Görüş Bildir
Haberler
Biten İlişkilerin Asırlardır Cevaplanamayan Sorusu: Eski Sevgiliden Kanka Olur mu?

etiket Biten İlişkilerin Asırlardır Cevaplanamayan Sorusu: Eski Sevgiliden Kanka Olur mu?

Kimse ayrılmak için bir ilişkiye başlamaz arkadaşlar. Böyle düşünen varsa acilen gitsin bir tedavi olsun. Sevgili olmak demek birlikte güzel vakit geçirmek, birbirinin hayatını kolaylaştırmak demek. Bunların bile kurtaramadığı durumlarda ise ayrılıklar kaçınılmaz oluyor maalesef. Peki insan sevgili olmayı beceremediği birisiyle arkadaş olabilir mi? Bu konuda olur ve olmaz diyen iki ayrı görüş var. Kimisi 'Dostça ayrılındıysa neden olmasın ki?' diyor, kimisi de 'Ayrıldıysak görüşmemize ne gerek var?' diyor. Valla herkes kendince haklı. Biz de eski sevgiliyle arkadaş kalma durumunda yaşanabilecek iyi ve kötü ihtimalleri şöyle bir gözden geçirdik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sizi çok iyi tanıyan bir insanla istediğiniz zaman dertleşebilirsiniz

Arkadaşça yapılan ayrılıkların en güzel tarafı bu olabilir. Sevgili olmayı beceremediyseniz belki de çok iyi arkadaş olabilirsiniz. Üstelik sizi iyi tanıdığı için bir şey anlatırken çok fazla da yorulmazsınız.

2. İkinizin de hayatında kimse yoksa cinsel birliktelik yaşamak isteyince bir araya gelebilirsiniz

Buna 'tarafların birbirini açıkça kullanması' diyebiliriz aslında. Cinsellik bir ihtiyaç sonuçta. Geçici bir süre bunu başkalarıyla yaşamak istemeyebillirsiniz.

3. Borç para istemek için daha uygun bir insan olamaz

Arkadaş olarak kaldıysanız bunu yaparken çekinmenize gerek yok. Sonuçta bir zamanlar hesabı ortak ödemiş insanlarsınız.

4. Canınız sıkıldığında dışarı çıkıp bir şeyler içebilirsiniz

Sıradan bir arkadaşınızdan farklı olmadığını gösteren bir durum. Her iki taraf da bu durumdan ümitlenmeyecekse hiçbir sorun yok.

5. Duygusal geçmişinizle ilgili içinizde travmatik hisler kalmaz

Efendi gibi biten ilişkilerde geçmişe dair pek fazla iz kalmaz. Eski sevgilinizi arkadaşınız yaptığınız için ayrılık sendromunu neredeyse hiç yaşamazsınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yeni sevgilisi olduğunda ölümüne kıskanırsınız

İşte bu da işin gıcık taraflarından. Artık umrunuzda olmadığından emin olduğunuzda bile böyle bir sınavla karşı karşıya kalma ihtimaliniz çok yüksek. Gelin itiraf edin: Onu öldürmek istiyorsunuz!

7. Güzel güzel konuşurken birden geçmiş ilişkinizle ilgili laf sokmaya başlarsınız

Buna da engel olabilene bravo! Havadan sudan bahsederken 'Sen de o zaman şöyle bir hayvanlık yapmıştın' diye başlayıp 'Allah belanı versin' ile biten konuşmaların yaşanma ihtimali hep var.

8. Hoşlanmadığınız bir hareket yaptığında tahammül etmek zorunda olmadığınız için tepkinizi açıkça gösterirsiniz

Artık o anlayışlı, hoşgörülü sevgili gidip yerine 'kanka' geldiğine göre hiçbirşeye tahammül etmek zorunda değilsiniz. Önceden 'Olur öyle şeyler ya' dediğiniz çoğu şeye 'Kes be!' diyebilirsiniz.

9. Bir zamanlar deliler gibi sevdiğiniz kişiyi arkadaş olarak gördüğünüzde geçirdiğiniz vakte üzülürsünüz

Bakış açısı değişince olaylar da değişiyor haliyle. Kankanıza bakıp bakıp 'Ben bunca zaman bununla ne bok yemişim acaba?' diye düşünmeniz normal.

10. Ortak arkadaşlarınızın dedikodusunu yapabilirsiniz

O kadar zamanı sadece ikiniz geçirmediğinize göre bir sürü ortak tanıdığınız da vardır. Duyguları bir tarafa bırakabilirsiniz ama dedikoduyu asla!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Yeni sevgiliniz, eski sevgilinizle arkadaş olmanıza anlam veremediği için sürekli tartışma yaşarsınız

E aslında çok haksız da sayılmaz. İnsan kendisi yaşayınca sorun yok da sevgilisi böyle yapınca işler değişiyor. Bunu anlayabilen yeni sevgilileri ölünce müzeye koyuyorlar zaten.

12. Eski sevgilinizin ailesinin kafası karman çorman olur, olayları bir türlü çözemezler

Tam olarak kafalarından geçen şu: 'Şimdi bu, bununla hala görüşüyorsa öbürü kim? Madem bununla görüşmeye devam edecekti o zaman öbürü nerden çıktı? Allahım bu çocuk beni delirtecek!'

13. Onun yanındayken eskiden olduğu gibi kibar olmaya çalışmanıza gerek kalmaz

Artık insanın kendini saldığı son nokta. Hemcinsiniz olan yakın arkadaşınızla ne kadar rahatsanız onunla da aynı rahatlığı yaşarsınız çünkü artık kimse kimseyi iplemiyor demektir.

Peki bu işe siz ne diyorsunuz? Eski sevgiliyle arkadaş kalınır mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
334
102
32
26
26
16
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Eski sevgiliyle kanka olmak ne ya? "Hatırlar mısın kanka ne biçim öpüşüyoduk"

Sek...

Eski olan ne varsa uzak dursun -_-

Sigurd

bırak kanka olmayı, benden bir daha tek bir haber alamaz. Hayatında hiç olmamışım gibi biter.

katilice

Ben 2,5 senelik sevgilimle olmuştum. Tabi bu çok sürmüyor. Hatır için düşman olmayalım diye oluyorsnuz ama malesef boka sarıyor. Şöyle ki aynen dışarıda iyi ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Valla bravo, açık sözlülüğün'de bu kadarı.:))) Haklısın Ne gereği var canım kankalığa ,ülkede kanka olcak insanmı bitti. :))))) Ne uğraşıcam o Sünepeylen.