Görüş Bildir
Haberler
Brezilya Duvara Çarptı!

Brezilya Duvara Çarptı!

Fatih
17.06.2014 - 23:55

Brezilya Duvara Çarptı!

Dünya Kupası'nın ev sahibi Brezilya, Meksika karşısında Ochoa duvarını geçemedi, sahadan 1 puanla ayrıldı: 0-0.

FIFA 2014 Dünya Kupası'nda A Grubu'nda ikinci maçlar başladı. İlk karşılaşmalarından galibiyetle ayrılan Brezilya ile Meksika Fortaleza şehrinde karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi Cüneyt Çakır yönetti.

Karşılaşmaya iki takım da hızlı başladı ama son bölgede istediklerini yapmakta zorlandılar. İlk yarının en tehlikeli atağında, 26. dakikada Dani Alves'in ortasına Neymar kafayı vurdu, Meksika'nın kalecisi Ochoa direk dibine uzanarak topu çeldi. 44. dakikada ise Meksika savunması ofsayt diye durakladı ama Ochoa, defansın arkasına sızan Paulinho'nun önünde duvar olarak gole izin vermedi.

İlk yarı boyunca Brezilya Neymar ve Oscar ile sonuca gitmeye çalışırken, Meksika uzaktan şutlarla Julio Cesar'ın koruduğu kaleyi yokladı. İki takımın da çabaları sonuçsuz kaldı, ilk 45 dakika golsüz sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Meksika etkisini kaybetse de ev sahibi Brezilya karşısında açık vermedi. Brezilyalı futbolcular az sayıda yakaladıüı fırsatta Ochoa'yı geçemedi. Bu durum stadyumu dolduran taraftarların da tepkisini çekti. 68. dakikada yerini Jo'ya bırakan Fred, oyun alanını ıslıklar eşliğinde terk etti.

86- dakikada Neymar'ın ortasına kaptan Thiago Silva yükseldi ama o da maçın yıldızı Ochoa'ya takıldı. 88. dakikada ise kendini ceza sahasında yerde bulan Marcelo'ya Cüneyt Çakır 'devam' dedi.

Kalan dakikalarda iki takımın da çabası sonucu değiştimedi.

Dün geceki Nijerya - İran maçından sonra turnuvada ikinci kez bir maç golsüz sona erdi. Sahadan birer puanla ayrılan iki takım da 4 puana yükselerek Kamerun - Hırvatistan maçını beklemeye başladı.

Spor365

Kaynak: http://www.spor365.com/Duvara-karsi_2...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0