Görüş Bildir
Haberler
Blatter: "Suarez O Cezayı Haketti"

Blatter: "Suarez O Cezayı Haketti"

Fatih
28.06.2014 - 22:35

Blatter: "Suarez O Cezayı Haketti"

FIFA Başkanı Sepp Blatter, Uruguaylı golcü Luis Suarez'in aldığı cezayı sonuna kadar hak ettiğini söyledi.

Uruguay ve İtalya arasında oynanan grup maçında Giorgio Chiellini'yi sırtından ısıran Luis Suarez, 9 milli maçta oynamama ve 4 ay da futbol ile ilgili tüm aktivitelerden uzaklaştırma cezası almıştı.

Başkan Blatter, yaptığı açıklamada 'Ben hem saha içinde hem de saha dışında 'fair-play' için çalışıyorum. Özellikle saha içinde her şeyin düzgün gitmesi için sıkı çalışıyorum ve Suarez'in yaptığı adil değildi. Hiç adil bir hareket değil! 7 kişilik disiplin kurulunun verdiği cezayı konuşmak gerekirse benim susmam gerekir. Bu konuda konuşmamalıyım. Eminim ki komite bu oyuncunun diğer etik dışı davranışlarını da göz önünde bulundurarak bu kararı verdi. Ceza için çok ya da az diyemem, bu karar FIFA'nın dışına çıkıyor.' diye konuştu.

Dünya Kupası'nın çok kaliteli geçtiğine dikkat çeken Blatter, 'Bu turnuva çok kaliteli geçiyor ve maçlar bol gollü. Turnuvadan etkilenen tek ben değilim. Bu turnuvayı diğerlerinden farklı kılan her takımın kazanma isteği göstermesi oldu. Kimsenin hedefinde yenilmemek yoktu. Böyle olunca son maçlara kadar kaliteli oyunlar izledik.' dedi.

Son maçlarda yaşanan durgunluğu da tur atlamaya çalışan takımların taktiksel hesaplamalarına bağlayan FIFA Başkanı, 'Son maçlarda taktiksel planlamalara rağmen yine kaliteli maçlar izledik. Son dakikalarda tur atlayanlar oldu.' ifadelerini kullandı.

Star

Kaynak: http://haber.stargazete.com/sondakika...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın