.org

Vernost (2019) - IMDb

30 yaşındaki, Lena, kariyeriyle saygınlık kazanan başarılı bir kadındır. Kişisel hayatı da oldukça sakin ve günenli bir şekilde ilerlemektedir. Tek sorun, eşi ile fiziksel yakınlaşmaya girmemesidir. Eşinin onu aldattığını öğrenen Lena, intikam için kendisine tek gecelik bir ilişki bulur. Ancak bu ilişki, Lena'nın unuttuğu duyguları uyandırır.

60. Sex and the Other Man (1995)

60. Sex and the Other Man (1995)

Sex & the Other Man (1995) - IMDb

Stanley Tucci ve Kari Wuhrer'i bir araya getiren sınırları zorlayan yapımda, evli bir çift, patronlarını dairelerinde rehin tutar ve başarısız evliliklerini canlandırmak için onu seks maceralarını izlemeye zorlar.

61. Hotel Desire (2011)

61. Hotel Desire (2011)

Hotel Desire (Short 2011) - IMDb

Bu ateşli kısa film, sorumlulukları altında boğulan genç ve bekar bir annenin, kendi özel hayatını ve kişisel ihtiyaçlarını fark etmesini konu alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda, Sergej Moya oturuyor.

62. Öldüren Yaz (1983)

62. Öldüren Yaz (1983)

L'été meurtrier (1983) - IMDb

Isabelle Adjani'yi başrolde izlediğimiz filmi Jean Becker yönetiyor. Duygusal ve genç bir kadın küçük bir kasabaya taşınarak bir tamirciyle evlenir. Bu evliliğin ardından gizemli olaylar çiftin etrafını sarar.

63. Valentino (1977)

63. Valentino (1977)

Valentino (1977) - IMDb

Ken Russell'ın imzasını taşıyan biyografi türündeki yapım Valentino, bir sessiz sinema oyuncusu olan Rudolph Valentino'nun hayatını konu alıyor. Valentino'nun trajik ve zamansız ölümü, kadın sinemaseverlerin sokaklarda ayaklanmasına neden olur. Sevenlerin tepkileri o kadar ileri düzeye ulaşır ki, bazıları intihar edecek kadar ileri gider.

64. Seks ve Zen IIII (1998)

64. Seks ve Zen IIII (1998)

Yuk po tuen III: Goon yan ngoh yiu (1998) - IMDb

Erotik komedi serisinin üçüncü filminde, geneleve yeni alınan fahişeler Susan, Fanny ve Chinyun işlerinde acemidir. Kıdemli madam Tall Kau, üç genç kızı sevişme yöntemleri ve zevke ulaştırma konusunda onları eğitir.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
490
213
208
135
114
113
103
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın