Görüş Bildir
Haberler
Blizzard, StarCraft II Hackerlarına Dava Açıyor!

Blizzard, StarCraft II Hackerlarına Dava Açıyor!

OyuncuPortal
22.05.2014 - 16:08 Son Güncelleme: 22.05.2014 - 16:31

Blizzard, StarCraft II Hackerlarına Dava Açıyor!

Blizzard, StarCraft II için yaratılmış hile modunu oluşturan hackerlara dava açıyor. Dava metnine göre “ValiantChaos MapHack” isimli hile oyunculara pek çok avantaj sağlarken, dürüst oyuncuların oyun deneyimini de yerle bir ediyor.

Blizzard’ın popüler çevrimiçi oyunlarından StarCraft II’nin oyuncuları bir süredir oluşturulmuş hile düzeni içinde maçlarını gerçekleştiriyor olabilir. Valiant Chaos isimli sitede hile modu satan 10 kadar kişiyi dava eden Blizzard, haksız kazanç sağladıkları ve oyun deneyimini kötü yönde etkiledikleri için adalet istiyor.

Sitenin forumunda 62,50 dolara satılan bu mod sayesinde oyun içerisinde bir anda avantajlı hale gelen oyuncuların, dürüst oyuncular için oyunu çekilmez bir hale getirdiğini söyleyen Blizzard, oyuncuların oyuna olan ilgisinin azalmasına, aynı zamanda oyuna yönelik hoşnutsuzluk oluşturmasına sebep olduğunu da sözlerine ekliyor.

Blizzard davanın jüri tarafından karara bağlanmasını istediğini de bildirmiş. Her ne kadar dava yeni açılmış olsa da bu özel oyun modu aslında birkaç yıldır satışta. Sitenin VIP kısmına girebilmek için ödediğiniz 62,50 dolar sonrasında oradan elde ettiğiniz hile aslında on binlerce dolar kazanç sağlamış olabilir. Davanın nasıl sonuçlanacağı ise merak konusu.

Kaynak: http://www.oyuncuportal.com/blizzard-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın