Görüş Bildir

Bu haber taslak halindedir!

Haberler
Biri Olmazsa Diğeri Oluyor! Her Dizisinde Bir Aşk Yaşayan Dizi Aşkıyla Meşhur 12 Ünlü

etiket Biri Olmazsa Diğeri Oluyor! Her Dizisinde Bir Aşk Yaşayan Dizi Aşkıyla Meşhur 12 Ünlü

Ünlü oyuncular tüm günlerini setlerden geçirdikleri için ister istemez rol arkadaşlarına aşık olabiliyor. Ama bunu artık gelenek haline getiren oyuncularda yok değil işte size neredeyse her dizisinde bir aşk yaşayan ünlü oyuncular..

İçeriğin Devamı Aşağıda

Birce Akalay

Birce Akalay

Önce 'Yer Gök Aşk' dizisinde rol arkadaşı Murat Ünalmış ile aşk yaşayıp evlendi. Evliliği bittikten sonra 'Küçük Ağa' dizisinde eşini canlandıran Sarp Leventoğlu ile dünya evine girdi.

Tolgahan Sayışman

Tolgahan Sayışman

'Elveda Rumeli' dizisinde rol aldığı Berrak Tüzünataç ile başlayan set aşkı, Lale Devri dizisinde Serenay Sarıkaya ile devam etti. Ayrılıkları biter bitmez yine aynı dizideki rol arkadaşı Selen Soyder ile aşk yaşamaya başladı. Tolgahan Sayışman da dizi aşkları ile meşhur ünlülerden.

Bülent İnal

Bülent İnal

'Ihlamurlar Altında' dizisinde Tuba Büyüküstün ile aşk yaşayan oyuncu, daha sonra yine rol arkadaşı Beren Saat ile aşk yaşamaya başladı. En son 'Bu Kalp Seni Unutur Mu' dizisindeki rol arkadaşı Melis Tüysüz ile süpriz bir şekilde evlendi.

Keremcem

Keremcem

İlk olarak 'Aşk Oyunu' dizisinde Belit Özükan ile aşk yaşayan şarkıcı, sonrasında 'Merhaba Hayat' dizisinde Seda Güven ile aşk yaşadı. Son olarak 'O Hayat Benim' dizisinde Ezgi Asaroğlu ile aşk yaşıyor.

Burçin Terzioğlu

Burçin Terzioğlu

'Fırtına' dizisinde tanıştığı ve evlenip boşandığı Murat Yıldırım aşkı ile tanıdığımız oyuncu, son dönemde yine 'Poyraz Karayel' dizindeki partneri İlker Kaleli ile aşk yaşıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Serenay Sarıkaya

Serenay Sarıkaya

Önce 'Lale Devri' dizisinde Tolgahan Sayışman ile aşk yaşayan güzel 'Medcezir' dizisinde partneri olan Çağatay Ulusoy ile aşk yaşadı. Ve son aşkı yine setlerden olan Sarıkaya, bir giyim markasının reklam çekiminde beraber kamera karşısına geçtiği Kerem Bursin ile aşk yaşamaya başladı. Güzel oyuncu sevgili seçimlerini hep setlerden yapıyor.

Halit Ergenç

Halit Ergenç

'Aliye' dizisindeki rol arkadaşı Emel Çölgeçen ile aşk yaşayan Halit Ergenç daha sonra Gizem Soysaldı ile evlendi. Evliliği sırasında 'Binbir Gece' dizisindeki partneri Bergüzar Korel ile beraber olmaya başlamış evliliğini noktalayıp Korel ile dünya evine girmişti.

Fahriye Evcen

Fahriye Evcen

'Evim Sensin' filminde Özcan Deniz ile beraber olmaya başladı. Ayrıldıktan sonra bu kez 'Çalıkuşu' dizisindeki rol arkadaşı Burak Özçivit ile beraber olmaya başladı.

Tuba Büyüküstün

Tuba Büyüküstün

'Ihlamurlar Altında' dizisinde tanıştığı ve son anda evlilikten dönen ilişkisinden sonra 'Gönülçelen' dizisinde Onur Saylak ile aşk yaşayan güzel oyuncu daha sonra evlendi.

Özcan Deniz

Özcan Deniz

İlk olarak rol aldıkları Yalan dizisinde beraber aşk yaşadığı Esin Moralıoğlu ile uzun süre beraber olan oyuncu daha sonra Evim Sensin filminde rol aldığı Fahriye Evcen ve son olarak Karagül dizisinde ki rol arkadaşı Ayça Ayşin Turan ile aşk yaşadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Özge Özpirinçi

Özge Özpirinçi

'Cesaretin Var Mı Aşka' dizisinde rol aldığı Engin Altan Düzyatan ile aşk yaşamaya başlayan Özge Özpirinçi ayrılığın ardından yine aşkı sette buldu ve 'Tatar Ramazan' dizisinde ki rol arkadaşı Burak Yamantürk ile aşk yaşamaya başladı.

Veee Deniz Çakır

Veee Deniz Çakır

Bu konuda diğer meslektaşlarından hızlı olan güzel oyuncu önce 'Yaprak Dökümü' dizisinde Nihat Altınkaya ile bir dönem aşk yaşadı. Sonrasında 'İffet' dizisinde başrol oynadığı İbrahim Çelikkol ile aşk yaşayan oyuncu şimdilerde 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz' dizisindeki partneri Oktay Kaynarca ile aşk yaşıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
680
348
148
83
73
34
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
De grasse

özcan denizden burak özçivite yükseliş duası enter

Anonim

Ayça 22 Özcan 44 yaşında, modern sübyancılık

Neyse ya bana ne

Bu insanlar iyi ki konsomatris olmamış. Her masada evlilikten dönerlerdi. Hiç etik bulmuyorum. İyi oyuncu olmamaktan geliyor bence. Rol gereği aşığı oynamak,... Devamını Gör