Görüş Bildir
Haberler
Bu 2015 Filmlerinden Hangisinin IMDb'de En Yüksek Puanı Aldığını Bulabilecek misin?

etiket Bu 2015 Filmlerinden Hangisinin IMDb'de En Yüksek Puanı Aldığını Bulabilecek misin?

Yung Boş Ada
25.06.2016 - 13:30

Hepsi birbirinden iddialı, hepsi birbirinden güzel! Fakat bir tanesi var ki IMDb'de izleyicilerden en yüksek puanı almış! Acaba hangisi olduğunu bulabilecek misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Filmlerimiz bunlar: Hadi bakalım!

Buldun!

Buldun!

Tebrikler! Gerçekten buldun. Gizli Dünya(Room) IMDb'de izleyicilerden tam tamına 8,3 puan alarak zirveye yerleşen filmimiz oldu!

Çok yaklaştın!

Çok yaklaştın!

Maalesef, bulamadın! Ama inanılmaz yaklaştın! Yıldız Savaşları: Güç Uyanıyor filmi IMDb'de izleyicilerden 8,2 puan aldı! Ama birinci filmimiz 8,3 puan almış. Hadi şimdi onu bul!

Bulamadın :(

Bulamadın :(

Üzgünüz, ama bulamadın! Beasts of No Nation filmi IMDb'de izleyicilerden 7,8 puan almış. Yani maalesef en iyisi değil! Hadi, tekrar dene!

Olmadı :(

Olmadı :(

Bulamadın, olmadı :( Spectre filmi IMDb'de yalnızca 6,8 puan aldı. Yani birinci olmaya yakın bile değil :( Şimdi tekrar denemeye ne dersin?

Hayır!

Hayır!

Hayır, değil :( Mad Max: Fury Road değil :( Çok şaşırdın farkındayız, ama üzülme çünkü baya yaklaştın! Bu film IMDb'de izleyiciden tam tamına 8,1 puan aldı! En iyiyi bulmak için tekrar dene!

Bulamadın!

Bulamadın!

Bulamadın! Bulamadın işte! Yenilmezler: Ultron Çağı değildi birinci filmimiz! Puanını merak ediyorsan hemen söyleyelim: 7,5! Hadi tekrar dene ve bu sefer birinciyi bul!

Üzgünüz!

Üzgünüz!

Bulamadın be güzel kardeşimiz! Olmadı! Yapamadın! Birinci film Creed: Efsanenin Doğuşu değil! Bu filmin puanını merak ediyorsan söyleyelim: 7,7! En iyisi için tekrar denesene!

Hayır :(

Hayır :(

Çok konuşulan bir film olduğunu biliyoruz ama en çok puanı alan film maalesef değil! Fakat yine fena puan almamış. Marslı'nın IMDb puanı tam olarak 8,1! Birinci filmi bulmak için tekrar dene!

Olmadı be!

Olmadı be!

Yapamadın, olmadı! En çok puan alan filmi bulamadın! What We Do in The Shadows IMDb'de 7,6 puan aldı! Yani birinci olmadı :( Hadi şimdi birinciyi bulmak için tekrar dene!

Hayır bu değil :(

Hayır bu değil :(

Üzgünüz ama en çok puan alan filmimiz bu değil! Spotlight'ın IMDb puanı 8,1! Yaklaştın yani aslında. Şimdi en çok puan alanı bulmak için tekrar denesene!

Hayır!

Hayır!

Hayır işte! Jurassic World değil! Jurassic World'ün IMDb puanı 7,0! Yani birincilikle uzaktan yakından alakası yok! Hadi tekrar dene ve birinciyi bul!

Bulamadın!

Bulamadın!

Çok konuşulduğu doğru! Fakat birinci olmak için yeterli olmadı bunlar! Fakat oldukça yüksek bir puan aldığı yalan değil! Revenant IMDb'de tam olarak 8,1 puan aldı. Hadi şimdi tekrar dene ve en çok puan alanı bul!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
394
129
98
56
56
46
35
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Bu da Onedio'nun daha çok tık almak için yeni formülü oldu. İyi tık alın da uyuz ediyor insanı 20 kere refresh etmek. Artık direkt aşağı inip yorumlardan oku... Devamını Gör

Scarface

sonuncuda buldum

Harleen Quinzel

Soru hangi filmlerin puanı 8,1 olsaydı 3 te 3 yapmıştım ya neyse