Görüş Bildir
Haberler
Bu da Bizim Astroloji Masalımız! 12 Burcun Çalıştığı Bir Ofiste Sabah Telaşı

etiket Bu da Bizim Astroloji Masalımız! 12 Burcun Çalıştığı Bir Ofiste Sabah Telaşı

Astroloji deyince akla sürekli aşk ve romantik ilişkiler geliyor. Oysa burcumuz hayatımızın her alanında etkili; hayatımızın büyük bir alanı da mesleklerimiz!

Astrolojiyi bu defa da ofis ortamınıza uyarlayalım dedik. 

Sabah ofisten içeri girdiniz ve her bir burç, bir köşede, 'kendi işlerini' yapıyorlar. İşte o işler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Koç burcu ofise erkenden gelmiş; klavyeyi dövercesine öfkeli bir mail yazıyor...

Ayar olduğu kişiler 'o lafları yüzüne söyleyemeyecek kadar korkak' oldukları için, onları bir taraftan da telefonla aramaya çalışıyor. Telefonu açarlarsa 'açık ve net konuş' diye azarlayacak.

Koç'un telefonunu açmaya kimse cesaret edemiyor. Koç daha da kuduruyor, köpürüyor...

O sırada içeri Boğa giriyor; Koç bir hışımla dönüp soruyor: 'Haksız mıyım şimdi ben abi?!'

2. Boğa ise poğaçasını, kahvesini almış bilgisayarının başına yerleşirken Koç'a "aynen Koçum, haklısın, aynen" çekiyor.

Sakin sakin eşyalarını masasına yerleştirdikten sonra bilgisayarını açıyor. Yavaş yavaş maillerine göz gezdiriyor ve işlere başlamadan önce güzel bir şarkı dinlemek için kulaklıklarını takıyor.

İyi ki kulaklıklarını takıyor; çünkü birazdan içeri girecek olan İkizler'in sesi tüm ofiste yakınlanıyor.

3. İkizler bir elinde çantası, diğer elinde telefonu konuşarak içeri giriyor. Bir taraftan konuşmasına devam ederken, bir taraftan Boğa'ya selam veriyor.

Hala söylene söylene mail yazmakta olan Koç'u görünce, el kol hareketleriyle bir takım belgeleri işaret ediyor. Koç, İkizler'in gösterdiği kağıtlara bakınca rahatlıyor, sorunun çözülmüş olduğunu görüyor. İkizler ofiste dolanmaya devam ediyor, Aslan'ın masasındaki kalemliği alıp Kova'nın masasına koyuyor. Sırf pislik olsun diye!

4. Yengeç içeriye mis parfüm kokularıyla giriyor!

Koç'un sinirli ve üzgün olduğunu görünce yanından geçerken omzuna dokunuyor, Boğa'nın masasının yanından geçerken evden getirdiği kendi elleriyle yaptığı poğaçayı önüne bırakıyor. İkizler'e de kısa bir azar çekiyor, 'ay otur artık yerine, biraz da sessiz ol!' diye.

5. Ofis kapısından bir kükreme geliyor, duyabileceğiniz en gür "Günaydın" sesi, muazzam bir sıcaklıkla içeri giriyor... Aslan burcu geldi!

Girdiği gibi şakalar yapıyor, gür sesiyle gülüyor, saçını savuruyor, Koç'a 'halledicem ben, o iş bende' diyor. Çantasını masasına bırakıp, yerine oturmadan patronun odasına doğru yöneliyor...

Çünkü patron ile konuşacakları var. Zaten patron olmayı hak eden kişi de o olmalı ve buna patronunu ikna etmeye çalışması lazım!!!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Başak ise tüm olan biteni masasından izlemekte ve birilerinin onu fark etmesini beklemekte...

Çünkü geceyi ofiste geçirdi; hem de Kova'nın bir hatasını düzeltmek için! Yarım yamalak iş yapılmasından ne kadar nefret ettiğini uzun uzun anlatmak, belinin ağrısından şikayet etmek, ortamın pisliğini de çemkirmek üzere ayağa kalkıyor...

