Görüş Bildir
Haberler
Bu Çok Zor Moda Testini Geçebilecek misin?

Bu Çok Zor Moda Testini Geçebilecek misin?

Kiğılı
15.11.2016 - 23:00

Hadi bakalım!..

1. İlk sorumuz 1940'lardan geliyor. Gergin başlayan dönem tarihteki en büyük yıkımlara yol açıyor. Bu yıkım birçok değişimi de beraberinde getiriyordu. Aşağıdaki akımlardan hangisi bu değişim yıllarının moda trendleri arasında yer almaz?

2. Savaş bitti insanlar özgürleşti ve bu özgürlük dönemi beraberinde birçok devrimsel, etkileri hala devam eden tasarımları beraberinde getirdi. Peki aşağıdaki devrimsel akımlardan hangisi 1950'li yıllarda başlamıştır?

3. Geldik 1960'lara... Adadan çıkan Beatles şarkılarıyla bambaşka bir dünyanın hayalini yansıtıyor, Malcolm X aynı hayali Amerika'da yaymaya çalışıyordu. Peki hangi moda akımı bu yoğun değişimli dönemde meydana gelmiştir?

4. Gençliği etkisi altına alan Beat Kuşağı 1969 Woodstock Festivali ile zirvesini yaşamış ve yılların gerilimini topraklamıştı.Bu da moda dünyasının en renkli döneminin doğmasına neden oldu: 1970'lerdeyiz... Peki aşağıdaki akımlardan hangisi bu yılların akımı değildir?

5. Geldik 80'lere.Hem dünya için hem bizim için büyük değişimin başladığı yıllar. Peki bu değişimin moda dünyasındaki karşılığı aşağıdakilerden hangisi olabilir?

6. Kesinlikle en renkli ve en eğlenceli dönemlerden birisi olan 90'lardayız şimdi de! Peki bu moda akımlarından hangisi o döneme ait değildi?

7. Vee geldik milenyum çağına! Girdiğimiz zaman başka bir boyuta ulaşacağımıza inandığımız ama aslında hiçbir şeyin değişmediği yıllar desek daha doğru olur açıkçası. Ama modada neler neler değişmedi ki? Söyle bakalım, bunlardan hangisi 2000'ler modasının bir ürünü değil?

8. Son olarak da her şeyin çok çabuk değiştiği, resmen hız dönemi olarak da anlandırabileceğimiz günümüzdeyiz! Ama bu sefer farklı bir şey soracağız sana: Geçmişteki hangi moda trendi şu an günümüze tekrar dönmüş durumda?

Moda bu değil!

Sen buna moda demişsin güzel dostumuz ama moda bu değil. En azından senin bildiğin değil! Anladığımız kadarıyla sen ne modaya, ne de değişime ayak uyduramamışsın. Biraz yardıma ihtiyacın var gibi bu konuda; ee biz de o yardımın nereden geleceğini çok iyi biliyoruz! Gördüğün gibi moda bu, hiç yerinde durmuyor. Değişime ayak uyduranlar yoluna devam ederken, değişemeyenler tarihin tozlu sayfalarında kayboluyor, yani senin gibi! O yüzden senin için de artık değişimin zamanı geldi sanki. Kiğılı’da yaşanan büyük değişime sen de katılmak istersen, kigili.com ve Kiğılı mağazalarını ziyaret edebilir, değişimin ilk adımı olarak tarzını baştan aşağıya yenileyebilirsin! Takım elbise bana göre değil dersen, spor olduğun kadar şık görünmeni de vaat ediyoruz. Bizce bi’ şans vermelisin.

Fena değil, ama geliştirilebilir!

Eh modaya çok uzak olduğun söylenemez. En azından belli başlı şeyleri biliyorsun, hiç bilgisiz sayılmazsın yani! Fakat yine de ayak uyduramadığın bazı noktalar var gibi. Çok çabuk değişiyor değil mi moda? Takip etmekte zorlanıyorsun, anlıyoruz. Ama üzülme, çünkü yardım ayaklarına geldi! Kiğılı’da yaşanan büyük değişime sen de katılmak istersen, kigili.com ve Kiğılı mağazalarını ziyaret edebilir, değişimin ilk adımı olarak tarzını baştan aşağıya yenileyebilirsin! Takım elbise bana göre değil dersen, spor olduğun kadar şık görünmeni de vaat ediyoruz. Bizce bi’ şans vermelisin.

Moda gurususun sen!

Tebrikler! Gerçekten tebrikler! Moda konusunda bilgini kimse sorgulamaya kalkmasın bizce, çünkü bu konu üzerinde oldukça fazla kafa yorduğun ortada! Üstüne üstlük değişimler konusunda da çok iyisin. Gördüğün gibi moda bu, hiç yerinde durmuyor. Değişime ayak uyduranlar yoluna devam ederken, değişemeyenler tarihin tozlu sayfalarında kayboluyor. Bu yüzden tüm değişimleri en hızlı şekilde yakalamak istediğine eminiz. Kiğılı’da yaşanan büyük değişime sen de katılmak istersen, kigili.com ve Kiğılı mağazalarını ziyaret edebilir, değişimin ilk adımı olarak tarzını baştan aşağıya yenileyebilirsin! Takım elbise bana göre değil dersen, spor olduğun kadar şık görünmeni de vaat ediyoruz. Bizce bi’ şans vermelisin.

Yeniliğe ilk adımını bu video ile atmaya ne dersin!

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Naila.Sayid

İnanilmaz hatalar var 1940 fln coğusu yanlış

Beyza

aerobik 90lar akımı değil mi tüm bildiklerim yalanmıymış?

Sultan Pasa

moda bu degil