Görüş Bildir
Haberler
Boateng: "Tek Sorun Paraydı"

Boateng: "Tek Sorun Paraydı"

Batuhan
30.06.2014 - 13:57

Boateng: "Tek Sorun Paraydı"

2014 FIFA Dünya Kupası G Grubu'nda mücadele eden ve turnuvaya veda eden Gana Milli Futbol Takımı'nda Kevin-Prince Boateng ve Sulley Muntari'nin Portekiz maçından önce kadro dışı kalmasının etkileri sürüyor.

Boeteng yaptığı açıklamada Muntari ile konuştukları sırada yaşanan olayların yanlış anlaşıldığını belirterek, 'Kwesi Appiah bizi yanlış anlayıp herkesin önünde aşağıladı. Bence onun benimle bir sorunu var ve bu bahanesi oldu. Yoksa Pazar günü yaşanan bir olay sebebiyle Perşembe günü bu kararı neden versin?' dedi.

Ganalı futbolcu, 'Gana Futbol Federasyonu Başkanı ile 20 dakkika görüştüm ve FIFA'dan gelen paranın neden bize verilmediğini sordum, bence sebebi bu. Herkes bizim lüks bir hayat yaşadığımızı düşünüyor ancak yanılıyorlar. Gana için oynamaktan gurur duyuyuorum ancak seyehatlerimiz ve otel masraflarımız göz önüne alınmalı. Sadece FIFA'dan gelen paranın nereye gittiğini merak ettim ve sonu bu oldu' diyerek sözlerini noktaladı.

Gana Milli Takım Teknik Direktörü Kwesi Appiah, Boateng ve Muntari'yi kapmtan göndermemisinin nedenini oyuncularının disiplinsizliklerine bağlamıştı.

Boateng'in kulübü Schalke 04 de oyuncusuna destek vermiş ve takımın portif direktörü Horst Heldt, ''Boateng'in gerçekten bir daha Gana için oynayacağını düşünemiyorum. Eminim ki bu Dünya Kupası ve mili takımdan ihraç edilişi sırtına yük olmayacak. Hatta, Boateng'i tanıyan herkes biliyor ki bütün bu olanlardan sonra aslında daha fazla bile odaklanmış olacak' demişti.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/boate...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın