Görüş Bildir
Haberler
Birçoğumuzun Hayran Olduğu 12 Film/Oyun Karakteri

Birçoğumuzun Hayran Olduğu 12 Film/Oyun Karakteri

Mehmet Onur
24.09.2015 - 14:20

Birçoğumuz onların filmlerini izleyerek ya da oyunlarını oynayarak onlara hayranlık duydu ve onları taklid etti.Bugün bu karakterlerin 12 tanesini sizler için derledim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Vito Scaletta

1. Vito Scaletta

Kendisi Sicilya'da yaptığı askerlikten izinli olarak Empire Bay'e döner.Çocukluk arkadaşı Joe Barbaro bağlantıları sayesinde ona kıyak yaparak Vito'yu askerlikten kurtarır.Sonra Vito kız kardeşinin tefeciye borcu olduğunu öğrenir ve bu parayı çıkartmak için suç hayatına başlar.Don Clemente'nin ayak işlerini yaparken hapse düşer.Hapiste şehrin güçlü ailelerinden Vinci'nin Consigliere'sinin gözüne girer.Ve onun yardımıyla erkenden hapisten çıkar.Ve suç hayatına devam eder.Şehrin en güçlü mafya babası Don Carlo Falcone'u Vito öldürmüştür.Ayrıca öncesinde Don Falcone'un emriyle eskiden ayak işlerini yaptığı Don Clemente'nin ölümünde büyük rol oynamıştır.Suç hayatındaki başarısıyla en yakın dostu Joe Barbaro ile en gözde isimlerdendir.

2. Ajan 47

2. Ajan 47

Kendisi genetiği değiştirilmiş birinci sınıf insan klonudur.Çok soğukkanlı ve duruma göre alternatif seçenek üretebilecek usta bir tetikçidir.Genelde işlerini sessiz bir biçimde halleder.İşleri ise Diana Burnwood isimli bayandan alır.

3. Tommy Angelo

3. Tommy Angelo

Kendisi masum bir taksi şoförüyken arabasına binen mafya adamlarıyla mafya hayatına girer.Ve kısa sürede saygı değer bir mafya adamı olmuştur.Kendisi aslında iyi kalpliyardımsever bir kişidir.Patronu Don Salieri'yi polise ihbar ederek onu hapse attırır.Bunu ilerleyen yaşamında canıyla öder.

4. Aragorn

4. Aragorn

Aragorn henüz iki yaşındayken babası öldürülür ve o da Isildur'un varisi olur.Gerçek kimliği onu düşmanlarının hedefi yapacağından kimliği gizlenir.Daha genç.Daha genç yaşlarda yiğitliğini ispatlar.Sauron bile korkar ondan.

5. Wolverine

5. Wolverine

Bir mutant olan Wolverine, hayvani his ve reflekslere ayrıca kendi kendini iyileştirme özelliğine sahiptir.Bu sayede alabileceği tüm yaraları kendiliğinden iyileşir ve normal bir insana göre çok daha geç yaşlanır.Tüm iskeleti Adamantium ile kaplanmıştır.Ayrıca usta bir savaşçıdır.Son derece sert biridir.Ancak asla masumlara zarar vermez.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tommy Vercetti

6. Tommy Vercetti

Tommy Vercetti mafya patronu Sonny Forelli adına uyuşturucu ticareti yaptığı sırada beklenmedik şekilde uyuşturucu baronu Ricardo Diaz'ın saldırısına uğrar.Canını kurtarmak için malları ve parayı orada bırakarak kaçar.Sonny Tommy'ye zararını kapatmasını söyler.Ve Tommy bu borcu kapatmak için çeşitli suçlar işler.İlerleyen yaşamında Diaz ve Forelli dahil birçok güçlü adamı öldürür ve Vice City'nin en zengin ve güçlü mafya patronu olur.

7. Carl Johnson

7. Carl Johnson
tr.m.wikipedia.org

Carl, 5 yıl sonra evine dönmek zorunda kalmıştı. Çünkü yeşil Sabre ile Groove Sokağı'na gelen katiller CJ'in kardeşi Sweet'i öldürmek istemiş ama başaramamıştı fakat annesini öldürmüşlerdi.Carl, daha Ballas çetesine karşı olan savaşın başlarında arkadaşlarının (Ryder, Big Smoke) kendisine sırt çevirmesi üzerine savaşa daha zor şartlar altında devam etmiştir. Daha sonra Grove Street Families, Carl Johnson sayesinde güçlenmiştir.

8. Vito Corleone

8. Vito Corleone

Daha çocuk yaşta Sicilya'dan Amerika'ya göç etmiştirNew York'ta büyümüş ve Carmella isminde bir kadınla evlenmiştir.Genco Import adlı zeytinyağı şirketi kurmuştur.Kurban olmayı reddedip ipi tutanlardan olmak istemiş ve kendisinden haraç isteyen mafya patronu Don Fanucci'yi öldürerek suç hayatına adım atmıştır.Ailesine düşkünlüğü ve iş hayatında aldığı mantıklı radikal kararlarla tanınmıştır.

9. Tyler Durden

9. Tyler Durden

Tek başına sisteme kafa tutmuş asi bir karakterdir.Özgürlüğüne düşkündür ve özgürlüğün ancak herşeyini kaybettikten sonra kazanılacağını düşünür.Ona göre başına gelen hiçbirşeyin bir nedeni yoktur.

10. Maximus

10. Maximus
tr.m.wikipedia.org

General Maximus imparatorlukta hızla ilerlemeye başlar.Onu durdurmak isteyen tahtın varisi Commodus Maximus'un ailesine ölüm kararı çıkartır.Maximus ölümden kurtulsada onu esir hayatı bekler.Arenaya gönderilerek bir gladyatör olarak eğitilir.Yıllar sonra Roma'ya döndüğünde tek amacı ailesini katleden İmparator Commodus'tan intikam almaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Geralt

11. Geralt
tr.m.wikipedia.org

Geralt küçük yaştan itibaren büyülerle özel olarak yetiştirilmiş bir savaşçıdır.İlerleyen yaşamında Mavi Stripes tepesinde yakalanır ve sorguya çekilir.Geralt koruması olduğu dönemde Foltest'ın ölümüne yol açan olayları anlatır.Foltest esir tutulan çocukları Anais ve Boussy'yi kurtarmak için kişisel bir savaş başlatmıştır.Geralt daha ne olduğunu anlamadan bir suikastçi Foltest'ı öldürür ve kaçar.Geralt katil damgası yer.Daha sonra aklanınca gerçek katilin peşine düşer.

12. Dragonborn

12. Dragonborn

Kendisi haksız yere idam edilirken baş Ejderha Alduin'in çıkarttığı kargaşadan yararlanıp kaçmıştır.Sonra ise kendisinin kehanette dünyayı yok edeceği söylenen Alduin'i yenebilecek tek kişi olduğunu öğrenir.Kendisi son Ejderdoğan'dır.Doğuştan Thu'um kullanma yeteneğine sahiptir.Öldürdüğü ejderhaların ruhunu absorbe edip pratik yapmadan Thu'um kullanabilir.Ve ilerleyen zamanlarda Greybeards'lar ve Paarthurnax'ın yardımıyla Alduin'i yenmek için gerekli Thu'um büyüsünü öğrenip Alduin'i Sovngarde'da yener ve Skyrim'in kahramanı olur.Hatta Skyrim'de birçok mekanda son Ejderdoğan adına şarkılar bile söylenir.Believe believe The Dragonborn comes.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0