Görüş Bildir
Haberler
Box-Office Türkiye Hafta Sonu Raporu! Vizyona Girmiş Hangi Film, Ne Kadar İzlendi?

Box-Office Türkiye Hafta Sonu Raporu! Vizyona Girmiş Hangi Film, Ne Kadar İzlendi?

claude cahun
05.08.2021 - 11:06 Son Güncelleme: 05.08.2021 - 13:56

Box-Office Türkiye'nin vizyona girmiş filmlerin ne kadar izlendiğini gösteren listesinde dengeler değişti. 30 Temmuz-1 Ağustos tarihlerinde güncellenen hafta sonu raporu, Türkiye'de vizyona girmiş hangi filmin hafta sonunda ne kadar izlendiğini gösteriyor. Yılın heyecanla beklenen filmlerini kaç kişinin izlediğini gelin birlikte görelim!

Not: Film açıklamaları Beyazperde'den alınmıştır. 

Kaynak: https://boxofficeturkiye.com/hafta-so...
İçeriğin Devamı Aşağıda

20. Bay Link: Kayıp Efsane - Hafta sonu izlenme: 6

20. Bay Link: Kayıp Efsane - Hafta sonu izlenme: 6

Bay Link çok özel bir adamdır. Bu 2,5 metre boyunda, 286 kiloluk adamın vücudu da tüylerle kaplıdır. Onu bu kadar farklı kılan şeyse genlerinde yatmaktadır. Bay Link, insanın yaşayan soyunun ilkel köklerinin son örneğidir. Komikliği ve tatllılığıyla dünyanın en sevimli efsanesi olmaya aday olan Bay Link'in soyu hızla tükenmiştir. Artık evrim ilerlemiştir ve insanlığın görünüşü Bay Link'inkinden farklıdır. Yalnız ve üzgün olan Bay Link artık çevresinde kimseyi bulamamaktadır. Kuzeybatı Pasifik'te yalnız yaşamaktan bıkan Bay Link, efsanevi Shangri-La vadisinde olduğu söylenen, uzun süredir kayıp olan akrabalarını bulmak için yolculuğa atılır. Bu yolculuk için de dünyanın en önemli mitolojik varlıklar dedektifi Sir Lionel Frost ve bölgenin bilinen tek haritasına sahip olan Adelina Fortnight ile işbirliği yapar. Bay Link'e eşlik eden kaşifler, yeni arkadaşlarına yardım etmek için dünyanın uzak yerlerine seyahat ederken, üçlü de birlikte hiç beklemedikleri maceralara atılacaklardır...

19. Follow Me - Hafta sonu izlenme: 19

19. Follow Me - Hafta sonu izlenme: 19

Follow Me, sosyal medyada daha iyi içerik üretebilmek için sınırları zorlayan bir grup gencin hikayesini konu ediyor. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan bir genç, yeni içerikler üretebilmek için arkadaşları ile birlikte Moskova’ya doğru yola koyulur. Genç, gittikçe büyüyen izleyici kitlesinin ilgisini çekmek için her zaman sınırları zorlar. Takipçi sayısını her geçen gün daha da arttırmak isteyen genç, bunun için her şeyi yapmaya hazırdır. Hedef kitlesi için daha iyi içerikler hazırlamayı arzulayan genç ve arkadaşları, gizem ve tehlikenin hakim olduğu bir dünyaya adım atarlar. Bir süre sonra gençler, gerçek hayat ve sosyal medya arasındaki çizgilerin bulanıklaşmaya başladığını fark eder. Onlar artık hayatta kalabilmek için zorlu bir mücadele vermek zorundadır.

18. Düşler Ülkesi - Hafta sonu izlenme: 20

18. Düşler Ülkesi - Hafta sonu izlenme: 20

Film, her şeyin mümkün olduğu bir yer olan Düşler Ülkesi'ne gitmek için yola koyulan Barney, Axle ve Scout'ın maceralarını konu ediyor. Bir gün Scout ve Axle ile tanışan baykuş Barney, onlarla birlikte bütün hayallerin gerçek olduğu yer olan Düşler Ülkesi'ne gitmeye karar verir. Birlikte yola koyulan Barney, Axle ve Scout, bu süreçte anlattıkları hikayelerle birbirlerinin hayatına dahil olmaya başlar.

17. Vay Babam Vay - Hafta sonu izlenme: 28

17. Vay Babam Vay - Hafta sonu izlenme: 28

Vay Babam Vay, İsmet'in vefat etmesinden sonra ailesi ve yakınları tarafından defnedilmeye çalışılırken yaşananları konu ediyor. İsmet'in vefat etmesiyle, ailesi ve kasabada yaşayanlar, cenaze evine toplanır. İmam, cenazenin ikindi namazına kadar defnedilmesi gerektiğini söylese de İsmet'in ağabeyi geç kalınca cenaze de kaldırılamaz. Bu sırada miras konusunun gündeme gelmesi işlerin karışmasına neden olur. İsmet'in başka bir kadından olan çocuğunun da cenazeye gelmesi, işleri içinden çıkılmaz bir hale getirir.

16. Ehrimen: Kanlı Yol - Hafta sonu izlenme: 82

16. Ehrimen: Kanlı Yol - Hafta sonu izlenme: 82

Ehrimen Kanlı Yol, korku filmi çeken bir ekibin yaşadıklarını konu ediyor. Bir film ekibi, Kanlı Yol adında bir korku filmi çekmeye karar verir ve bunun için Anadolu'daki bir köye gider. Ancak çekimin başlamasından önceki gece film ekibi aynı kabusu görür. Bu durumun iyiye işaret olmadığını düşünüp, tedirgin olan ekip, İstanbul'a geri döner. Yönetmen Fatih, görüntü yönetmeni Gürsel, sanat yönetmeni Meyra ve sesçisi İsmail yaşanan olayları araştırmak için köyde kalmaya karar verir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Mainstream - Hafta sonu izlenme: 258

15. Mainstream - Hafta sonu izlenme: 258

Mainstream, fenomen olmaya çalışırken kendi kişiliklerinden uzaklaşan genç bir kadın ve arkadaşlarının hikayesini konu ediyor. Genç bir kadın olan Frankie, arkadaşı ve kimi zaman da sevgilisi olan Jake ile birlikte çalışır. Toplumun neye değer verdiğini sorgulamaya başlayan Frankie, bu sırada gizemli Link ile karşılaşır. Bu karşılaşma, Frankie'nin ticaret karşıtı düşüncelerini videoya çekmeye karar vermesine yol açar. Jake'in liderliğinde Frankie ve Link, çok geçmeden internette yıldız haline gelir. Ancak menajerleri Mark'ın daha fazla para kazanmaları için baskı yapması ve Link'in eleştirdiği her şeyi yapar hala gelmesi Frankie'nin hayatını sorgulmasına neden olur.

14. Lübnan Semaları - Hafta sonu izlenme: 387

14. Lübnan Semaları - Hafta sonu izlenme: 387

Lübnan Semaları, anavatanından ayrılarak Lübnan'da kendisine yeni bir hayat kurmaya çalışan genç bir kadının hikayesini konu ediyor. 1950'lerde Alice adındaki genç bir kadın, sıkıcı anavatanı İsviçre'den ayrılmaya karar verir. Yola koyulan Alice, güneşli ve hayat dolu bir yer olan Lübnan'a gider. Onun hayatı, ilk Lübnanlıyı uzaya göndermeyi planlayan astrofizikçi olan Joseph'e aşık olmasıyla bambaşka bir hal alır. Alice'in yeni hayatında başlarda her şey yolunda gider. Ancak geçmeden Alice’in hayatının en iyi yılları savaş tehdidiyle gölgelenir.

13. Lanetli Anlaşma - Hafta sonu izlenme: 581

13. Lanetli Anlaşma - Hafta sonu izlenme: 581

Lanetli Anlaşma, kendilerine miras kalan evde korkunç olaylarla karşı karşıya kalan iki kardeşin hikayesini konu ediyor. Kardeş olan Haluk ve Emin, İzmir'de birlikte yaşarlar. Çocukken babalarını kaybeden iki kardeş, hiçbir akrabası ile de görüşmezler. Ancak bir gün amcaları İbrahim'in öldüğünü ve kendilerine Ege'de bir kasaba bulunan villasını miras bıraktığını öğrenirler. Mirası elden çıkarmaya karar veren Haluk ve Emin, öncesinde kız arkadaşları ile birlikte villada tatil yapmaya karar verirler. Ancak tatil için kasabaya geldiklerinde beklenmedik durumlarla karşı karşıya kalırlar.

