Görüş Bildir
Haberler
Blind: "Türkiye Maçı Çok Önemli"

Blind: "Türkiye Maçı Çok Önemli"

Fatih
27.03.2015 - 00:52
İçeriğin Devamı Aşağıda

A Milli Takımız'a karşı Hollanda'nın en önemli kozlarından biri olan Manchester Unitedlı Daley Blind, zolru maç öncesi açıklamalarda bulundu.

'Çok rahatız' diyerek sözlerine başlayan Blind; 'Ancak, herkes bu maçın ne kadar önemli olduğunun farkında. Şu an gruptaki çekişmenin çok rekabetçi olduğunu biliyoruz. Gruplara kötü başladıktan sonra bir toplantı yapıp bu süreci nasıl aşabileceğimizi tartışmıştık. Şu an durumumuz gayet iyi. Türkiye maçında, kendimize güvenimiz yüksek olacak' ifadelerini kullandı.

İlk 4 maçta Hollanda'nın aldığı 2 mağlubiyetle ilgili yorum yapan Blind; 'Daha iyi olabileceğimizi, daha iyi sonuçlar alabileceğimizi biliyorduk ama işimizi kendimizi zorlaştırdık. Bu durum biraz şuna benziyor, Şampiyonlar Ligi maçının ardından lig maçına motive olmakta zorlanmak gibi. Bizim için de iyi bir Dünya Kupası macerası sonrası elemeler böyle oldu' ifadelerini kullandı.

Robin van Persie, Arjen Robben ve Ron Vlaar'ın sakatlığı hakkında konuan yıldız oyuncu; 'Herkes bu oyuncuların bizim için ne kadar önemli olduğunu biliyor. Ancak, her zaman diğer oyuncular vardır. Onların pozisyonlarında da, yeterli kaliteyi sahaya koyabilecek oyuncularımız var' diyerek sözlerini noktaladı.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/millitaki...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın