Görüş Bildir
Haberler
Bobo, İmzayı Attı, Türkiye'yi Anlattı...

Bobo, İmzayı Attı, Türkiye'yi Anlattı...

Batuhan
28.07.2015 - 15:14
İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye'den ayrılan Bobo, Brezilya'da Gremio'ya imza attı, Beşiktaş ve Kayseri dönemlerinden bahsetti.

Beşiktaş'ın eski golcüsü Bobo, yeni takımına imzayı attı. Kayserispor ile geçtiğimiz sezon PTT 1. Lig'de şampiyonluk yaşayan Brezilyalı futbolcu, ülkesinin Gremio Kulübü'ne transfer oldu. 30 yaşındaki forvet, kendisini 1 yıllığına mavi-siyahlı ekibe bağlayan sözleşmeye imza attı. İmza töreninin ardından konuşan Türkiye ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Siyah-beyazlılarda olduğu gibi, yeni takımında da 13 numaralı formayı sırtına geçiren Bobo, '12 yıllık profesyonel kariyerimde Brezilya'da çok az zaman geçirdim. Türkiye'de başarılı bir dönem geçirdim. Aynısını burada da tekrarlamak ve iyi işlere imza atmak istiyorum. Tıpkı Türkiye'de olduğu gibi hedeflediğim amaçlara ulaşmak istiyorum' dedi.

Sambacı futbolcu şöyle devam etti: 'Türkiye'de öğrendiğim en önemli şey, bir forvetin yeteri kadar gol atması gerektiği. Bu bir santrfor için olmazsa olmaz. Türkiye'daki futbolcu çok organize oynanmıyor. Taktik olarak pek organize olunmuyor. Daha çok güce dayalı bir oyun anlayışı var. Orada bir çok Türk ve yabancı hocayla çalıştım, dolayısıyla önemli tecrübe edindim'.

2006-11 arası Beşiktaş'ta 227 maçta oynayan oyuncu 96 kez fileleri buldu, maç başına 0.42 gol ortalamasına ulaştı. Bobo geçtiğimiz sezon Kayseri'nin şampiyonluğuna ise 11 golle katkı vermiş, 3 gol de kupada atmıştı.

Skorer

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0