Görüş Bildir
Haberler
Bu Afrodizyak Etkili 7 Şeye Göre Hangi Seks Oyuncağısın?

etiket Bu Afrodizyak Etkili 7 Şeye Göre Hangi Seks Oyuncağısın?

Bihruz Tekinalp
22.01.2019 - 19:53 Son Güncelleme: 11.05.2019 - 18:42

Bu gece neler olacağını bilmek istemez misin? :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir tanesini seç:

2. Bunlardan hangisini tercih edersin?

3. Ölüm grubuna geldik. Bunlardan herhangi birini seçen duvarı tırmanıyor:

4. Ağzımız biraz daha ballansın bakalım, seç bir tanesini daha:

5. Kapanışa doğru kuruyemiş ile oyalanalım... Seç bir tanesini:

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Geldik sebze kısmına, hangisini seçersin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Butt peads!

Butt peads!

Verdiğin cevaplara göre butt peads çıktın. 'Hayatı butt peads yapmışsın sallıyorsun!' Senin için önemli olan yalnızca ve yalnızca senin doruğa ulaşman. Başkasının da nirvanayı görmesi pek umrunda değil. Ne şekilde olursa olsun, hazzı yaşamayı öğrenmiş ve bunu kendine ilke edinmişsin.

Kelepçe!

Kelepçe!

Verdiğin cevaplara göre sen kelepçesin. İçindeki polisi çıkarmanın vakti gelmedi mi? Bu zamana kadar içindeki arzuları iyi sakladın, ama bundan sonra 'iyi polis'i oynamak yok. :) Karşındakine beklenmedik sürprizler, hatta sınırları aşacak oyunlar yapıyorsun, tıpkı ekip otosuna ansızın bindirilen suçlu gibi.

Magic wand!

Magic wand!

Verdiğin cevaplara göre masaj değneği çıktın. Dıştan ince zevkleri olan biri gibi gözükürken aslında bütün gücünü içinde tutan birisin. Eminim çoğu insan seni normal biri görüyor, ancak seni yeterince iyi tanımıyorlar. Eğer gerçekte kim olduğunu bilselerdi büyük bir şaşkınlığın içinde olurlardı.

Elektronik dildo

Elektronik dildo

Verdiğin cevaplara göre elektronik dildosun! Sen hazza ulaşmak için geleneksel yolları tercih eden, bildiğinden şaşmayan birisin. Ama bu demek değil ki tekdüze zevklerin esiri olmuşsun. Zaman zaman ufak yenilikler, farklılıklar katarak 'mutlu dakikalarını' yaşıyorsun.

Penis ring!

Penis ring!

Verdiğin cevaplara göre sen penis ringsin! Sen, rafine zevkleri olan ve bu zevkleri tatmak için elinden geleni yapmaya çalışan birisin.

Sex swing!

Sex swing!

Verdiğin cevaplara göre sex swing çıktın. Sen gerçekten tuhaf zevklerin için her türlü zahmete ve uğraşa girmekten kaçınmayan birisin. Hazzın doruklarına ulaşmayı hedefliyorsun.

Butt plug!

Butt plug!

Verdiğin cevaplara göre butt plug çıktın. Sen maceracı olmak için doğmuşsun. Bazen öyle yerler vardır ki çoğu insan gidip görmeye cesaret edemez, ancak sen dibine kadar gidebiliyorsun. Biliyorsun ki cesaret beraberinde ödülüyle de gelir bazen. Eğer etrafındakiler sana hayretle bakıyorsa daha iyisini görmedikleri için.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
246
121
59
54
35
32
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
baran bilgiç

penis ring çıktım.İsteyen varsa mesaj atsın sikinde işe başlıyim.Penisiniz baş tacımız beni takmadan taktık demeyin 1457 den beri değişmeyen kalite.

Osman Karadeniz

Şeftali yazıyor Kayısı resmi var 😉 ne iş onedio

siyah71215063

Put plug ne ya ben kızım ya kz😒😒😒