12. Düşkapanı - Hafta sonu izlenme: 4.265

12. Düşkapanı - Hafta sonu izlenme: 4.265

Düşkapanı, küçük bir çocuğun komşularının evinden mistik bir tılsım çalmasıyla yaşanan esrarengiz olayları konu ediyor. Gail, kocası ve üvey oğlu Josh ile birlikte şehirden uzakta bulunan kır evine gider. Ancak adamın iş nedeniyle şehre dönmesi gerektiğinde Gail ve Josh baş başa kalır. Onların hayatı, Josh’ın gizemli komşularının evinden kötü bir tılsımı çalmasıyla bambaşka bir hal alır. Küçük çocuk tılsımı çalmasının ardından korkunç rüyalar görmeye başlar. Gün geçtikçe Josh’ın daha tuhaf davranışlar sergilemesinin ardından babası ve Gail, oğullarının kötü bir ruh tarafından ele geçirildiğinden şüphelenmeye başlar.

11. Korku Seansı 3: Katil Şeytan - Hafta sonu izlenme: 4.575

11. Korku Seansı 3: Katil Şeytan - Hafta sonu izlenme: 4.575

Korku Seansı 3: Katil Şeytan, şeytan tarafından ele geçirildiği düşünel bir gencin cinayet zanlısı olduğu davayı araştırırken daha korkunç bir sırrın açığa çıkmasını sağlayan paranomal davaları çözmeye çalıştıran Ed ve Lorraine Warren'ın hikayesini konu ediyor. Ed ve Lorraine Warren, bu zamana kadar baktıkları dosyalardaki en sansasyonel vakalardan biriyle karşı karşıyadır. Şeytani bir varlık tarafından ele geçirildiğini söyleyen bir cinayet zanlısı, kendisine yardım etmesi için soluğu Ed ve Lorraine Warren çiftinin yanında alır. Şeytan tarafından ele geçirilen bir çocuğun ruhunu kurtarmaya çalışan çift, kendilerini beklenmedik durumların içinde bulur. Onlar çocuğun ruhunu kurtarmaya çalışırken, geçmişten günümüze uzanan daha karanlık bir sırrın ortaya çıkmasına neden olur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Space Jam: Yeni Efsane - Hafta sonu izlenme: 4.582

10. Space Jam: Yeni Efsane - Hafta sonu izlenme: 4.582

Space Jam: Yeni Efsane, kendisi ve oğlunun hayatı için süper güçlü bir kadroya sahip bir takıma karşı, liderlik etttiği Bugs, Lola Bunny ve disiplinsizlikleriyle ünlü Looney Tunes çetesini zafere taşımaya çalışan LeBron'ın hikayesini konu ediyor. LeBron, oğlu Dom ile birlikte yoldan çıkmış bir yapay zeka tarafından dijital bir alana hapsedilir. Onların eve gidebilmelerinin tek koşulu, Looney Tunes'un, yapay zekanın dijitalleştirilmiş şampiyonlarını yenmesidir. Bugs, Lola Bunny ve disiplinsizlikleriyle ünlü bütün Looney Tunes çetesine önderlik eden LeBron, hayatının bu en önemli mücadelesini kazanmayı başarabilecek midir?

9. 15/07 Şafak Vakti - Hafta sonu izlenme: 5.464

9. 15/07 Şafak Vakti - Hafta sonu izlenme: 5.464

15/07 Şafak Vakti, 15 Temmuz gecesi darbecilere karşı direnen insanların hikayesini konu ediyor. Pastane işleten Cevdet, siparişlerini yetiştirmeye çalışırken köprüde darbecilerle karşı karşıya kalır. Darbecilerin karşısında yer alan Cevdet'in yolu bu sırada işine yetişmeye çalışan güvenlik görevlisi Güray, köprüde küçük kızıyla sıkışıp kalan Mustafa ve diğer vatandaşlarla kesişir. Cevdet köprü üzerinde darbecilere karşı direnirken, oğlu Yusuf da Çengelköy’de mahalledekiler ve güvenlik görevlileriyle birlikte darbecilere karşı mücadele eder. Bu sırada doktor Aysel, darbeciler tarafından vurulan insanları kurtarmak için çabalar.

