Görüş Bildir
Haberler
Brisbane'de Finalin Adı Kerber-Azarenka

Brisbane'de Finalin Adı Kerber-Azarenka

Enver K.
08.01.2016 - 18:15

Brisbane'deki yarı final maçlarında rakiplerini set vermeden geçen Angelique Kerber ve Victoria Azarenka finalde karşı karşıya gelecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Avustralya Açık'a sayılı günler kala aynı ülkenin Brisbane kentinde düzenlenen turnuvada bugün kadınlarda yarı final maçları oynandı. Günün ilk maçında Alman Angelique Kerber, İspanyol Carla Suarez Navarro'yu 6-2, 6-3'lük setlerle mağlup ederek adını finale yazdırdı. 75 dakikada sonuca giden dünya 10 numarası rakibinin 4 kez servisini kırarken maç boyunca kendi servisine tutunmasını bildi.

Günün ikinci mücadelesinde ise Belaruslu Victoria Azarenka, dünya 142 numarası Samantha Crawford'u turnuvanın dışına itti. Yarı final yolunda Belinda Bencic ve Andrea Petkovic'i saf dışı bırakan Birleşik Amerikalı Crawford karşısında maça fırtına gibi başlayan Azarenka, sadece 25 dakika süren ilk seti bagel'la almayı başardı. İkinci sette de erken break avantajını yakalayan Belaruslu raket, setin devamında rakibinin gösterdiği dirence karşı koymayı başararak finalde Kerber'in rakibi oldu.

Daha önce yaptıkları 5 karşılaşmada da Azarenka'ya mağlup olan Kerber, Brisbane'deki finalde makus talihini yenmeye çalışacak. Dünya eski bir numarası Azarenka ise burada 2009 yılında elde ettiği şampiyonluğa bir yenisini ekleyerek Avustralya Açık'a moralli gitmek istiyor. Final mücadelesi Cumartesi TSİ 11.30'da başlayacak.

Eurosport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın