Görüş Bildir
Haberler
Biyoenerjili Cinsel İstismar: Kendisini 'Hızır' ve 'Allah'ın Yarattığı En Yüce Varlık' Olarak Tanıttı

Biyoenerjili Cinsel İstismar: Kendisini 'Hızır' ve 'Allah'ın Yarattığı En Yüce Varlık' Olarak Tanıttı

Eskişehir'de yaşayan 61 yaşındaki Hıfzı Cem Minisker, aydınlanma dediği seanslarda birçok kişiye cinsel istismarda bulunduğu gerekçesi ile tutuklandı. Suçlamaları reddeden Minisker, kendisine düzenlenen bir komplonun kurbanı olduğunu söyledi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Sana biyoenerjiye benzeyen ‘aydınlanma’ adlı bir işlem yapacağım"

"Sana biyoenerjiye benzeyen ‘aydınlanma’ adlı bir işlem yapacağım"

Hürriyet'ten İsmail Saymaz'ın haberine göre, Eskişehir'de yaşayan Hıfzı Cem Minisker, aydınlanma olarak ifade ettiği seanslarda, birçok kişiye cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklandı.

Soruşturma kapsamında ifade veren F.M.D. adlı kadın, Minisker ile 2019 yılının Mart ayında, sevgilisinin evinde tanıştığını söyleyerek bu kişinin 'Sana biyoenerjiye benzeyen ‘aydınlanma’ adlı bir işlem yapacağım' dediğini söyledi.

"Olanları söylersem, var olan sistemin yüce varlıklarca bozulacağını söyledi"

"Olanları söylersem, var olan sistemin yüce varlıklarca bozulacağını söyledi"

F.M.D., ifadesini şöyle sürdürdü:

'Beni odaya aldı ve cebinden çıkardığı yağı bileğine sürüp koklamamı istedi. Kıyafetlerimi çıkarıp yatağa uzanmamı istedi. Bütün vücuduma dokundu. Cinsel saldırıya uğradım. Korkumdan evde bulunan sevgilime ve arkadaşlarımıza seslenemedim. ‘Olanları kimseyle paylaşma’ dedi. Eğer söylersem, var olan sistemin yüce varlıklarca bozulacağını söyledi'

Kendisi için 'Hazreti Hızır' demiş

Kendisi için 'Hazreti Hızır' demiş

F.M.D., en son 23 Haziran'da ziyaret ettikleri Hıfzı Cem Minisker tarafından odaya çağrıldığını anlatarak, “Odada iç çamaşırıyla gördüm. Bu gecenin özel olduğunu, kendisiyle cinsel birliktelikte bulunmamız gerektiğini, bunun ‘varlıklar’ tarafından iletildiğini söyleyerek çırılçıplak kalmamı söyledi. Korkudan titreyerek ağlamaya başladım. Birlikteliğin olmayacağını anlayınca üzerimi giyinip gitmemi istedi” ifadelerini kullandı.

F.M.D., Minisker’in kendisi için ‘Hazreti Hızır’ ve “Ben Allah’ın yarattığı en yüce varlığım” dediğini, damadını Mehdi, bir arkadaşını da ‘Hazreti İbrahim’ diye tanıttığını savundu.

Suçlamaları reddeden Minisker, tutuklanarak cezaevine gönderildi

Suçlamaları reddeden Minisker, tutuklanarak cezaevine gönderildi

İfadesinde biyoenerji seansı yaptığını vurgulayan Hıfzı Cem Minisker ise, “Enerji çalışması şöyle olur: Şahıs küloduyla kalır. Ayakları, dizleri, karnı ve boynundan ön ve arka noktalara dokunarak, ellerimi gezdirerek, parmak uçlarına uygularım” dedi. Kendisini ‘Hızır’, damadını ‘Mehdi’ diye tanıtmadığını savunan Minisker, “Bunların hepsi uydurma. Ben öyle yapmadım ancak beni Hızır olarak görmüş olabilir” şeklinde konuştu.

Suçlamaları reddeden Hıfzı Cem Minisker, F.M.D. tarafından taciz edildiğini öne sürerek, “Bunların tamamı komplodur. F.M.D. ilişkiye girmek isteğini reddettiğim için bunları planladı” dedi. 

Minisker tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
143
56
24
17
5
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ckkenon

Ben kendini siktirmeye bu kadar hevesli bir toplum daha görmedim. Fiziki, ekonomik, kültürel her anlamda yaprak yemeden duramıyorsunuz.

Kzlt

Bunlar sanırım hiç haber falan okumayan ülke gündemini takip etmeyen insanlar yani insan hiç mi denk gelmez yüzlerce olaydan birine ve aklına yazmaz. Biyoene... Devamını Gör

melkid

bence porno sitelerine yeni bir kategori getirilmeli. mesela "hoca muskayı ağzıma verdi" gibi birşey olabilir.

bbwear

Bravo çok ilginç bir yaklaşım olmuş:)