Görüş Bildir
Haberler
Bize Hergün Sevgililer Günü Diyenlerden Misiniz?

Bize Hergün Sevgililer Günü Diyenlerden Misiniz?

HediyeSepeti
27.01.2015 - 16:35 Son Güncelleme: 16.02.2015 - 17:55

Şubat ayının yaklaşması ile, son gün hediye derdine düşmek istemeyen çiftler çoktan Sevgililer Günühazırlıklarına başlamış olmalılar. Peki ya siz?

Bazı çiftler için bu gün, en romantik şekilde kutlanması gereken bir gün. Çikolatalar, çiçekler alınır. Hediyeler paketlenir. Akşam yemeği için en güzel restoranlardan yer ayırtılır. Onlar için Sevgililer Günü kutlamaları, Hollywood filmlerini aratmamalıdır hiçbir zaman.Bazılarımız ise en güzel hediyeyi bulmaya çabalar. Asıl önemli olan, en güzel hediyeyi seçerek onun ne kadar önemli olduğunu göstermektir.

Bütün telaşa değer Sevgililer Günü. Bu gün için haftalarca düşünüp, çabalayıp hazırlandıktan sonra bilirsiniz ki hiçbir şey boşuna değildi. Elinizde olsa sevgilinize tüm dünyayı verebilirsiniz.

Tüm bu koşuşturmanın ortasında, “O” çift vardır bir de. Bilirsiniz çevredeki herkesin onlara ne kadar imrendiğini. Onlar parmakla gösterilen ruh eşleridir. “Bize her gün Sevgililer Günü” dedikleri zaman bilirsiniz, onlar biri diğerinden bıkmış çiftler olarak değil, birbirlerine her gün en özel şekilde davranan insanlardır.

Belki sembolik olarak bir kart hediye ederler bu günde. Belki sadece el ele tutuşarak yürürler. Birçok kişinin gözüne batmazlar da 14 Şubat’ta, birçok kişi onların gözüne takılır. İnsanlara çok özel gelen şeyleri her gün hissedip yaşıyor olmak sıradanlaşmaz onlar için. Aksine, “Ben doğru kişiyleyim” diye tekrar şükrederler mükemmel hayatları için.

“O” çift belki hâlâ rengarenk hediye paketleriyle karşılar birbirini bu günde. Zaten hediye vermek için bir bahane aramıyorlar mıydı? Bu seferki de Sevgililer Günü için olsun. Her günümüz özel diye, hayatımızdaki özel insan boynunu mu büksün bugün? O hiçbir zaman daha az, daha eksik hissetmemeli.

Eğer bu yazıyı okurken sadece gülümsüyorsanız, eğer siz de “O” çiftseniz, sevgilinizi bulabildiğiniz için bir kere daha içiniz mutlulukla dolsun. Muhtemelen o iyi biliyor, ama bir kere daha “Seni seviyorum” deyin ona. Değilseniz de üzülmeyin. Bazen “O” çift olmak zaman ister. Ya zamanla o anlayışa varırsınız sevgilinizle, ya da zamanla o insanı bulursunuz. Yeter ki kalbinizi sevgiye kapatmayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın