Görüş Bildir
Haberler
Bu El Falı, Sana Geleceğini Söylüyor!

etiket Bu El Falı, Sana Geleceğini Söylüyor!

Osman Avcı
27.08.2014 - 14:29 Son Güncelleme: 26.04.2022 - 14:29

Falcılara para dökmene gerek yok! Bu test, sana geleceğini söylüyor! 

Buradan esinlenilmiştir!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öncelikle şu bilgi:

Öncelikle şu bilgi:

1.

1.

2.

2.

3.

3.

4.

4.
İçeriğin Devamı Aşağıda

5.

5.

6.

6.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Güçlüsün!

Güçlüsün!

Maşallah, hastalıksız, dertsiz, tasasız bir ömür seni bekliyor. Zıpkın gibi, fişek gibisin. Az gücünü versen bir binayı yıkacak güçtesin de. Ayrıca evlilik sandalına binmeye karar verirsen, bu bir ömür boyu sürecek gibi duruyor, maymun iştahlı değilsin çünkü. Karakterinse sağlığın kadar kuvvetli: Mantık abidesisin bir kere, geçici heveslerin hiç yok. Son olarak kendine başına ayakta durabildiğini, kendi fırsatlarını kendin yarattığını da söylemek gerek!

Cesursun!

Cesursun!

Öncelikle şunu demek gerekir ki, uzun bir hayata sahip olacaksın ve birçok güçlüğün de üstesinden geleceksin. İlerleyen zamanlarında bazı sağlık problemleri çeksen de, güçlü, mücadeleci ve cesur birisi olduğun için kısa zamanda onları da atlatacaksın. Ayrıca gelecekte bazı fedakarlıklarda bulunman gerekebilir. Aşk hayatınsa oldukça sakin: Sadece birkaç ilişkin olacak ve bunlar da uzun sürecek. Karakterine gelirsek, mantıkla kalbini dinleme arasında bir yerdesin; ama doğrusunu söylemek gerekirse kalbinin sesini dinlemeye daha çok meyillisin.

Duygusalsın!

Duygusalsın!

Uzun ve dolu dolu bir yaşamın olacak; ancak sağlığına çok değer vermeyen birisin, az biraz dikkat etsen iyi olacak. Arkadaşlığa/dostluğa çok önem veriyorsun; ve bunlar senin ömrün boyunca yanında olacak. Aşk hayatınsa çıfıt çarşısı gibi karışık: Kısa süren birçok ilişkin olacak. Ancak bu ilişkilerin hemen tümü tutkulu olacak (kısa sürmesinin nedeni de bu herhalde, kalp dayanmaz yoksa o kadar hıza). Karakterine gelirsek, sana duygusal demek sanırım yanlış olmaz. Çabuk etkileniyor, hemen dağılabiliyorsun. Bu yüzden mental sıkıntılar yaşayabilirsin. Reçetesi de klasik: Kafaya takma :)

Yaratıcısın!

Yaratıcısın!

Şu hayatında birçok yaratıcı işe imza atacak, birçok projenin de içinde bulunacaksın. Ünlü olman, şöhret kazanman ise işten bile değil! Sayısız aşka da yelken açacaksın. Çünkü yeni aşklar, senin için yeni ilhamlar demek. Bu yüzden aşk hayatının böyle olması anlaşılabilir. Arada kendinden şüpheye de düşeceksin, ki 'farkında' olan insanların hep yaşadığı şeylerdir bunlar. Düştüğün yerden kalkmayı, inadına varolmayı da bildiğin için bunları atlatacaksın. Yeter ki, kendine güven!

Gezginsin!

Gezginsin!

Ömrün boyunca Evliya Çelebi gibi işte ne bileyim Marco Polo misali, o ülke senin, bu kıta benim gezeceksin. Meraklı bir insansın çünkü ve 'çok gezen bilir' mottosuna inancın tam. Ve her limanda da bir sevgilin olacak. Sürekli bir işin olmayacak da diyebiliriz ve birkaç kez kariyer planlamanı değiştireceksin. Ayrıca hayatında hiçbir zaman ciddi bir ilişkiye girmeyeceksin. Giremeyeceksin değil, girmeyeceksin; yani bu senin isteğinle olacak. Zaten bu dünyada senin tempona ulaşabilecek yegane kişi, Usain Bolt :)

Aşk İnsanısın!

Aşk İnsanısın!

Herkesin imrenerek baktığı (sadece düşmanlarının kıskanarak baktığı) bir hayata sahip olacaksın. Birçok aşk yaşacaksın. Bunlardan bazısı gerçek aşk, bazısı da kalp kıran cinsten olsa da, hiçbirisinden pişmanlık duymayacaksın, hepsinde ayrı bir tat, hepsinde ayrı şefkat bir bakıma :) Karakterine gelirsek, sen detaycı bir insansın. İnce eleyip sık dokumak senin işin bir nevi. Duygusal olmana hiç değinmiyoruz bile!

Gizemlisin!

Gizemlisin!

Senin geleceğin tam bir gizem. Bu geleceği kendi kaldırımlarınla döşeyeceksin. Kader denilen kavram senin yolunu belirleyemez yani. Zaten hiçbir zaman 'kadere 45' insanı olmadın. Organize bir insansın çünkü ve önüne hep bol hedef-amaç koyarsın, akışına bırakmak sana göre değil yani! Aşk, daha doğrusu Gerçek Aşk'a gelirsek, onu tutarsan senin olacak, ancak dikkat etmezsen elinden kayıp gidebilir. Ayrıca AT gibi sağlıklısın :) Ancak sen yine de vücudunu hor kullanma, hızlı giden atın hikayesine dönmesin sonra :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2163
1734
635
544
362
320
314
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın