Görüş Bildir
Haberler
Bu Çok Bilinmeyenli Test Bilinçaltını İfşa Ediyor: Seks mi Yemek mi?

etiket Bu Çok Bilinmeyenli Test Bilinçaltını İfşa Ediyor: Seks mi Yemek mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

10 soruluk bu tercih testi kafanı çok karıştıracak ve bilinçaltını ortaya dökecek! Söyle bakalım hangisini tercih edersin?

NOT: Bazı sorular çok zor.

#1

#2

#3

#4

İçeriğin Devamı Aşağıda

#5

#7

#8

#9

#10

İçeriğin Devamı Aşağıda

Adına da derler seks!

Adına da derler seks!

Seks, senin zihnine, var olmanın kaçınılmaz bir sonucu olarak yer etmiş. Bunu kendine ve çevrene itiraf etmen zor olabilir ama insanın doğasından olan bir gerçeklik bu. Varlığımızın devamını getirmek amacıyla üremek zorunda olduğumuzu ve bu durumun aslında pek çok biyolojik gereksinimden farksız olduğunu görebilmişsin. Sen bir haz düşkünü müptezel değilsin elbette ama partnerinle beraberken güçlü hissetmeyi seviyor, buna rağmen ''gösteriyi'' gerçekten sen yönetmene rağmen, partnerinin senin üzerinde kontrolü olduğunu düşünmesine izin veriyor ve bu durumdan garip bir şekilde haz alıyorsun. Hazzı doruklarda yaşayabiliyor ve yaşatabiliyorsun. Kısacası zihninin dört bir köşesinde, genlerini bir sonraki nesillere aktarmak ve bu esnada da dizginleri eline almak var!

Yemek!

Yemek!

Sen bu dünyaya haz için gelmişsin. Ve en önemli hazlardan biri olan yemek. Bilinçaltı yemeğe saplantılı kişiler genel olarak evcimen olurlar. Gözleri dışarda olmaz. Sadık birer eş olurlar. Hayata bakışları her zaman nettir. Kolay kolay kimseyi üzmezler. Sevdiği kişiyi bulutlara taşır, onları dünyanın en mutlu insanı hissettirmeye çalışırlar. Sen de bu güzel insanlardan birisin. Sen insanlara güven veriyorsun. Seninle her yola çıkılır, her iş yapılır. Sana sırtını dayayan pişman olmaz. Sen ne güzel insanmışsın dostum! Seni kaybeden çok şey kaybeder ;)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
114
52
43
32
13
8
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Adına da derler seks! Bilemedin onedio

Serkan Yildiz

Bu da aynı çıktı mesela

cansu ersan

Yemek çıktı

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Yemek! Sen bu dünyaya haz için gelmişsin. Ve en önemli hazlardan biri olan yemek. Bilinçaltı yemeğe saplantılı kişiler genel olarak evcimen olurlar. Gözleri... Devamını Gör