Görüş Bildir
Haberler
Biriyle Tartışmaya Girmeden Önce Bilmenizde Fayda Var! İşte Burçların Tartışma Biçimleri

etiket Biriyle Tartışmaya Girmeden Önce Bilmenizde Fayda Var! İşte Burçların Tartışma Biçimleri

Fulin
02.08.2016 - 21:52

Burcunu bildiğiniz biriyle tartışmaya girmeden önce verebileceği tepkileri önceden bilmeniz size fayda sağlar. İşte astrolojiye göre burçların tartışma şekilleri.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç

Bir Koç ile tartışmanızı tavsiye etmiyoruz. Öfkelenince kontrolünü kaybetme eğilimi olan bu burçla tartışırsanız size zarar verebilir.

Boğa

Ayakları yere basan Boğa'lar oldukça sabırlıdır. Siz damarına basana kadar sakinliğini korur. Siz yine de şansınızı fazla zorlamayın.

İkizler

Gerçek bir manipülasyon ustası olan İkizler ile tartıştığınızda kafanızı öyle bir karıştırır ki, tartıştığınız konuyu bile unutabilirsiniz.

Yengeç

Bir Yengeç'le tartıştıktan sonra berbat hissedebilirsiniz. Bunu nasıl yaptıkları meçhul ama size kendinizi suçlu hissettirmeyi iyi bilirler.

Aslan

Yine tartışmamanızın sizin açınızdan iyi olacağı bir burç. Bir Aslan'la tartışma sonucunda haklı bile olsanız özür dilemek zorunda kalabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak

Başak mantığı diye bir şey var ve bunu diğer burçlara mensup insanların anlaması oldukça zor. Bu yüzden bir tartışma sırasında allak bullak olmanız çok olası.

Terazi

'Herkes kendine göre haklı' cümlesi Terazi için üretilmiş olabilir. Orta yolu bulur ve herkesin kendine göre haklı olduğuna ikna edilirsiniz.

Akrep

Bir Akrep'le tartışırken dikkat edin, çünkü söylediklerinizi saklayıp ileride size karşı bir silah olarak kullanabilir.

Yay

Gerçekten tartışmanın en yorucu olduğu burç. Sonunda tartışmaktan vazgeçebilirsiniz.

Oğlak

Sizi önce susturur, sonra konuyu kendi açısından ele alır. Sonunda nasihatlere boğulup aptal gibi hissetmeniz olası.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova

Sizi görmezden gelip pek umursamayacaktır, o yüzden Kova'yla boşuna tartışmaya girip de kendinizi yormayın.

Balık

Zaten içine kapanık olan bu burç ile tartışmaya girmeden önce iki kere düşünmekte fayda var. Konuyu kendi tarafına çekip sürekli kendi hislerinden bahsetme, karşı tarafı pek dinlememe eğilimindedir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
681
167
141
72
33
26
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Katilice

Aslan erkeğinden nefret ediyorum,ne olursa olsun hep siz haksızsınız. Öyle götü kalkık bir burç ki aldatsalar yine siz özür dilersiniz. Kücük beyinli egolul... Devamını Gör

KediSevici

iğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğrençler

Ercan

şimdi ben yengeç burcuyum yükselenim boğa alçalanım sünger bop düzden gidende peter griffin burcu şimdi ben nasıl tartışıyormuşum ? .. yav bırakın bu boş bel... Devamını Gör

Şeyma Çağlayan

yay %100 doğru, tabi annem olduğu için ek donanımlar da mevcut, konunun nereye bağlandığına şaşırmaya bazen fırsat bile bulamıyorum, ister istemez vazgeçiyor... Devamını Gör