Görüş Bildir
Haberler
TV
Bro Code Türkiye'de Yazılsaydı Ortaya Çıkacak Muhtemel 8 Durum

Bro Code Türkiye'de Yazılsaydı Ortaya Çıkacak Muhtemel 8 Durum

Ozan Onuk
10.01.2015 - 22:07 Son Güncelleme: 13.01.2015 - 16:10

Bilindiği üzere Bro Code (Kanki Kuralları) kitabı, ünlü Nobel ödüllü yazar ve Amerikan başkanı Barney Stinson tarafından uzun bir araştırma ve süreçten geçirilerek ortaya çıkarılmış bir kitap. Ancak maddeleri incelediğimizde kuralların bizim topluma uymadığını açık açık görmekteyiz. Bu nedenle Türkiye’de çıkması muhtemel bir versiyonu için şu maddeleri uygun gördüm;

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kızlar, kankalardan önce gelir.

Evet, kitabın orijinal basımında maddenin; “Biraderler kızlardan önce gelir” şeklinde olduğunu biliyorum. Ancak burası Türkiye arkadaşlar. Gerçekçi olmakta fayda var. Çocuk 40 yılın başı bir gün hatun bulmuş o günü de kızı satıp seninle mi geçirsin? Böyle bir durumda asıl olması gereken diğer biraderin anlayış göstermesidir. Yardımcı olabilecek cümle de şu şekilde;

'S. et kanka, sen git kızla takıl, biz hep görüşürüz zaten.'

2. Sevsek de sevmesek de yenge yengedir.

Yengeden her zaman hoşlanılacak diye bir şey yok. Kimi zaman şirret yengeler de hayatımıza girer. Böyle durumlarda tutup da “kanka ben bu karıyı sevmedim ayrıl” demek olmaz. Hele bi’ ayrılsınlar ondan sonra içinde kalanları dökersin.

3. Kankanız kızla buluşacakken, kızın yanında çirkin bir kankası varsa onunla ilgilenilecek.

3. Kankanız kızla buluşacakken, kızın yanında çirkin bir kankası varsa onunla ilgilenilecek.

Özellikle ilk buluşmalarda karşımıza çıkabilecek bir konu. Ülkemizin kızları utangaç olabilirler. Buluşmaya yalnız gelmek yerine çirkin bir kankasını koluna takıp gelebilir. Böyle bir durumda biraderin görevi o buluşmaya gelmek ve çirkin kankayı oyalamak.  Ayrıca ne kadar çirkin laflar bunlar çirkin kız falan… Çirkin kız yoktur, tüm kızlar melektir.

4. Ana bacı karıştırma.

Bazen kankanla aran açılabilir. Doğaldır. Kavga edersin, ağza alınmayacak sözler söylersin. Ancak sınırı bilmekte fayda var. Ana bacı karıştırmayacaksın işin içine. Hem anneler kutsaldır. Amerika mı lan burası 'f*ck your mother yo madafaka' gibi sözler kabul görsün.

5. Kanka dediğin gerekirse kaleye geçer.

5. Kanka dediğin gerekirse kaleye geçer.

Halı sahada adam eksik ve maçın başlamasına az bir süre var. Forvette oynasanız harikalar yaratacağınıza şüphe yok. Yine de kankanız sizi kaledeki eksik pozisyon için çağırdıysa koşa koşa gelmeniz gerekmektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yengeler dünya ahiret bacınızdır.

Yengeniz alımlı güzel bir kadın olabilir. O sizi ilgilendirmez. O sizin kardeşinizdir. Kafanızdaki fantezileri silin. Kız sizin ellerinizi bağlayıp alnınıza silah dayayıp tecavüz etmeye çalışırsa bile o kurşunu yeme pahasına o durumdan çıkacaksınız.

7. Terkedip giden yenge zaten kaşardı.

Unutmayın. Terk edip giden yenge aslında kaşarın tekiydi. Siz ona söylemek istemediniz ilişki sırasında ancak hazır ayrılmışlar sırası geldi. Öyle olmasa bile o şekilde empoze etmeniz önemli. İşte size yardımcı olabilecek bir cümle;

'Boşver be kanka, sana kız mı yok? Unut o kaşarı.'

8. Kanka kankaya trip atmaz.

8. Kanka kankaya trip atmaz.

Eğer kankanızın sevgilisi olmak istiyorsanız o zaman başka, istediğiniz kadar trip atın. Aksi durumlarda kanka dediğin trip atmaz. Kafasına sandalye atın ama trip atmayın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
3
2
1
0
0
0