Görüş Bildir
Haberler
Blogger temaları 2018 +20 Responsive

Blogger temaları 2018 +20 Responsive

Blogger temaları 2018 +20 Responsive

Blogger temaları 2018 +20 Responsive

Sosyowebmaster

1)HARMONIA

Harmonia teması ile başlayalım istedim. Yaratıcı bloglar için güzelbir tema Harmonia teması içerisinde bir çok profesyonel  eklentiler de mevcut.

İndir/ Detaylı Bilgi demoFlexMag

Flex mag teması da adsense konusunda iyi olan ve seo ayarları optimize olan bir başka tema. İçerisinde bir de responsive eklentiler mevcut.

İndir/ Detaylı Bilgi demo

Monal

Monal teması hakkında biraz daha minimal, clean(temiz) ve ve uyumlu bir tema. Fotoğrafçı blogları için uygun ayrıca yaratıcı siteler, designer siteleri içinde uygun.

İndir/ Detaylı Bilgi demoDearpins

Kişisel bloglar için uygun, teknoloji blogları,kişisel bloglar için tam anlamıyla uygun clean(temiz) bir responsive tema karşınızda

İndir/ Detaylı Bilgi demoImpreza

Impreza modern ve temiz ücretsiz sunulan bir blogger teması. Blog yazılarınızı güzelce gösterebileceğiniz estetik  seçim için uygun. Yaratıcı bloglar haydi ne duruyorsunuz :)

İndir/ Detaylı Bilgi demoNanopress

Hızlı yüklenen yapısı ile zengin fonksiyonel bir tema karşınızda  Haber siteleri bloglar ve yayıncılar için çok uygun bir tema. Tamamiyle yüksek çözünürlük şartlarına uyan ve tüm  tarayıcılarla uyumlu bir tema . Beğendiyseniz buyrun indirmeye :)

İndir/ Detaylı Bilgi demo 

Fasel News teması Responsive , sosyal medya ile uyumlu tam anlamıyla magazin siteleri haber bazlı yayın yapan bloglar için üretilmiş. Hazır adsense alanlarına sahip tatil, teknoloji, multimedya dekorasyon ve kişisel temalar için uygunbir tema.

İndir/ Detaylı Bilgi demo

Glam Up

Glam Up ile alakalı ultra temiz kelimesi tam oturuyor. Yazılarınızın tam anlamıyla okuyucuya sunulması için ekranda tam yerleşen bir tema. 

demo İndir/ Detaylı BilgiSwift

Swift retina çözünürlüğü ile bedava responsive tema olarak sizlerle. Hafif kod yazımı, kolay düzenlenebilen. Sayfa hızı testlerinde çok yüksek puanlar alan sosyal medya entegrasyonu da yapılmış bir temadır Swift

demo İndir/ Detaylı BilgiVoux

Voux minimalist, temiz bir tema . Responsive uyumlu tema minimalist blog tasarımını beğenenler için uygun.

demo İndir/ Detaylı BilgiMotive

Motive mag minimal ve özel yazpısı ile magazin sitelerine uyumlu sosyal medya entegrasyonu tam anlamıyla yapılmnış. İnstagram, twitter alanları mevcut bir tema. Mobil olarak ta tabletlerden ve telefonlardan kolayca girilebilen uyumlu bir tema.

demo İndir/ Detaylı Bilgi 

 Personal

Kişisel, temiz ve responsive bir tema olan personal temasını öneriyorum. Çünkü en iyi şekilde seo optimizasyonu yapılmış. Mobil olarak çok güzelgözüken bir tasarıma sahip. Ee ne duruyorsun indir, kullan !

demo İndir/ Detaylı BilgiGridz

Gridz yaratıcı bir blogger temasıdır. Bloglar, magazin siteleri, basit haber siteleri için uygun bir tema.

demo İndir/ Detaylı BilgiWagazine

Wagazine haber ve magazin siteleri için çok iyi bir blogger temasıdır.Seo ile uyumlu  alternatif renk kombinasyonları sunan ayrıca reklam ve yazı arasındaki güçlü bağı çok iyi kurmuş bir şekilde okuyucuyu yormayan ve sıkmayan bir tasarıma sahip.

demo İndir/ Detaylı BilgiFasion

Fashion teması ile ilgili modern ve temiz bir tasarım istiyorsanız uygun diyebilirim. Model bloglar için moda blogları için tam anlamıyla biçilmiş kaftan hem temiz hem de basit 

demo İndir/ Detaylı BilgiCouponism

Couponism teması ile ilgili söylenmesi gereken en önemli özelliklerden birisi profesyonel iş blogları için uygun bir tasarıma sahip olmasıdır. Temiz retina uyumlu mobil temalar konusunda da uyumlu diyebilirim. Yüksek kalite bu temanın özünde var.

demo İndir/ Detaylı BilgiMinimal

Minimal temiz, minimalist responsive blogger teması. Kişisel siteler için uygun bir tema.

demo İndir/ Detaylı BilgiOutfit

Uyumlu temiz, minimalist, responsive  özelliklerin bir temada toplanması en önemlisi de responsive(uyumlu yanıt veren) bir tema olması önemli bir etken bu temayı seçmede.

demo İndir/ Detaylı BilgiFabulous

Fabulous teması da yüksek derecede uyumlu temiz ve basit bir tema. Fotoğrafçılar ve portfolyo amaçlı kullanılabilecek bir tema.

demo İndir/ Detaylı BilgiToniq

Toniq teması da profesyonel yapıda bir tema olup büyük internet siteleri, haber siteleri,magazin siteleri için uygun bir tema.

Kaynak: https://www.sosyowebmaster.com/blogge...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın