Görüş Bildir
Haberler
Bu Aşırı Tatlı Test İle Sana Enerjinin Rengini Söyleyeceğiz!

etiket Bu Aşırı Tatlı Test İle Sana Enerjinin Rengini Söyleyeceğiz!

Yung Boş Ada
07.09.2016 - 17:03

Yine tatlı mı tatlı bir renk testiyle karşındayız! Bugün enerjinin rengini söyleyeceğiz sana: Hem de birbirinden güzel içini açacak manzara sorularıyla! Hazırsan hemen teste başlasana!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım: Buraya bakınca hangi renk daha baskın geliyor sana?

1. Hadi başlayalım: Buraya bakınca hangi renk daha baskın geliyor sana?

2. Peki denizin altını düşündüğün zaman aklında canlanan ilk renk hangisi?

3. Sence aşkın rengi bunlardan hangisi?

3. Sence aşkın rengi bunlardan hangisi?

4. Bu görüntü senin aklında hangi kelimeyi canlandırıyor?

5. Peki burada sana göre en baskın renk hangisi?

5. Peki burada sana göre en baskın renk hangisi?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu görüntünün temsil ettiği kelime sence hangisi?

7. Sana göre pembenin hangi tonu 'huzur'a daha yakın?

7. Sana göre pembenin hangi tonu 'huzur'a daha yakın?

8. Son olarak cümleyi tamamla: Bulutlar ...

Senin enerjin menekşe!

Senin enerjin menekşe!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin enerjin menekşe renginde! Bu demek oluyor ki sen son derece eğlenceli ve hareketli bir insansın. Çevrendeki insanlara adeta neşe ve hareketlilik yayıyor, onların da en az senin kadar enerjik olmalarını sağlıyorsun. Diğer yandan sen çok şanslı ve hırslı bir insansın. İstediğin her şeye büyük bir inanç ve tutkuyla bağlanıp çalışır ve elinde sonunda elde edersin! Tuttuğunu koparırsın yani! Seni durdurana aşk olsun be güzel dostumuz!

Senin enerjin çivit mavisi!

Senin enerjin çivit mavisi!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin enerjinin rengi çivit mavisi! Bu da demek oluyor ki sen son derece spiritüel ve derin bir insansın! Sezgilerin inanılmaz güçlü mesela; içine doğan şeyler genellikle hep gerçekleşiyor ve bu yüzden çoğu zaman onları dinlemekten kendini alı koymuyorsun. Ayrıca gerçek bir insan sarrafı olduğunu söylememiz lazım: Bir insanı gördüğün anda nasıl biri olduğunu anında anlayabiliyorsun. Fakat sana bir tavsiyemiz var; durum her zaman böyle olmayabilir yani karşındaki kişi seni çok şaşırtabilir, o yüzden bizce herkese en az bir şans vermelisin!

Senin enerjin gül pembesi!

Senin enerjin gül pembesi!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin enerjinin rengi gül pembesi! Bu da demek oluyor ki sen gerçekten bu hayatta görüp görebileceğimiz en cana yakın, en samimi ve en sevgi dolu insanlardan birisin! Sen gittiğin her yere o sıcak enerjini de yanında götürüyor ve insanların içini anında hem sevgi hem de huzur dolduruyorsun. Senin yanında olmak gerçekten çok güzel bir duygu. Çünkü o kadar sakin ve dingin bir enerjin var ki insan kendini evinde gibi huzurlu hissediyor seninleyken. Dahası, enerjindeki o hassaslık ve sakinlik insanları resmen sana çekiyor. Diğer yandan sen ihtiyacı olan herkese anında yardım elini uzatan ilk ve hatta tek kişisin! Ayrıca sana aşık olmanın inanılmaz kolay olduğunu da eklememiz lazım: Çünkü söylediğimiz gibi; enerjinin insanlara huzur veren ve onları sana çeken bir yönü var!

Senin enerjin lila!

Senin enerjin lila!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin enerjinin rengi lila! Bu da demek oluyor ki sen son derece hırslı ve cesur bir insansın! İstediğin şeyler uğruna gece gündüz çalışır, gerekirse kendini heba edersin: Ama tutkun, hırsın ve inancın sayesinde mutlaka elde edersin istediğini. Senin hayatta başaramayacağın şey yok yani. Dahası, sen bu hırsı ve tutkuyu enerjin ile birlikte etrafındakilere de çok güzel yansıtıyorsun ve kelimenin tam anlamıyla onları da istediklerini elde etmeleri için daima cesaretlendiriyorsun! Aslında herkesin hayatında senin gibi yüreklendirici bir dosta ihtiyacı var be güzel dostumuz!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1585
731
207
193
48
46
31
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
meyus

testteki renkler müthiş değil mi hepsine tekrar tekrar baktım

harley quinn

çivit mavisi hm güzelmiş

Pasif Kullanıcı

Çivit mavisi güzelmiş :)