7. Derken Terazi jilet gibi kıyafetleriyle içeri giriyor. Herkes bir durup, başını kaldırıp ona bakıyor!

Başak'a yönelerek 'canım sen bütün gece burada mıydın?!' diyor, ona sarılıyor ve tüm şikayetlerini dinlemek üzere onu ofisin mutfağına götürüyor. Başak'a bu sorunu çözeceği, patron ile arasında aracılık yapacağı yönünde söz veriyor. Şakalar yaparak onu neşelendirmeye çalışıyor.

8. Koridordan gelen ayak sesleri ofise adım adım yaklaşırken, herkes bu sesi tanıyor ve oturuşlarını düzeltiyor, kendilerine çeki düzen veriyorlar. Çünkü Akrep geldi!

Akrep içeri girdiği gibi 'günaydın' diyor, yerine oturuyor. Oturduğu gibi Koç'un sıkıntılı olduğunu, Başak'ın tüm gece çalıştığını, Terazi'nin de Başak'ın sorununu çözmek için bir yol düşündüğünü hemencecik anlıyor. Gözlerini Boğa'ya çeviriyor. Boğa çalışıyormuş gibi yaparken, İkizler Akrep'e 'Naber hacı?!' diye takılarak sinirlerini bozmaya çalışıyor.

9. Yay yine geç kaldı, mesai başlayalı neredeyse saatler olmuş. Gözleri şiş, kravatı dağılmış bir halde içeri giriyor.

'Abi yaa' diye başlıyor, yine bir hikayesi var; 'yok böyle bir olay' diye konuya giriyor.

Dün gece bir arkadaşıyla görüşmek için çıktığı bar macerası, farklı bir şehirde sonlanmış. Sabah anca otogara girebilmiş, cüzdanını kaybetmiş, neyse ki yolda bulduğu para ile metroya binebilmiş!

10. O sırada odasından çıkan patron, Oğlak, Yay'a "kesin yaşanmıştır bu!" diyor ve "bunu konuşacağız" diye onu cezalandıracağının haberini veriyor.

Başak'a kafasıyla işaret ediyor, 'dün gece çalıştığını gördüm' dercesine... Bu sırada Aslan, Oğlak'a doğru yürümeye başlıyor, yine muhteşem bir fikri var ve bunu patronuyla paylaşması lazım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Bu sırada Kova görüntülü arama ile Başak'a ulaşıyor. Acil bir işi çıktığı için ofise gelmemiş, evden çalışacakmış...

Başak ona sinirli, lakin Kova muhteşem bir fikri olduğunu söylüyor ve bunu Başak ile paylaşınca, Başak da bu fikrin sadece şirkete değil, halka ne kadar faydalı olacağını görünce hemen yumuşuyor. Birlikte bu proje üzerine çalışmaya karar veriyorlar.

Kova'nın fikrinin muhteşem bir girişim olacağını herkes hemen anlıyor. Çünkü o Kova, ondan kötü fikir çıkmaz!

Başak tüm işin üstüne kalacağını bile bile, Kova'nın fikirleri yönünde ilerlemeye razı oluyor. Çünkü düşünmek yetmez, becerebilen biri de lazım. O da Başak!

12. Bu sırada "çok özür dilerim, çok özür dilerim" diye koşturarak içeri Balık giriyor. Uyuyakaldığı için gecikmiş, saçı başı dağınık, gözleri çapaklı ama hala çok güzel!

Yay'ın yanına oturuyor, görünmemeye çalışıyor, Oğlak'ın bakışlarından kaçmayı başarsa da Akrep'in keskin gözlerine yakalanıyor. Yay, Balık'a bir bardak kahve uzatıyor. 'Olur öyle' diyor.

Ve bir iş günü daha başlıyor...

Hikayeyi devam ettirmek isterseniz yorumlar kısmında görüşelim! :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1302
734
362
100
29
25
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

hahahaha :D bu kadar güzel anlatılabilirdi:D boğa işte ya ben :D yav he he aynen aynen sensin sensin hee haklısın der bi köşeye çekiliriz :D sizin kavganızla... Devamını Gör

inmytimeofdying

liderlik kanımda var be tam da oğlaklara göre bir makam olmuş tebrikler

Asosyal deli

valla devam edin buna harika