Görüş Bildir
Haberler
Bu Deniz Kızı Testi İle Nasıl Bir Kadın Olduğunu Öğrenmeye Hazır mısın?

etiket Bu Deniz Kızı Testi İle Nasıl Bir Kadın Olduğunu Öğrenmeye Hazır mısın?

Yung Boş Ada
15.09.2016 - 09:31

Her kadının küçüklüğünden beri hayalidir, bir deniz kızı olmak! İşte bugün bu hayaline bir adım daha yaklaşacaksın! Hazır mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hadi başlayalım: Şimdi kendini bir deniz kızı gibi hayal et!

Kuyruğun ne renk peki?

Yakınından bir balık yüzüyor seninle birlikte, bu balık bunlardan hangisine benziyor?

Birden karşına bir deniz kabuğu çıktı, onu alıyorsun eline.

Nasıl bir deniz kabuğuydu bu?

Deniz kıyısına doğru yüzüyorsun, kıyıda kaç insan görüyorsun?

Ve birden bire kıyıda son derece etkileyici birini gördün, ne yapacaksın?

Çok kırılmış ama hala umutlu!

Çok kırılmış ama hala umutlu!

Bize çizdiğin deniz kızı senin hakkında neler öğrenmemizi sağladı biliyor musun? Sen bugüne kadar çok kez kalbi kırılmış, çok acılar çekmiş ve hatta hayatının bir döneminde aşka, insanlara küsmüş bir kadınsın. Ama içindeki o umudu asla öldürmemişsin. Hala dışarıda savaşmaya değer aşklar ve tanışmaya değer insanlar olduğunu düşünüyorsun. Dahası, bir gün gelecek ve yıllardır beklediğin kalbinin yarısı olacak olan o kişiyi bulacağına inanıyorsun!

Adeta çekicilik abidesi!

Adeta çekicilik abidesi!

Bize çizdiğin deniz kızı senin hakkında neler öğrenmemizi sağladı biliyor musun? Sen girdiğin her ortamda bütün gözleri üzerinde toplayan, adeta ilgi mıknatısı gibi gezen son derece çekici bir kadınsın. Bu oldukça güzel bir şey gibi görünse de senin başına belalar açmıyor değil elbette. Mesela kendini çoğu zaman aslında hiç de olmak istemediğin ortamlarda, hiç de olmak istemediğin insanlarla birlikte oluyorsun. Ayrıca hoşlandığın kişiye asla tam anlamıyla güvenemiyorsun çünkü aklında hep şu soru oluyor: 'Acaba bana gerçekten değer veriyor mu yoksa sırf güzelliğim için mi benimle?' Yani hayat senin için dışarıdan göründüğü kadar pembe değil güzel dostumuz!

Utangaç ve içine kapanık!

Utangaç ve içine kapanık!

Bize çizdiğin deniz kızı senin hakkında neler öğrenmemizi sağladı biliyor musun? Sen oldukça utangaç ve içine kapanık bir kadınsın. Bunun nedeni belki dışarıya karşı bir savunma mekanizması geliştirmiş olman olabilir. Ne olduğunu bilmiyoruz ama bildiklerimiz bunlar: Sen içinde taşıdığın gerçek kişiliğini insanlarla paylaşmaktan çok hoşlanmıyorsun, kalabalıklara girmeyi sevmiyorsun. Çoğu zaman kendi kendine vakit geçirip yalnız olmanın rahatlığını ve keyfini yaşamayı seviyorsun.

Hem içten hem de dıştan büyüleyici!

Hem içten hem de dıştan büyüleyici!

Bize çizdiğin deniz kızı senin hakkında neler öğrenmemizi sağladı biliyor musun? en hem içten, hem de dıştan gerçekten büyüleyici bir insansın! Yani, dış görünüşün zaten oldukça etkileyici ve çekiciyken içinin güzelliği de buna eklenince seni ister istemez karşı konulmaz bir kadın yapıyor! İnsan ilişkilerinde gerçekten çok iyisin; son derece sosyal, uyumlu ve arkadaş canlısısın. Neşeli ve enerjiksin de, insan senin yanından hiç ayrılmak istemiyor. Uzun lafın kısası; dışarıdan gören güzelliğine hayran kalırken üstün bir de seni tanıyan resmen büyüleniyor!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2338
938
455
246
208
204
150
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kübra

Çok kırılmış ama hala umutlu! Çok kırılmış ama hala umutlu! Bize çizdiğin deniz kızı senin hakkında neler öğrenmemizi sağladı biliyor musun? Sen bugüne k... Devamını Gör

Beyura

Utangaç ve içine kapanık! Bize çizdiğin deniz kızı senin hakkında neler öğrenmemizi sağladı biliyor musun? Sen oldukça utangaç ve içine kapanık bir kadınsın... Devamını Gör

B. E.

Çok kırılmış ama hala umutlu! Bize çizdiğin deniz kızı senin hakkında neler öğrenmemizi sağladı biliyor musun? Sen bugüne kadar çok kez kalbi kırılmış, çok ... Devamını Gör