Görüş Bildir
Haberler
Bomba Gibi Oyunlar

Bomba Gibi Oyunlar

Mehmet Batın Öztürk
03.04.2015 - 04:31 Son Güncelleme: 03.04.2015 - 10:45

En Sevilen Oyunlar

Günümüz teknolojisinde oyun oynamamak imkansızdır. Neredeyse her yaş grubumuz bu tür oyunlara ilgi göstermekteyiz. Kişisel bilgilerime dayanarak söylüyorum farklılık arıyorsanız bu makaleyi sonuna kadar okumanızı öneriyorum. Tüm kategorilerden sırasıyla gideceğim. 

İlk sırayı 3D Korku Oyunları almaktadır. Nefesinizi kesecek, seslerinden dahi etkilenebilineceğiniz oyunlar burada paylaşılmıştır. Öncelikle kalp rahatsızlığınız bulunuyorsa hiç uğramadan geri çıkmanızı tavsiye ederim. Aşırı görmek istemediğiniz içerikli sahneler olacağından dolayı aynı zamanda yaşınız küçükse kesinlikle yer almamalısınız. İçerisinde bulunan en popüler oyunumuz ise +18 Oyunlar arasında gösterilmiş olan +18 Korku Oyunu'dur. Bir evin içerisinde gizemli yaratıkların arasından ölmeden çıkmaya çalışacaksınız. Ama etrafınızda dönüp dolaşan hayaletler sizi sürekli rahatsız edeceklerdir. Cesaretinizi toplayabilirseniz buradan kurtulabilirsiniz. 

Normal Korku Oyunları bunun kadar etkili değillerdir. Ama yinede kalp atışlarınızı hızlandıracak ve size istediğiniz adrenalini yaşatacaktır. Kalbiniz yerinden çıkmadan önce amacınıza ulaşabilirseniz hayatta kalmış olursunuz. Aksi takdirde varlığının dahi ne olduğu bilinmeyen canavarlar tarafından öldürülürsünüz. Aşırı derecede adrenalin içermek her zaman iyi yönde etkili olamayabiliyor. Bu sebepten dolayı yaşamanın tadını şimdiden çıkarsanız iyi edersiniz. Dünyanın en korkunç oyunu olarak gösterilen Maze Oyna burada favori oyunlarımızdan dır. Hatta sadece bu kategorinin değil sitemizin en çok beğenileni olmuştur. 

Korkudan devam edeceksek kesinlikle Slender Man karakterini unutmamamız gerekiyor. Slender tam olarak nedir ya da kimdir diye düşünüyorsanız onun hakkında bilinen gerçekleri sizlere aktarayım. Uzun boyu ile çok uzun kolları ile çocukları ormana götürerek serbest bırakmaktadır. Serbest bırakma nedeni ise onu korkusuyla öldürmek istemesindendir. Normal olarak bugüne kadar kimseyi öldürmemiş ya da canını almamıştır. Yaptığı işlemler çok basittir. Yanına gittiği kişinin gözlerini bozuyor ve daha sonra kalp atışlarında oynamalar yapıyor. Zaten bunları yaptıktan sonra karşısında ki kendiliğinden yok oluyor. Yani ölüp gidiyor. Öldüğünüz de ise oyun sona ermiş oluyor. O yüzden Slender Man'i gördüğünüz anda arkanıza bakmadan koşacaksınız. 

Etkileşim, korku ve gerilimden biraz uzak kalmamız daha iyi olacaktır. Konuyu hemen zombilere getiriyorum. Yaşayan ölüler ya da ölümsüz insanlar diyebiliriz. Gerçek oldukları pek bilinmese de korkunç kelimesinin en iyi karakterleri onlardır. Yüzlerine dahi bakılmayacak haldedirler. Zombi oyunları bölümün de 100'lerce örneğini göreceksiniz. Silahla saldıracak, bıçakla kesecek, hepsini öldürmeye çalışacaksınız. Öldüremez seniz onlar size aynı işlemleri yapacaklardır. Zombi oyunu oynarken gözünüz her zaman etrafta olması gerekiyor. Bu yaratıkların nereden çıkacağını bilemeyeceğinizden dolayı kendinizi sürekli olarak hazır hissetmelisiniz. Karşınıza geldikleri anda ise saldırıya geçerek öldürmeye çalışacaksınız. 

Bir değişik türleri de vampirlerdir. Onlarda çok tehlikeli yaratıklardır. Gündüzleri devamlı uyuyarak geçiriyorlar. Geceleri ise dışarıya çıkarak yiyecek bulmak için insanların kanını emiyorlar. Vampir oyunları bunlara çeşitli paylaşımları sıkça yapmıştır. Vampirlerin hayatlarından tutun neden kanla beslendiklerine kadar her şeyi burada göreceksiniz. Bu vampirlerin saldırgan olma nedenlerinden birisi ise yaşa olayına farklı bakmalarından kaynaklanmaktadır. 

Gizemli kaçış maceralarına geçecek olursak Türkiye'de en çok beğenilen oda oyunları sizler için hazırlanmıştır. Seri katiller, psikopatlar ve akıl hastanesinden kaçmış delileri göreceksiniz. Bulunduğunuz odadan kurtulabilmek için şifreleri çözmeniz ya da gerekli malzemeleri bulmanız gerekiyor. Eğer siz aramaya başladığınızda ortada dönen zaman dilimi bulunuyorsa muhakkak oralarda detay bırakılmıştır. Aramaktan başka çareniz yoktur. Arayış işlemini biraz hızlandırırsanız katil gelmeden önce odadan kurtulabilirsiniz. Korku evi diye geçen bu bölgeden kurtulmak sadece size bağlıdır. 

Bu kadar sinir, stres yeter diyorsanız eğlenmek sizin de hakkınızdır. Ev Temizleme Oyunları sayesinde kirli bölgeleri tertemiz yapabilirsiniz. Hem temizlik konusunda fikirleriniz yoksa onları da öğrenirsiniz. Kullandığınız elektrikli aletler varsa işiniz daha kısa süre içerisinde bitecektir. Yoksa epeyce uğraşmak zorunda kalırsınız. Evi temizlerken anneniz ya da diğer aile fertlerinden birisi ortalıkta görünmüyorsa onlar gelmeden önce kaçıp kurtulmayı deneyebilirsiniz. 

http://korkuoyunu.net/

Kaynak: http://korkuoyunu.net/
İçeriğin Devamı Aşağıda

Pc Zombi Oyunları

Pc Zombi Oyunları

Korkunç zombiler genel olarak bu şekildedirler. Onlardan kurtulmak için şansınız varken öldürmek en doğru karar olacaktır. Zombi Oyunları kategorisinde gerekli detayları görebilirsiniz.

Sevilen Vampir Oyunları

Sevilen Vampir Oyunları

Aslında paylaştığımız resimde ki oyun görsel olarak süperdir. Fakat sadece PC'ye göre ayarlanmış olmasından Flash versiyonu bulunmadığı gibi kendimizi vampirlerle de korkutmanın manası yoktur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın