Görüş Bildir
Haberler
Boğa Burcunun Diğer Burçlardan Çok Daha Harika Olduğunun Kanıtı 13 Özelliği

etiket Boğa Burcunun Diğer Burçlardan Çok Daha Harika Olduğunun Kanıtı 13 Özelliği

Boğa burcu insanları bir tarafa diğer burçtaki insanlar bir tarafa... İşte boğa burcu insanının mutlaka hayatınızda olması gerektiğini gösteren ispatlar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Her zaman aşırı iyi dinleyicilerdir. Bir derdiniz olduğunda ilk onların yanına gidebilirsiniz ve sizi asla geri çevirmeyeceklerini bilirsiniz.

2. Oldukça duygusallardır. Mantığı ile de düşünebilirler fakat çoğu zaman duygusal taraflarıyla sizinle bir bağ kurarlar.

3. Son derece sabırlıdırlar. Onlara ne yaparsanız yapın elbet bir gün sizi affederler. Fakat çok damarlarına basmayın, adı üstünde boğa :)

4. Öylesine korumacılardır ki, yakınlarındaki birine zarar geldiğini görünce hemen ama hemen harekete geçerler. Eğer bir boğa ile yakın arkadaşsanız, kendinizi her zaman güvende hissedersiniz.

5. Çocuklara olan sevgisini görünce onlara daha da bir sevgiyle yaklaşmak gelir içinizden. 'Bir insan böyle sevimlileşebilir mi ya?' diye düşünürsünüz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ayrıca hayvanlarla da çok ama çok iyi anlaşırlar. Hayvan sevgileri en üst noktadadır. Onlara bir insana verdikleri değerden daha az asla değer vermezler.

7. Son derece ilgili insanlardır. Bir şeye ihtiyacınız olduğu an ilk yardımınıza onlar koşar. Konu yemekse, ilk önce onlar koşar hatta 🥰

7. Son derece ilgili insanlardır. Bir şeye ihtiyacınız olduğu an ilk yardımınıza onlar koşar. Konu yemekse, ilk önce onlar koşar hatta 🥰

8. Düşüncelilikleri ile sizi şaşırtırlar, hiç beklemediğiniz anda öyle tatlı jestler yaparlar ki, şaşkına dönersiniz.

9. Öylesine gerçekçilerdir ki, bazı insanlar bunu açık sözlülük olarak da görse hep inandıkları şeyleri size söylerler. Aman alınmasın etmesin diye yalan söyledikleri hiç olmamıştır.

10. Bazen duygularını çok yoğun yaşarlar. Buna rağmen gece uyuduklarında kendi enerjilerini en iyi şekilde deşarj edebilme özellikleri vardır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Çok iyi sırdaştırlar. Bir sırrınızı onlara güvenerek verebilirsiniz ve bu sırrı bir başkasından duyma şansınız asla yoktur.

12. Onlar dışarının insanı oldukları kadar birer ev kuşudurlar. Onlarla hem dışarıda hem de evde çok ama çok keyifli vakit geçirebilirsiniz.

13. İnsanları anlama konusunda oldukça gelişmişlerdir. Empati yetenekleri öylesine güçlüdür ki, bir sorun yaşadığınızda kendi sorunuymuş gibi benimser ve size yol göstermeye çalışırlar.

Eee daha ne olsun değil mi ama...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
955
447
69
68
22
14
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
a2003_n

abi boğaya aşık olucaksın işte

Beyza Nur Aktaş

arkadaslarim ne kadar sansli keske bende kendi kendimin arkadasi olabilsem

elminaz

Sen niye aslan burcu olmadın? Jxjxjxj

lumosmaxima

sonunda boğayla ilgili içerik yaptınız tebrik ediyorum efenim 😅