Görüş Bildir
Haberler
Bu Erkek Beklediğiniz Prens Değil

Bu Erkek Beklediğiniz Prens Değil

selcuk gun
15.03.2014 - 15:30 Son Güncelleme: 15.03.2014 - 17:23

Bu Erkek Beklediğiniz Prens Değil

Her erkeğin flört etme şekli elbette farklıdır. Ama bazıları var ki hepimiz olup bitenin dedikodusunu arkadaşlarımızla yaparken kendimizi benzer şeylerden şikayet ederken buluruz. Öyleyse belki de baştan farkında olup bununla sürekli uğraşmak isteyip istemeyeceğimizi düşünsek daha iyi olur. Flört ederken rahatsız olduğumuz erkek tiplerini sizin için derledik. Yazılanlar dışında varsa siz de paylaşın.

Sürekli iltifat edenler

Konuşmanın ana konusu hep sizsinizdir. Gözlerinizin ne kadar güzel olduğunu, ne kadar komik olduğunuzu, ne kadar hoş göründüğünüzü, elbisenizin ne kadar yakıştığını söyler dururlar. Başka sohbet edebileceğiniz hiçbir şey yoktur. Bu başta güzel olsa da bir süre sonra sadece kendini bunun üzerinden ifade etmesi sıkıcı gelecektir. Zaten hep tek yönlü bir iletişim kurmasının altındaki arızayı bir süre sonra fark edeceğiniz için ne kadar erken kaçsanız o kadar iyidir.

Tek derdi güldürmek olan erkekler

Bütün kadınlar gülmek, eğlenmek ister. Ama bu tip erkekler her türlü kişi ve olayı espri malzemesi yapıp bir süre sonra sizi çileden çıkarabilirler. Tek amaçları gülmek güldürmek olduğu için acımasız da olabilirler. Gülmediğiniz zaman da hemen tavır alabilirler.

İlle de benim istediğim olsun diyenler

Bu erkekler için sizin ne istediğinizin, ne düşündüğünüzün hiçbir önemi yoktur. Siz istediğiniz kadar hayır deyin canlarının istediği kadar ısrarcı olurlar. İstedikleri zaman ilişkiyi başlatır, istedikleri zaman bitirir sonra da hiçbir şey olmamış gibi gelirler. Ne zaman dışarı çıkacağınız ne zaman evde oturacağınız hep ona bağlıdır. Aman dikkat!

Bay Utangaç

En zorlarından birisidir. Ne hissettiğini anlamanız uzun sürebilir bir de üstüne üstlük onu anlamadığınızı söyleyip sizi borçlu çıkarabilirler. Açıldıktan sonra da hınçlarını alırlar. Bazen sözde sizden hoşlandıklarını göstermek için tam tersi şekilde bile davranabilirler. Gerek yok. Ergenlik biteli çok oldu.

Önce seks

Bu tip erkekleri neredeyse hepimiz tanıyoruz. İkinci buluşma önerileri genelde evde film izlemek olur. Her konuyu, her şakayı dönüp dolaşıp sekse getirebilirler. Hayır. Ne olacaksa doğallığı ile olsun.

Duygularını saklamak için sizi incitenler

Aslında sizden hoşlanıyordur ama sizi incitmek için elinden geleni yapar. Her sözü sizi huzursuz etmek, eleştirmek içindir üstelik bunu üstü kapalı yaparlar. Sorduğunuzda bir sorun olmadığını sizin fazla hassas olduğunuzu söylerler. Duygusal istismara da henüz duygularıyla barışamamış birisi yüzünden kendinizi üzmenize de gerek yok. İlk fırsatta aynısını ona yapıp arkanızı dönüp gidin.

Dokunmak için ellerinden geleni yapanlar

Daha en baştan size dokunmak için ellerinden geleni yaparlar. Bir şey anlatırken kolunuzu tutarlar, saçınızı düzeltirler, mutlaka kolunun dayanacağı şekilde otururlar. Bütün tepkilerini dokunarak gösterirler. Eğer rahatsız oluyorsanız davranışının düzeyi fark etmez, bunu dile getirmekten çekinmeyin. Önemli olan sizin kendinizi nasıl rahat hissettiğiniz.

Kaynak: http://www.kadincaozel.com/iliskiler/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın