Görüş Bildir
Haberler
Bosingwa: "Trabzon'da Yaşamayı Seviyorum"

Bosingwa: "Trabzon'da Yaşamayı Seviyorum"

Enver K.
11.04.2015 - 14:44

Bordo-mavililerin kendisine kucak açtığını belirten Bosingwa, “Bana kimse burayı kötüleyemez. Çünkü ben burada yaşamayı seviyorum” dedi.

Trabzonspor Kaptanı Jose Bosingwa, Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırıyla yeniden hedef haline getirilen Trabzon şehrini savundu, burada yaşamaktan mutlu olduğunu söyledi.

Kent konusunda yapılan kötü yorumlardan haberdar olduğunu ifade eden Portekizli futbolcu, “Buraya geldiğimde hiç yaşamadığım deneyimleri yaşayacağımı biliyordum. Başlarda biraz yalnız kaldım ancak şu anda bu şehir bizi bağrına basmış durumda. Bana kimse burayı kötüleyemez. Çünkü ben burada yaşamayı seviyorum. Buradaki insanların 2 yıl önce beni havalimanında karşılamalarını ömrüm boyunca unutamam” dedi.

365 gün, 24 saat Trabzon

Bordo-mavililerin kaptanı sözlerini şöyle sürdürdü: “Kulübe karşı sevgileri, takımı aile gibi görmeleri benim daha önce yaşantımda görmediğim bir şey. İnsanların kulüplerini bu denli sahiplenmelerini çok seviyorum. Onları mutlu etmemizi hak ediyorlar. Kariyerimde kulübünü bu kadar seven taraftar grubuyla hiç karşılaşmadım. Onlar için hayat adeta 365 gün, 24 saat Trabzonspor demek.”

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın