Görüş Bildir
Haberler
Birlikten Kuvvet Doğar! Arkadaşlarınızla Bir Arada Oynayabileceğiniz En İyi 13 Korku Oyunu

Birlikten Kuvvet Doğar! Arkadaşlarınızla Bir Arada Oynayabileceğiniz En İyi 13 Korku Oyunu

Atalarımızın da dediği gibi birlikten kuvvet doğar. Sırtınızı güvendiğiniz dostlarınıza yaslayıp birlikte ürkütücü ancak eğlenceli maceralara çıkabileceğiniz en iyi 13 korku oyununa bir göz atalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Left 4 Dead 2

O yılların eskitemediği bir klasik! 2009 yılında ilk çıkışını gerçekleştiren ve hala hiç eskimeden oynanmaya devam eden Left 4 Dead 2 hem mütevazi sistem gereksinimleri hem de hesaplı fiyatı ile arkadaş ortamında herkesin en rahat erişebileceği oyunlardan. Neredeyse sınırsız mod desteği ile tekrara düşmemesi de cabası!

2. Back 4 Blood

2. Back 4 Blood

3 rakamına alerjisi olan Valve'ın devamını getirmediği Left 4 Dead 2'nin ruhani devamı olan Back 4 Blood ise bizleri yeni nesil grafikleri, detaylandırılmış oynanışı ve çok daha ürpertici zombileri ile bekliyor. Henüz geçtiğimiz günlerde çıkış yapmış olan oyun Left 4 Dead deneyimini geliştirerek yaşamak isteyenler için bir seçenek.

3. Friday the 13th: The Game

3. Friday the 13th: The Game

Yakından tanıdığımız bir sima bu kez de oyun dünyasında peşimizi bırakmıyor, Jason geri döndü ve bu kez her zamankinden daha kızgın! Ancak sizin de büyük bir kozunuz var, arkadaşlarınız! Kendi korku filminizi yaşamak isterseniz Friday the 13th: The Game doğru seçenek.

4. Dead by Daylight

4. Dead by Daylight

Peşinizde eli birbirinden kanlı katiller varken ekip ruhu sizi nereye kadar taşıyabilir görmek isterseniz Dead by Daylight tam size göre bir oyun. Bir oyuncu katil rolünü üstlenirken kalan dört kişi ise onu alt etmek için mücadele veriyor.

5. Deceit

5. Deceit

Steam üzerinden ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bu yapımın başında saatlerin nasıl geçtiğini anlamayacağınızı garanti ederiz. Bir grup ışıklar söndüğünde ürkütücü yaratıklara dönüşerek arkadaşlarını avlamaya çalışırken geri kalanlar ise kimlerin hain olduğunu bilmeden ortamdan kurtulmaya çalışıyor. Oyun özellikle sesli iletişimde kalarak oynandığında ise ortaya epey eğlenceli anlar çıkıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. No More Room in Hell

6. No More Room in Hell

No More Room in Hell de Steam üzerinden tamamen ücretsiz bir biçimde deneyimleyebileceğiniz bir yapım. Çıkışının üzerinden 10 yıl geçmesine rağmen hala dolu lobilere sahip olan oyun biraz korku ve adrenalin için iyi bir seçenek.

7. Phasmophobia

7. Phasmophobia

Eşyalarınızı toplayın ve gerekli hazırlıklarınızı yapın, çünkü hayalet avına çıkıyoruz! Yanınıza en güvendiğiniz arkadaşlarınızı da almayı unutmayın çünkü hayaletlerin musallat olduğu lanetli mekanlarda ekipmanlarınızdan ziyade aranızdaki iş bölümü ve iletişim sizi hayatta tutacak olan şey.

8. The Forest

Uçağınız düşmüş ve çocuğunuz kaçırılmış. Neyse ki en azından hayattasınız ancak garip mutantlar ve yaratıklarla dolu bir adada! The Forest korkuyu hayatta kalma ögeleri ile harmanlayarak ortaya başarılı bir iş koyuyor.

9. Hunt: Showdown

9. Hunt: Showdown

Bir Crytek yapımı olan oyunu dilerseniz PvP, dilerseniz ise PvE olarak oynayabiliyorsunuz. En kötü kabuslarınızdan fırlamış gibi görünen kötücül yaratıkların peşine arkadaşlarınız ile düşebileceğiniz oyunda farklı silahlar ve özel güçlerle bunların üstesinden gelebilirsiniz.

10. Dead Space 3

10. Dead Space 3

Oyun dünyasında korku yapımlarının standartlarını belirlemiş serilerden olan Dead Space'in son halkası olan yapım co-op bir oynanışa da kapı aralıyor. En güvendiğiniz dostunuzu yanınıza alın ve uzayın en ücra köşelerinde tekinsiz bir maceraya adım atın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Pacify

11. Pacify

İnsan neden kendi isteği ile lanetli olduğu her halinden belli olan bir eve adım atmak ister bilmiyoruz ancak bunu arkadaşlarınız ile birlikte kılınıza bile zarar gelmeden öğrenmek isterseniz Pacify şans vermeniz gereken yapımlardan.

12. GTFO

12. GTFO

GTFO sizi ekibiniz ile birlikte öyle bir dünyaya bırakıyor ki düşman başına! Akın akın gelen düşmanlar, ne idiği belirsiz tipler, kasvetli mekanlar...Bahsederken bizim içimiz sıkıldı, zannediyoruz ki bu da bir korku oyunu için epey iyi bir şey!

13. Devour

13. Devour

Türkçe dil desteğinin yanı sıra uygun fiyatı ile de öne çıkan Devour da şans vermek isteyebileceğiniz korku yapımlarından. Farklı haritalarda işbirliği içerisinde kötücül bir varlığı alt etmeye çalıştığımız yapım bol bol jumpscare içeriyor bizden uyarması.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın