Görüş Bildir
Haberler
Boşanmak İsteyen Sosyal Medya Fenomenine Kayınpederinden Tehdit: 'Seni Adana'da Yaşatmayız'

etiket Boşanmak İsteyen Sosyal Medya Fenomenine Kayınpederinden Tehdit: 'Seni Adana'da Yaşatmayız'

Instagram'da 'Peppycooky' kullanıcı adıyla bilinen Ezgi Özanlar, boşanmak isteyince kayınpederi Hakan Özanlar tarafından 'Seni Adana'da yaşatmayız' diye tehdit edildiğini söyledi. Özanlar, suç duyurusunda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Peppycooky' kullanıcı adıyla bilinen Instagram fenomeni Ezgi Özanlar, 2018 yılında Lütfü Özanlar ile evlenip Samsun’dan Adana’ya geldi. Çift bir süre sonra anlaşmazlık yaşayınca Ezgi Özanlar, 25 Ocak’ta boşanma kararı aldı ve bunu eşine söyledi. Lütfü Özanlar olumsuz bir tepki vermezken Ezgi Özanlar, kayınpederi Hakan Özanlar tarafından tehdit edilmeye başladı.

Eşinin ailesiyle aynı apartmanda oturduğu için evini ayırıp ofisinde kalmaya başlayan genç kadın, tehditlerden bir türlü kurtulamadı. Genç kadın, kayınpederi tarafından “Seni Adana’da yaşatmayız” şeklinde tehditler almaya devam edince avukatı Tuğba Kastal Sertli ile Adana Adliyesi’ne giderek kayınpederi hakkında suç duyurusunda bulundu.

"Adana'da yaşamak istiyorum"

"Adana'da yaşamak istiyorum"

Medeni bir şekilde ayrılmayı beklerken evli olduğu erkeğin ailesi tarafından tehdit edildiğini ve bu durumun kendisini üzdüğünü belirten Ezgi Özanlar, “Evlendiğim için Adana’ya geldim. Adana’yı çok seviyorum ve burada kendime bir iş kurdum. İşime devam edip burada yaşamak istiyorum fakat ‘Adana’da yaşayamazsın’ şeklinde tehditler alıyorum. Kadınların bu derece güçsüz görünmesine karşıyım. Güçlü bir kadın olarak projeler üretirken, bu şekilde tehditler almak inanılmaz üzücü” diye konuştu.

Tehditler nedeniyle ofisinde yaşamaya başladığını ve güvenlik kamerası taktırdığını kaydeden Ezgi Özanlar, “Her yere ekip arkadaşımla gidip geliyorum. Bu süreç taşıyamayacağım boyutlara geldi. Elimden ne geliyorsa, yapmaya hazırım. Bugün suç duyurusunda bulundum. Diliyorum ki kadınlar artık güçlü olarak hayata devam edebilecek duruma gelir ve bu tarz tehditlerle karşılaşmazlar. Gerekene artık hukuk verecek” ifadelerini kullandı.

"Tek başına dışarı çıkamıyor"

"Tek başına dışarı çıkamıyor"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ezgi Özanlar'ın avukatı Tuğba Kastal Sertli de müvekkilinin hayatıyla tehdit edildiğini ve bu durumdan dolayı kendisinin korku yaşadığını belirterek, şöyle konuştu:

“Müvekkilim sırf boşanmak istediği için tehdit ediliyor. Kadın olarak eğitimli, başarılı ve ayaklarınızın üzerinde duruyor olmanız tehdit edilmenizi engellemiyor. Bizim suç duyurusunda bulunma amacımız kadınları destekleyen, onlar için bu kadar çaba sarf eden birinin de tehdide maruz kalıp, bununla yüzleşip diğerlerine örnek olma çabasıdır.

Müvekkilime, ‘Boşanırsan Adana’da yaşayamazsın’ deniyor. Bunun bir tehdit olup olmadığı sorulduğunda, ‘Nasıl algılıyorsanız öyle’ diye cevap veriliyor. Tek başına dışarı çıkamıyor. Korkuyor.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
205
43
23
18
10
10
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
gorgon medusa

Bu gülen insanlar sanırım cinayetlere de rahatlıkla gülebiliyor. Midesizlik had safhada... İlk defa bu kadar sinirlendim klavyede ellerim titriyor. Hiç birin... Devamını Gör

Erkan Olmez

haber reklam olsun diye yapılınca ve bütün bilgiler yazılıp insanları salak terine koymaya çalışınca kedileri komik duruma düşüyor ve bizde gülüyoruz

Samoa Tiger

Bakın insanlar hakkında haber niteliği taşıyan içerikler yaparken reklam verilmeden yapılması en doğrusu. Haber yapıyorsunuz haber içeriğinde yok efendim ins... Devamını Gör

neden-ulan-neden

Bunlar kim amk. Umrumda olmayan olay.