8. Spirit Özgür Ruh - Hafta sonu izlenme: 5.986

8. Spirit Özgür Ruh - Hafta sonu izlenme: 5.986

Spirit: Özgür Ruh, yabani bir atı kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişen Lucy'nin hikayesini konu ediyor. Korkusuz bir akrobat binici olan rahmetli annesi Milagro Navarro'yu hiç tanımayan Lucky Prescott, tıpkı annesi gibi kuralları ve sınırları hiç sevmez. Ancak bu durum teyzesi Cora'nın endişelenmesine neden olur. Teyzesi gözetiminde Doğu Yakası'nda yaşayan Lucky'nin tehlikeli yaramazlıkları sonucu ikisi Lucky’nin Miradero’daki babası Jim’in yanına taşınır. Lucky'nin hayatı, burada kendisi gibi özgür bir ruh taşıyan yabani at Spirit ve iki binici olan Abigail Stone ve Pru Granger ile tanışmasıyla bambaşka bir hal alır. Bir at bakıcı ve ekibinin Spirit'i ve sürüsünü ağır işlerde çalıştırılmak üzere açık arttırmaya çıkardığını öğrenen Lucky, arkadaşlarının da desteğiyle atı kurtarmak için zorlu bir maceraya atılır.

7. Sessiz Bir Yer 2 - Hafta sonu izlenme: 6.824

7. Sessiz Bir Yer 2 - Hafta sonu izlenme: 6.824

Sessiz Bir Yer 2, ses ile avlanan yaratıkların dehşetinden kurtulduktan sonra evlerinden ayrılıp, kendilerini tehlikeli bir yolculuğun içinde bulunan bir ailenin yaşadıklarını konu ediyor. Sese karşı duyarlı yaratıkların meydana getirdiği ölümcül olayları evlerinden takip eden Abbott ailesi, yeni bir tehlikeyle karşı karşıyadır. Evlerinden ayrılan Evelyn ile çocukları Marcus ve Regan, Dünya'daki vahşetle yüzleşmek zorunda kalır. Tehlikeli bir yolculuğa çıkan aile, hayatta kalabilmek için sadece ses ile avlanan yaratıklarla değil, yol boyunca karşılarına çıkan birçok tehlike ile savaşmak zorundadır.

6. Bize Müsaade - Hafta sonu izlenme: 7.373

6. Bize Müsaade - Hafta sonu izlenme: 7.373

Bize Müsaade, bir iş için akıl hastanesine gittiklerinde kendilerini beklenmedik durumların içinde bulan üç arkadaşın hikayesini konu ediyor. TV sektöründen yakın arkadaş olan bir yönetmen, bir oyuncu ve bir senarist, danışmanlık vermek için Büyükada'da bir akıl hastanesine gider. Üç arkadaş iş için geldikleri hastanede görmemeleri gereken bir olaya şahit olur ve bu durum üzerine başhekim Sinan tarafından hastaneye hapsedilir. Hastaneden kurtulmaya çalışan üç arkadaşın, özgürlüklerine kavuşmaları için mükemmel bir plan yapmaları gerekir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Black Widow - Hafta sonu izlenme: 13.088

5. Black Widow - Hafta sonu izlenme: 13.088

Black Widow, büyük bir tehdide karşı, geçmişinden çıkıp gelen ailesiyle işbirliği yapmak zorunda kalan Black Widow'un hikayesini konu ediyor. Natasha Romanoff, bilinen adıyla Black Widow'un geçmişiyle ilgili büyük bir komplo teorisi ortaya çıkar. Bu durum üzerine Natasha, hayatının karanlık tarafıyla yüzleşmek zorunda kalır. Herhangi bir şey tarafından durdurulması mümkün olmayan bir güç tarafından takip edilen Natasha, henüz Avenger olmadan kurduğu bozulmuş ilişkilerinin ve casus olarak geçiminin üstesinden gelmek zorunda kalır.

4. Arınma Gecesi: Sonsuza Dek - Hafta sonu izlenme: 15.764

4. Arınma Gecesi: Sonsuza Dek - Hafta sonu izlenme: 15.764

Arınma Gecesi: Sonsuza Dek, Arınma Gecesi'nin hiç sona ermemesi gerektiğine karar verilmesiyle yaşananları konu ediyor. Kanunsuz bir topluluk, tek gecelik anarşi ve cinayetle artık yetinmek istemez. Yeraltı hareketinin üyeleri bu yüzden hiç bitmeyecek olan bir katliam ile Amerika'yı ele geçirmeye karar verir. Artık hiçkimse güvende değildir. Teksas'da yaşayan Adele ve kocası Juan da bu dehşetin kurbanları olur. Juan, zengin bir aile olan Tucker Ailesi’nin çiftliğinde çalışmaktadır. Arınma Gecesi'nin ertesi sabahında maskeli katillerden oluşan çete, Tucker Ailesi'ne saldırır. Bu kaos ortamında iki aile, katillere karşı bir araya gelip direnmek zorunda kalır.

3. Jungle Cruise - Hafta sonu izlenme: 16.587

3. Jungle Cruise - Hafta sonu izlenme: 16.587

Jungle Cruise, tıbbın geleceğini değiştirecek olan bir ağacı bulmak için zorlu bir maceraya atılan bir bilim insanı ve kaptanın hikayesini konu ediyor. Bilim insanı olan Lily Houghton, yeni bir görev ile karşı karşıyadır. Efsaneye göre Amazon’da iyileştirme güçlerine sahip olan bir ağaç vardır ve Lily o ağacı bulmaya kararlıdır. Bunun için Amazon ormanlarına seyahat eden Lily, nehirde bulunan bir geçide ulaşabilmek için Frank’in köhne ama çekici teknesi La Quila’yı kiralamak zorunda kalır. Macera dolu bir yolculuğa çıkan Frank ve Lily, yağmur ormanlarının güzelliğinde saklanan birçok tehlikeyle karşı karşıya kalır.

2. Hızlı ve Öfkeli 9 - Hafta sonu izlenme: 33.002

2. Hızlı ve Öfkeli 9 - Hafta sonu izlenme: 33.002

Hızlı ve Öfkeli 9, geçmişinden gelen bir tehdide karşı mücadele etmek zorunda kalan Dom ve ekibinin hikayesini konu ediyor. Dominic Toretto’nun artık tek önceliği oğlu Brian’ı korumaktır. Oğlu ve Letty ile birlikte gözlerden uzak sakin bir yaşam süren Toretto, istese de geçmişinden kurtulamaz. Bu kez geçmişi ile yüzleşmek zorunda kalan Toretto, siber suçlu Cipher ile birlikte çalışan terk edilmiş kardeşi Jakob’a karşı savaşmak zorunda kalır. Ekibi ile yeniden bir araya gelen Dom, kardeşinin lideri olduğu dünyayı yıkacak olan planı durdurmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

1. The Suicide Squad: İntihar Timi - Hafta sonu izlenme: 35.966

1. The Suicide Squad: İntihar Timi - Hafta sonu izlenme: 35.966

The Suicide Squad: İntihar Timi, hapishaneden çıkabilmek için çabalayan kötü kahramanlara odaklanıyor. Belle Reve, ABD'deki en yüksek ölüm oranına sahip olan hapishanedir. 'Süper Kötüler'in tutulduğu bu yerden kurtulmak için her şey göze alınır. Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin ve herkesin favori psikopatı Harley Quinn yap ya da öl görevini yerine getirebilmek için bir mahkumlar timi oluşturur. Ekip silahlandırılarak düşmanlarla dolu Corto Maltese adasına bırakılacaktır. Militan düşmanlar ve gerillarla dolu ormanda adım adım ilerleyen ekibe sadece Albay Rick Flag liderlik eder. Her hareketlerini izleyen Amanda Waller'ın teknoloji harikası cihazları ile zorlu bir maceranın içinde olan ekip, herhangi yanlış bir hareketlerinde öldürelecektir.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
5
4
3
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Unfortunate soul

Bu dandik filmleri( hepsi icin demiyorum bazilari icin) getiren film dagiticilari bircok guzel filmi vizyona sokmaktan vazgeciyor! In the Height adli film 2... Devamını Gör

feyk

tum haftasonu boyunca 6 izlenme 20 izlenme nedir yaw. tek bir salonun elektrik, klima masrafini karsilamaz.

allen delon

The Suicide Squad: İntihar Timi görsel serinin 1. filmine ait.