Görüş Bildir
Haberler
Ahmet Hakan'dan Boynukalın'a: 'Mafya Özentisi misin Yoksa İktidar Partisinin Vekili mi?'

Ahmet Hakan'dan Boynukalın'a: 'Mafya Özentisi misin Yoksa İktidar Partisinin Vekili mi?'

Batuhan
16.09.2015 - 10:41 Son Güncelleme: 16.09.2015 - 16:15

AKP İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın'ın yer aldığı bir video YouTube'a yüklendi. Videoda bir gruba konuşma yapan Boynukalın, Hürriyet gazetesine düzenlenen saldırı hakkında çok konuşulacak ifadeler kullanıyor. Aynı zamanda AK Parti Gençlik Kolları Başkanı olan Boynukalın’ın etrafındakilere Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin ve Ahmet Hakan hakkında, “Bunlar hiç dayak yememişler. Bizim hatamız bunlara zamanında dayak atmamak olmuş” dediği duyuluyor. Ahmet Hakan bugünkü köşesinden kendisi için, “Nişantaşı’nda evinin önüne gitmeyi düşünüyordum, gidip bekleyecektim, gel bakalım buraya diye” ifadelerini kullanan Boynukalın’a, “Şener Şen’in canlandırdığı ‘meşhur palavracı dayı Ziya‘ nasıl sallıyorsa, aynı öyle sallamışsın” diye yanıt verdi ve sordu: “Sen palavra sıkmaya meraklı mafya özentisi kılıklı bir adam mısın, yoksa iktidar partisinin bir milletvekili misin?'

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Palavracı Ziya gibi sallamışsın, gel hele'

Ahmet Hakan, AKP milletvekili Abdurrahim Boynukalın’a köşesinde ‘Gel hele gel, yav bırakın gelsin hele’ başlıklı yazısıyla yanıt verdi.

“Abdurrahim! Son videonu gülümseyerek izledim. Karşında seni ağzı açık dinleyen birkaç iyi niyetli genci görünce başlamışsın yukarıdan yukarıdan sallamaya”diye seslenen Hakan, Boynukalın'ı Şener Şen’in canlandırdığı gerçek olmayan hikayeleri yaşanmış gibi anlatmasıyla bilinen  Yeşilçam sinemasının ünlü tiplemesi  ‘Ziya’ya benzetti. 

Hakan, yazısına şöyle devam ediyor:

 “Kara Murat değilim. Bir vuruşta üç kişiyi yere serecek Cüneyt Arkın performansına sahip değilim. Sana bir iki Steven Seagal numarası çekecek potansiyelim de yok. Ama Allah ne verdiyse esirgemeyecek mangal gibi bir yüreğim var elhamdülillah. Durma, gel. İstersen kamyon arkasına adam doldur da gel. İstersen it kopuğunu al da gel. İstersen çakaralmazını sok beline de gel. İstersen sustalı falan tedarik et de gel. Gel hele gel.”‘Mafya özentisi misin milletvekili mi?’

Boynukalın’a ‘ne olduğuna karar ver’ diye seslenen Ahmet Hakan, yazısını şöyle noktalıyor:

“Sen palavra sıkmaya meraklı mafya özentisi kılıklı bir adam mısın, yoksa iktidar partisinin bir milletvekili misin? Sen bıçkın ve korkunç olmaya çalışan bir deli fişek taklidi misin, yoksa AK Parti’nin Divan Kurulu üyesi misin? Sen cam kırmaya, taşlamaya teşne bir vandal mısın, yoksa ülkenin en büyük partisinin gençlik kollarının başı mısın? Neysen söyle de… Kapıma dayandığında muamelem ona göre olsun. Azıcık esirgeyecek miyim, bileyim. En azından yani”.

Ne olmuştu?

Dün AKP İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın'ın yer aldığı bir video YouTube'a yüklendi. Videoda 'Reisi başkan yaptıracağız dediler, ona kudurdular. Demeye devam edeceğiz. Sonuç ne olursa olsun, başkan yapacağız kardeşim' diyen Boynukalın, Ahmet Hakan'ın Hürriyet'e saldırıya tepkisi sorulunca, 'Ahmet Hakan'ın damağı falan düşmüş sinirden. Ahmet Hakan'la çay içmişliğim var, acayip korkaktır. Ben bugün Nişantaşı'na evinin önüne gitmeyi düşünüyordum, tek başıma. Gidecektim oraya bekleyecektim, gel bakayım buraya...' ifadelerini kullanıyor. 

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin için de konuşan Boynukalın, 'Terliyor merliyor... Bunlar dayak yememiş hiç... Bizim hatamız bunlara zamanında dayak atmamak olmuş' dediği duyuluyor.

Kaynaklar: Cumhuriyet ve Hürriyet

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
13
7
3
3
1
0