Görüş Bildir
Haberler
Bruma'dan G.Saray'a Müjde

Bruma'dan G.Saray'a Müjde

Fatih
21.04.2014 - 21:01

Bruma'dan G.Saray'a Müjde

Galatasaray'ın sezonun ikinci yarısında aradığı isimlerden olan yıldız adayı Bruma, 3 aylık aranın ardından topla antrenmanlara başladı.

Galatasaray'ın 15 Ocak günü oynadığı Tokatspor mücadelesinde sakatlanarak sezonu kapatan ve devre arasında yabancı kontenjaında yer açmak adına Gaziantepspor'a kiralanan yıldız adayı Bruma, kısa süre içinde 'yeşil zemine' geri dönmeye hazırlanıyor. Portekizli genç oyuncu, yaklaşık 3 aylık aranın ardından topla antrenmanlara başladı.

Ön çapraz bağlarındaki yırtık sonucu büyük bir şok yaşayan 19 yaşındaki oyuncu, güçlendirme çalışmalarına devam ettiği salonda, meşin yuvarlağa da vurmaya başladı ve Galatasaray taraftarlarını sevindirdi.

GAZİANTEP'TE OYNAMASI BEKLENMİYOR

Sarı-kırmızılıların sezon başında Sporting Lisbon'dan 10 milyon euroluk bonservis bedeli ile renklerine bağladığı yetenekli kramponun bu sezon G.Antepspor'da forma giymesi ise beklenmiyor.

Bu sezon Roberto Mancini ile birlikte beklentilerin altında kalan Galatasaray'ın eksikliğini hissettiği Bruma, ilk yarıda 15 mücadelede sahaya çıkarken, 1 gol ve 6 asistlik bir performans sergilemişti.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/haber...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın