Görüş Bildir
Haberler
Bir Zaman Makinen Olsaydı İlk Hangi Yıla Giderdin?

etiket Bir Zaman Makinen Olsaydı İlk Hangi Yıla Giderdin?

Diyelim ki elinde bir zaman makinesi var, ilk istikametin hangi zaman dilimi olurdu?

Cevaplarını ver ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlayalım. Bu seçimlerden birini yapmak zorundasın desek, hangisini seçerdin?

2. Zor mu geldi? Bir de bunlardan biri seç bakalım.

3. Bu kez yalnızca iki seçenek var.

4. Tamam, yeterince zor seçime maruz kaldın. Biraz rahat ilerleyelim. 'A4' dendiği zaman aklına hangisi geliyor?

5. Seni en çok sinir eden manzara hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kendini en çok hangi salona ait hissettin?

7. Son olarak, biz aforizma seç. Kimin söylediğini söylemeyiz, ama önemli insanlar tarafından söylendiler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Gideceğin tarih: 26 Ekim 1985

Neden bu tarihe gittiğini tahmin etmek güç değil. Sen bir Geleceğe Dönüş hastasısın. Bunun şerefine evren için çok önemli bir kırılma noktası olan bu tarihi seçtin. Önce bu tarihe gideyim, diğer merak ettiğim zamanlara da nasıl olsa sıra gelir diyorsun. Hazır gitmişken biraz da 80'ler havası alırsın hem. Seni çılgın hayalperest seni!

Gideceğin tarih: 29 Mayıs 1453

Gideceğin tarih: 29 Mayıs 1453

Sen tarihi seviyorsun. Orta çağın havasını solumak, rönesansın ayak seslerini duymak, bütün bunları yaparken de kendi coğrafyandan ve tarihinden kopmak istemiyorsun. O yüzden 29 Mayıs 1453'e gidecek ve İstanbul'a ecdadınla giriş yapacaksın! Çılgınca, hem de çok çılgınca!

Gideceğin tarih: 9 Kasım 2194

Sen geleceğin çarpıcı ihtimalleriyle doğrudan yüzleşmeyi göze alacak kadar cesur birisin ve geçmişin bilinen sayfaları yerine rotayı belirsiz geleceğe kırmayı seçmişsin. Teknoloji hayatlarımızı tamamen ele geçirdi mi, dünya berbat bir yer mi oldu, yoksa hala umut var mı? Bütün bu soruların cevabı sende olacak.

Gideceğin tarih: M.Ö. 7 Nisan 100000000

Dinozor sevdan öyle ağır basmış ki, dünya gözüyle bir dinozor görmek için 100 milyon yıl geriye gitmeyi göze almışsın. Şöyle bir ılık bir Nisan akşamında bir yamacın ucuna kadar gelip vadideki dinozorları seyredeceksin. Belki otçul olanları ellerinle bile beslersin. Ama etçillere dikkat et, Jurassic Park'a çevirmeyelim ortalığı.

Gideceğin tarih: 20 Eylül 1968

Şöyle en şık paltonu çekip herkesin hippi olduğu bir zamana doğru yolculuk yapıyorsun. Gittiğin zaman aile büyüklerinin gençlikleriyle bir araya gelip, sürekli eleştirdikleri yeni jenerasyondan bir farkları olmadığını görüyorsun. Ama dikkat et, fazla müdahale edersen yok olabilirsin. Ne de olsa geçmişle uğraşmak tehlikelidir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
771
383
230
175
74
71
58
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
baĞzışeyler

Gideceğin tarih: 7 Nisan -100000000 nedir yaa s..tir git diyo resmen

feyk

#3 yasadigin herseyi hatirliyarak 10yil oncesine geri donsem diger secenekteki 25milyon dolar neki, 25milyar dolar servet yaparim, warren buffett olurum. dus... Devamını Gör

narobb

Bende şans yok aga ben 10 yıl öncesine dönebilsem ve bu dediklerini bir bir satın alsam kesin bu kadar trend olmaz ve büyümezler benim satın aldıklarımın alt... Devamını Gör

Onur Özalp

Gideceğin tarih: 9 Kasım 2194