Görüş Bildir
Haberler
Bu Delilik Testini Geçebilecek misin?

etiket Bu Delilik Testini Geçebilecek misin?

Trex
07.10.2015 - 17:12

Bu test deli olduğundan şüphe edenlere  özeldir! Sen de deli olduğundan şüphe ediyorsan testi çöz. Gerçekten deli misin? Ne tür bir delisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle sana içecek bir şeyler sunalım. Ne içersin?

2. İçeceklerimizi içtik, arkamıza yaslandık. Şimdi söyle bakalım, sen çocukken nasıl biriydin?

3. Peki çocukken hayvanlara zarar verdiğin olur muydu?

3. Peki çocukken hayvanlara zarar verdiğin olur muydu?

4. Şimdi bugüne geldik. Seninle en uyumsuz ünlü hangisi?

5. Sence aşağıdaki çocuklardan hangisi daha deli?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki hangi hayvan sence en delisi?

7. Şimdi de hayranı olduğun ünlü bir deli seç.

8. Seni hangisi daha çok çıldırtır?

9. Peki son olarak görsel sana ilk önce neyi çağrıştırıyor?

9. Peki son olarak görsel sana ilk önce neyi çağrıştırıyor?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Doğal delisin!

Doğal delisin!

Sen doğal delisin! Hani bazıları vardır, rol keserler. Ben psikopatım ben deliyim diye ortalarda dolanırlar. Onlar gibi ergen tavırların yok. Bildiğin delisin. Dış görünüşünden konuşmandan oturmandan hiçbir şey anlaşılmıyor. Ama nasırına basılmaya görsün! İçindeki deli ortaya çıkıyor :)

Dahi delisin!

Dahi delisin!

Delilikle dahilik arasındaki ince sınırdasın. Bazen sınır ihlalleri yaptığın ve çevren tarafından ''Alooo sen naber?'' uyarıları aldığın oluyor :)  Hiçbir olaya sıradan insanlar gibi düz bakmıyorsun. Detaylarda boğulmadan, vurguladığın detaylarla çevreni şaşırtabiliyorsun. Çevrendeki DÜMDÜZ insanlar bunu bazen delilik olarak algılayabiliyor.  Bırak deli desinler. :)

Yetenekli delisin!

Yetenekli delisin!

Safi yeteneksin, her alanda beceriklisin. El atıp da başarısız olduğun bir alan neredeyse yok çünkü Allah fazlasıyla vermiş sana vereceğini. Maşallah diyoruz :) İşte bu kadar başarı olunca arada kısa devre yaptığın oluyor. O minik kısa devreler çevrende ''DELİ Mİ LAN BU?'' tepkisine neden olabiliyor :) Senin tabii ki umrunda değil. Hayat sana güzel zaten. Salla gitsin.

Sempatik deli!

Sempatik deli!

Senin kadar sempatik bir deli yok Ve bu sana yakışıyor da :) Dobra dobra konuşuyorsun, dilinin kemiği yok desek yalan olmaz. Fakat içinde duygusal mı duygusal bir insan besliyorsun. Bazı dönemlerinde içine kapanıyor ve zor bir insan oluyorsun. Ama bir açılmaya gör... O sempatik deli çevreye neşe saçıyor :)

Tatlı Kaçıksın!

Tatlı Kaçıksın!

Ve dünyanın sen sevimli delisi ile karşı karşıyayız :) Senin deliliğin akmaz kokmaz, kimseye zararı olmayan cinsten. Bazen ayna karşısında kendini hissettirir, bazen yalnız kaldığında :)  O minik deliliklerinden de pek kimsenin haberi olmuyor zaten. Sen kendi halinde, insanlara zararı olmayan insanların gördüğünde yüzünde tebessüm oluşturan sevimli bir insansın. Tatlı bir kaçıksın onu da sana çok ama çok yakın insanlar biliyor :)

Yooo yoo sen deli değilsin!

Yooo yoo sen deli değilsin!

Kesinlikle öyle bir şey demedik. Sen deli değilsin. Sana deli diyen halt etmiş. Sana deli diyenler önce kendilerine baksınlar. Seni çıldırtıp çıldırtıp senden tepki görünce ''aaa bak yine delirdi'' diyorlar. Biz senin deli olmadığını biliyoruz. Valla bak yeminle :))

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5240
3314
2828
1080
1058
676
628
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?