Görüş Bildir
Haberler
Bizleri Arayan +30 Hangi Ülke?

etiket Bizleri Arayan +30 Hangi Ülke?

DOĞU
29.09.2014 - 12:20 Son Güncelleme: 29.09.2014 - 12:39

Yunanistan'dan Aranma İhtimaliniz Yoksa Açmayın !

Bugünkü makalemizin konusu +30 hangi ülke sorusu. Evet bu aralar birçok kişi bu numaradan aranmakta ve bu aramanın nereden geldiğini bilmemektedir.

Gelelim +30 nerenin kodusorusunun cevabına. Bu iki rakam ile başlayan aramalar bir yurt dışı aramasıdır ve Yunanistan'dan gelen bir aramadır. +30 Yunanistan'ın uluslararası telefon ülke alan kodudur.

Bize böyle bir arama geldiğinde anlıyoruz ki bu arama öyle haybeye gelmemektedir ve işin içinde bir dolandırıcılık söz konusudur. Cevapsız çağrıda atabilirler ve siz onlara geri dönüş yaptığınızda onlar kontör kazanıyorlar diye bir söylenti var. Ayrıca bildiğiniz üzere yurt dışı arama ücretlendirmeleri inanılmaz yüksektir eğer ki yurt dışı arama tarifeniz yok ise. Yani eğer geri dönüş yaparsanız en kötü ihtimalle faturanız kabarır.

Dolayısıyla böyle bir arama geldiğinde telefona bakmamanız dahi önerilir eğer ki Yunanistan'da bir tanıdığınız yoksa. Bir de şüphelendiğim diğer bir konu var. Bildiğiniz üzere cep telefonları için yurt dışı arama fiyatları yurt dışı tarifesi olmayanlar için bir hayli yüksektir. Yani acaba diyorum bu cep telefonu operatörleri de mi bu dalaverenin içinde! Yorum sizin...

Kaynak: http://hangiulke.blogspot.com.tr/
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2165
667
387
235
231
227
224