Görüş Bildir
Haberler
Bize Verdiğin Cevaplara Göre Hangi Son Dönem Türk Dizi Karakteri Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Bize Verdiğin Cevaplara Göre Hangi Son Dönem Türk Dizi Karakteri Olduğunu Söylüyoruz!

Ebru Çiftçi
27.01.2018 - 15:02 Son Güncelleme: 12.06.2018 - 16:28

Testi çöz ve hangi dizi oyuncusu olarak yaratıldığını gör!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

1. Hazırsan, başlıyoruz! Söyle bakalım sence aşk evliliği mi mantık evliliği mi?

2. Peki hangi tarz filmleri daha çok seversin?

3. Şimdi de birine sinirlendiğinde genel tavrın nasıl olur söyle bakalım.

4. Diyelim ki, aşık olduğun insanın seri katil olduğunu öğrendin ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Peki bu özelliklerin hangisini daha çok taşıyorsun?

6. Peki dışarıda kavga eden insanları gördüğünde ne düşünüyorsun?

7. İnsan vücudunda en sevmediğin organ nedir?

8. Ve son olarak, en büyük fobin nedir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Siyah Beyaz Aşk - Aslı Çınar!

Siyah Beyaz Aşk - Aslı Çınar!

Lise çağlarında babasını kaybetmesiyle zor günler geçirir. Ve polis abisiyle birlikte yaşar. Hayata tüm her şeye rağmen bağlıdır ve oldukça güçlü bir karakteri vardır. Hem başarılı hem de yardımsever bir insandır. Aynı zamanda cerrahtır kendisi. Özgür ruhlu bir insandır. Resmen hayat dolu bir insandır. İnsanların sevgi ile her şeyi yapabileceğine, iyileşebileceğine inanan bir karaktere sahiptir. Sen de tam bu karakter için yaratılmışsın. Verdiğin cevaplara bakarsak oldukça güçlü bir karaktere sahipsin. Kendine olan güvenin tamdır. Ve kimseye taviz vermezsin. Sen resmen bu karakter için yaratılmışsın.

Söz - Bahar Kutlu!

Söz - Bahar Kutlu!

Askerleri konu alan söz dizisinin Bahar'ı tam bir yardımsever. Kendisi dizi gereği aynı zamanda da doktor. Çok cesur bir kişiliğe sahip kendisi. Aşkı için gerçekten her şeyi göze alabilen bir karakter olmasıyla ve aşkına sahip çıkmasıyla gönülleri fethediyor. Senin seçimlerine bakacak olursak tam bir Bahar Kutlu olarak yaratılmışsın. Hayata dair çok fazla şey yaşasan da umutla bakabiliyorsun. Gerçekten harikasın.

Fi - Duru Durulay!

Fi - Duru Durulay!

Fi dizisinin güzel oyuncusu Duru Durulay. Kendisi o kadar hırslı ki hayalleri uğruna yapamayacağı şey yoktur. Hedeflerini gerçekleştirme yolunda engel olan kim varsa ondan vazgeçmiştir. Ve yanlış bir seçim yapmıştır. Hırsından kendini kaybeden Duru, her ne kadar güçlü gibi gözükse de aslında içinde pişmanlıklar, zayıflıklar yaşıyor. Sen de seçimlerin ile tam olarak Duru'ya benziyorsun. Hedeflerin uğruna elinden geleni yapıyorsun hatta etrafındakileri yok sayabiliyorsun. Mükemmeliyetçi bir yapın var. Ve her şey senin etrafında dönmeli. Ortamın en dikkat çeken insanı sen olmalısın. Böyle olman aslında başarın için güzel olsa da kendine zarar veriyorsun.

İstanbullu Gelin - Esma Sultan!

İstanbullu Gelin - Esma Sultan!

İstanbullu Gelin dizisinin baş tacı Esma Sultan, tam anlamıyla otoriter sahibi bir insan. Evde son söz onundur. Kendisi ve çocukları için olan kararları da daima kendisi verir. Çocukları bu kararı önemsemese bile bir şekilde kendi dediğini yaptıran bir insandır. Dediğim dediktir. Ama içinde kırılgan bir kadın vardır. Bunu dizide de görebilirsiniz. Sert duruşuyla insanı korkutan ama kalbini açtığında gerçekten çocuksuluğunu görebiliyoruz. Sende böyle bir karaktere sahipsin. Sanki bu karakter için yaratılmışsın. Gerçek hayatta yaşadığın olaylar ve duruşun ile resmen Esma Sultansın.

Kara Sevda - Nihan Sezin!

Kara Sevda - Nihan Sezin!

Kara Sevda dizisinin güzeller güzeli Nihan'ı. Zengin ama bir o kadar da mütevazi bir karaktere sahip olan Nihan tam bir aşk insanı. Aşkı ve kardeşi uğruna yapamayacağı şey yoktur. Hayatında tek bir kişiye olmuş ve o da onun kara sevdası olmuştur. Ama yılmamış elinden gelen her şeyi yapmıştır. Ve sonunda o büyük aşkına kavuşmuştur. Cesur oluşu gerçekten kalplerimize dokunuyordu. Sen de tam olarak bu karakter için yaratılmışsın. Aşkı uğruna dağları delebilecek bir insansın. Ve aynı zamanda cesur bir karaktere sahipsin. Güzelliğine de diyecek lafımız yok.

Fi - Özge Egeli!

Fi - Özge Egeli!

Fi dizisinin güzeller güzeli Özge'si. Meraklı olması yüzünden başına gelmeyen kalmadı. Her zaman adaletten yanaydı ve onun için sonuna kadar savaştı. Hiç bir zaman yılmadı. Çünkü adaletsizliğe bu olan biten şeylere hiçbir zaman tahammül edemiyordu. Gerçekleri bir bir ortaya çıkarmak ve suçlu olanın cezasını çekmesini istiyordu. Tek başına çok güçlü bir karakter kendisi. Sen de tam olarak Özge olmak için yaratılmışsın. Gerçek hayattaki adaletsizliğe olan tavrın ve düşüncen bunu gösteriyor. Aynı zamanda kimseye aldırış etmeden yaşaman ve kendi bildiğini okuman da cabası.

Fi - Can Manay!

Fi - Can Manay!

Fi dizisinin Can Manay'ı. Psikolog olan Can, bir gün bir kıza aşık olur. Ve onu hayatına alacaktır. Aynı zamanda bu kızın sevgilisi var ve onları ayırmak için tüm yolu denemektedir. Tam bir psikopattır kendisi. Ve sonunda o çifti ayırır sonra da kızın kendisine gelmesini sağlar bir şekilde. Ama aslında içten içe hastalıklı bir kişiliğe sahiptir. Bu nedenle saplantılı bir kişiliği vardır. Bunu kimseye göstermiyor ve o kadar zekice davranıyor ki... Gerçekten kendine hayran bırakıyor. Sen de yaptığın seçimlerle gerçekten Can Manay olmak için yaratılmışsın. O kadar takıntılı bir insansın ki bazen sen bile şaşırıyorsun bu duruma. Aynı zamanda fazla zeki bir insansın ve bunu kullanmasını çok iyi biliyorsun.

Siyah Beyaz Aşk- Ferhat Aslan1

Siyah Beyaz Aşk- Ferhat Aslan1

Siyah Beyaz Aşk dizisinin yakışıklı mı yakışıklı oyuncusu Ferhat Aslan. Kendisi küçük yaşta kötü biri olmaya itilmiş. Ve öylesine sert bir karaktere sahip ki korkmamak elde değil. Aynı zamanda da çok karizmatik bir adamdır. Tarzı ve konuşmasıyla kızların kalbini çalmıştır. Bir gün bir kadın ile zorla evlenir ve hayatı çok değişir. İlk başta kadından nefret ederken bir gün bir bakmış ki aşık olmuş. Ne o ondan kopabiliyor ne de kadın. Böyle bir çıkmaza girmektedir ve ne yapacağını bilmiyordur. Çünkü o kötü bir adam ve kadına zarar gelmesini istemiyor. Kendi karanlığına çekmekten çok korkuyor. Bundan dolayı da kadını kendinden uzak tutmaya çalışmaktadır. Çok güçlü bir karakterdir. Sen de seçimlerine bakılırsa oldukça güçlü bir karaktere sahipsin. Son sözü söyleyen bir karaktere sahipsin. Ağır abi modundasın her zaman.

Kara Sevda - Kemal Soydere!

Kara Sevda - Kemal Soydere!

Kara Sevda dizisinin çilekeş Kemal'i. Fakir ama gururlu bir karaktere sahip olan Kemal zengin bir kıza aşık olur. Ve bir bakmış sevdiği kız zengin birisiyle evlenmiştir. Hayalleri umutları yıkılmıştır. Ama aşkı için yine sevdiği kız için savaşmıştır. Sonunda aşkına kavuşmuştur. Bunu yaparken öylesine güçlüdür ki asla yılmamıştır. Hayalleri uğruna her şeye katlanmış ve kimseyi dinlememiştir. Aşkı için her şeyi göze alan bu karaktere kim aşık olmaz ki? Sen de tam olarak Kemal için yaratılmışsın. Gerçek hayattaki duruşun ve karakterin resmen Kemal'i andırıyor.

Çukur - Vartolu!

Çukur - Vartolu!

Doğduğu ve çocukluğu geçen Çukur'a intikam almak için yıllar sonra geri döner. Acımasız bir mafya lideridir kendisi. Kimselerden habersiz bir şekilde planlarını uygulamaya devam eder. Tüm bunların yanında çok güçlü bir karaktere sahiptir. Ama oldukça duygusal bir karaktere sahiptir. Bunu kimselere belli etmese de içten içe içinde fırtınalar kopmaktadır. Sen de seçimlerine bakılacak olursa böyle bir karaktere sahipsin. Resmen Vartolu karakteri için yaratılmışsın.

Çukur - Yamaç Koçovalı!

Çukur - Yamaç Koçovalı!

Söz - Kıdemli Üsteğmen Yavuz Karasu!

Söz - Kıdemli Üsteğmen Yavuz Karasu!

Söz dizisinin başarılı ve yakışıklı oyuncusu Yavuz, kıdemli üsteğmen. Kendisi çok acılar çekmiştir ve o yüzden dizide de duygularını belli eden bir tip değildir. Yani kısacası soğuk bir karaktere sahiptir. Çoğu şeyi içinde yaşar ve kimseye anlatmaz. Güçlü ama bir o kadar da duygusal birisidir. Sevdiği kadın teröristler  tarafından öldürüldükten sonra karşısına bir hemşire çıkar ve ona bir zaman sonra aşık olur. Aslında içinde korkular vardır fakat aşkına yenik düşmüştür. Sen de tam olarak gerçek hayatta böyle bir karaktere sahipsin. Dışarıdan soğuk görünen ama duygusal bir yapın var. Sen resmen Yavuz karakteri için yaratılmışsın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1167
554
399
260
170
107
86
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?