Görüş Bildir
Haberler
Bir Yerlerde Beklerken Oynayabileceğiniz 15 Mobil Oyun!

Bir Yerlerde Beklerken Oynayabileceğiniz 15 Mobil Oyun!

Anıl Güven
04.10.2016 - 14:00

Beklerken Oynanacak Oyunlar

Hepimiz biliyoruz ki sıra beklemek oldukça sıkıcı ve yorucu bir durum. Nerede olursa olsun bu durum asla da değişmiyor. İster bankada sıra, ister otobüsün gelmesini, sevgilimizi, arkadaşımızı beklerken sıkılmamak için türlü türlü aktiviteler geliştirmeye çalışıyoruz. Çevremize bakışlar atıyoruz, bulutları çeşit çeşit hayvanlara benzetmeye çalışıyoruz. Ama teknoloji ve oyun sektörünün inanılmaz ilerleyişinden sonra bu ilginç ve yaratıcı aktivitelere gerek kalmıyor ve sizi büyük sıkıntıdan kurtarıyoruz!

Kaynak: http://www.oynanacakoyunlar.com/bekle...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1-) Trivia Crack

1-) Trivia Crack

Beklerken oynanacak oyunlar listemizin birinci sırasında, yazının girişini okuduğunuzda da tahmin edebileceğiniz gibi Trivia Crack var. Genel kültürünüze güveniyorsanız, ben Descartes’ın felsefesini, Dali’nin sanat anlayışını, Tarantino’nun bakış açısının tek bir vücuttaki haliyim diyorsanız bu oyun tam size göre. Tarih, coğrafya, eğlence, bilim, sanat ve sporun bulunduğu, toplamda 6 kategori ve yüzlerce sorudan oluşan bu oyunda amaç çok basit. Doğru cevabı bilmek ve rakibinize oyun sonu “Çok cahilsin keşke ölsen” diyebilmek. Soruları doğru cevapladıkça elmaslar kazanırsınız ve bu elmasları da kart almak için kullanarak kendinize daha fazla güçlendirmeler elde edebilirsiniz.

2-) Geometry Dash

2-) Geometry Dash

Listemizin ikinci oyunu, sinirlerini kontrol edemeyen insanlara asla tavsiye etmediğimiz, tamamen refleks, el ve göz koordinasyonu isteyen bir oyun, Geometry Dash. Küçük bir kübü yönlendirerek engelleri aşmaya çalıştığınız bu 2 boyutlu oyunda zaman zaman telefonu kırma raddesine gelebilirsiniz. Eğer zorlu oyunları seviyorsanız bu oyun tam olarak size göre! Ama unutmayın ki kırık telefon camı ücretlerini Oynanacak Oyunlar karşılamaz.

3-) Color Switch

3-) Color Switch

Türkiye’de popüler olamayan fakat dünya çapında baktığımızda oldukça fazla oyuncuya sahip olan Color Switch de zorlayıcı oyunlarımızdan bir tanesi. Oyunda amacımız çok basit. Ekrandaki topu, dokunuşlarımız ile doğru renk engellerine getirerek en yüksek puanı yapmak. Yalnız bir uyarı yapmadan geçmek istemiyoruz. Bu oyun sizi bulunduğunuz dünyadan tamamen soyutlar ve arkada sadece bedeniniz kalır. Dikkatinizi tamamen kendine alır. O yüzden otobüs beklerken bunu oynamayın, evinize gidemezsiniz.

4-) Mobile Strike

4-) Mobile Strike

Çok sevgili Terminatör’ümüz olan Arnold’un reklamlarında çılgınlar gibi oynadığı Mobile Strike, adeta bir patlama yaşamış durumda. Aslında bildiğimiz mobil tabanlı köy oyunlarından pek de bir farkı olmayan Mobile Strike buna rağmen oldukça zevkli. Milyonlarca oyuncuya karşı oynayabileceğiniz Mobile Strike’da amacınız bir genel merkez kurmak ve askerlerinizi en üst seviyeye çıkartarak savaş alanında üstün gelmek. Mobil platformda aksiyon oyunları sevenler, Mobile Strike’a bayılacak.

5-) 2 Cars

5-) 2 Cars

Beklerken oynanacak oyunlar listemizin 5. Oyunu 2 Cars oynayabilmek demek, hafiften Einstein olmak demek. Aynı anda iki arabayı da kontrol ederek engelleri atlatın ve tüm yuvarlakları toplayarak en yüksek puana ulaşın. Çok bir şey istemiyoruz. Bir elinizle resim çizip diğeri ile yazı yazmanıza gerek yok. Sadece arabaları parçalamayın yeter.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6-) ZigZag

6-) ZigZag

Oynayış açısından aslında hiç de zor olmayan, ama “kanser” kategorisine alınabilecek bir oyun, ZigZag. Kontrol ettiğiniz topu yoldan çıkarmadan en yüksek puanı elde etmek asıl amaç. Bu yolda tabii daha fazla puan için yollarda bulunan puan arttırıcıları alabilirsiniz. Yalnız tek bir sıkıntı var. Yollarda sadece zig zag çizerek ilerleyebilirsiniz. O yüzden normalden biraz daha dikkatli oynayın!

7-) Smash Hit

7-) Smash Hit

Listemize vurdulu kırdılı bir oyun eklemezsek olmaz tabii. Stres atmak istiyorsanız bu oyun tam size göre. Üstelik beklerken oynayabileceğiniz, kısa ve grafik açısından tatmin edici bir oyun. Amacınız çok basit. Tek yapmanız gereken ekranda beliren camları toplar ile kırmak. İşte bu kadar. Kırın ve dökün!

8-) Swamp Attack

8-) Swamp Attack

Silahlara FPS oyunlardan zaten alışkınım, ben ateş etmeden yapamıyorum diyorsanız, Swamp Attack sizin beklerken oynanacak oyunlar listenizin başında gelmeli. Oyunda bir bataklık kenarında kulübesi olan bir adam oluyorsunuz ve bataklığınıza saldıran çeşitli yaratıkları öldürerek hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Eğlenceli silahları, akıcı oynanışı sayesinde oldukça güzel bir oyun olan Swamp Attack’i denemeden geçmeyin.

9-) Online Kafa Topu (Online Head Ball)

9-) Online Kafa Topu (Online Head Ball)

Futbol aşıklarını unutmadan geçemeyiz. Online olarak oynanabilen Online Kafa Topu, bir ayakkabının üzerindeki koca kafalı karakterler arasında geçen komik bir gol atma oyunudur. Tek oyuncu ve iki kale oynanan oyunda basit olmasına rağmen aksiyon hat safhada. Acaba gol olacak mı diye çektiğiniz şutlar sizi strese sokmasın. Bazen spam yapmak da size gol sevincini getirebilir.

10-) Cut the Rope 2

10-) Cut the Rope 2

ZeptoLab’in Cut the Rope serisini duymayanınız yoktur. Seri oldukça ilgi gördü ve bir o kadar da eğlenceli. İkinci oyununda da aynı mantık devam ediyor. Şekere aç olan küçük tatlı canavarımıza şekerini yedirmemiz gerek. Bunun için de stratejik olarak iplere bağlı olan şekerin iplerini kesmeliyiz. Oynanış olarak kısa olan Cut the Rope 2, beklerken oynanacak oyunlar listesine hiç düşünülmeden eklenebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11-) Looney Tunes Dash!

11-) Looney Tunes Dash!

Koşu oyunları, telefonlarımızın olmazsa olmazlarındandır. Biraz nostalji yapıp çocukluğumuza dönmeye ne dersiniz? Looney Tunes karakterleri olarak bir koşu oyunu oynayabileceğinizi söylesek çok heyecanlanacağınızdan eminiz. Bugs Bunny, Duffy Duck, Road Runner gibi efsanevi karakterler ile parkuru koşabileceğiniz oldukça eğlenceli bir oyun olan Looney Tunes Dash!’i oynamaktan çok zevk alacağınızdan eminiz.

12-) Mr. Jump

12-) Mr. Jump

Oyun listemizin on ikinci oyunu olan Mr. Jump, ben ona Bay Zıp Zıp diyorum, Geometry Dash alternatifi olan hoş ve tatmin edici grafiklere sahip bir refleks oyunudur. Sizi zorlayacak seviyeleri geçip en yüksek skoru yapmak ise oyunun amacıdır. Özellikle sıra beklerken tercih edilen bu oyun size tavsiyemizdir.

13-) Arrow

13-) Arrow

Nokia 3310’ların efsane oyunu Yılan (Snake) mantığında olan Arrow kısa süren oyunlarımızdan bir tanesi. Kısa çünkü oyun oldukça zor. Duvarlara çarpmadan puanları toplayarak kuyruğunuzy büyüterek en yüksek skora ulaşmak amacımız. Oyunu oynaması oldukça eğlenceli ve basit ara yüzü sayesinde kafa karışıklığı yaratmayan bir tarzı var. Listeye bu oyunu da tereddüt etmeden ekleyebilirsiniz.

14-) Crossy Road

14-) Crossy Road

Eğlenceli ve zaman öldürmek için bire bir olan Crossy Road’dan büyük keyif alacağınızdan eminiz. Amaç karşıdan karşıya geçmek. İşte bu kadar. İster tavuğunuz ile ister Unicorn’unuz ile oynayarak yoldaki araba, tren ve diğer engellere çarpmadan karşıdan karşıya geçerek kendi rekorunuzu kırın!

15-) Daddy Long Legs

15-) Daddy Long Legs

Listemizin son oyunu olan Daddy Long Legs oldukça komik ve bir o kadar da eğlenceli. Tüylü yaratığımızın kontrolünü ele alıyoruz, ona ayak ekleyerek düşmeden yürütmeye çalışıyoruz. Düşersek ise oyun bitiyor, aman dikkat. En uzun mesafeyi alan ise kazanır! Beraber beklediğiniz bir arkadaşınızla da aynı anda oynayabileceğiniz Daddy Long Legs size eğlenceli bir bekeleme zamanı geçirtecektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

BONUS: Hearthstone

BONUS: Hearthstone

Hepimizin aşina olduğu Hearthstone, Blizzard tarafından yayınlanan bir kart oyunudur. Oyunda kartlarınız arasından stratejik bir şekilde desteler yaratarak rakibiniz ile savaşırsınız. Savaşı kazanırsanız da ekstra ödüller sizi bekliyor olacaktır!

Beklerken oynanacak oyunlar listemizin sonuna geldik. Siz de beklerken oynadığınız oyunları Onedio ailesiyle paylaşabilirsiniz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın