Görüş Bildir
Haberler
Bir Şehir Olsan Hangisi Olurdun?

Bir Şehir Olsan Hangisi Olurdun?

Begüm
20.06.2021 - 12:00

Acaba hangi büyüleyici şehirsin?

Testi çöz ve cevabını öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle seni anlatan rengi seçer misin?

2. Arkadaşlarının seni çok sevmesinin sebebi ne?

3. Çok konuşan taraf mısın yoksa sabırla dinleyen mi?

4. Seni en çok rahatlayan yer hangisi?

5. Bir sihirli değneğin olsa hangi özelliğe sahip olmak isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Senin önceliğin hangisi?

7. Canın çok sıkıldığında yapmaktan zevk aldığın şey hangisi?

8. Barda gördüğün biriyle tanışmak için ne yaparsın?

9. Peki son olarak bu dünyaya ne için gönderilmiş olabilirsin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Büyüleyici, keyifli ve naifsin: İstanbul!

Senin ruhunu yansıtan tek bir şehir var o da İstanbul! Tıpkı senin gibi büyüleyici, keyifli, insanı mutlu edici ve kibar bir şehir! Bu yüzden de sen kendini İstanbul'da çok daha rahat hissebilir, evde olduğunu hissedebilirsin.

İnsanlar seni ilk gördükleri anda senden etkileniyorlar. Senin samimi ama bir yandan da kibar ve yerinde olan tavırların herkesi etkin altına almana yetiyor. Bir de bunların yanı sıra o bilgeliğin var! Pek çok şeyi biliyorsun çünkü çok araştırıyorsun, tıpkı İstanbul gibi. Pek çok medeniyete ev sahipliği yapan bu şehir kadar bilgilisin neredeyse. Ve çok güzelsin!

İlgi çekici, yenilikçi ve heyecan dolu: New York!

Sen bir şehir olsan kesinlikle New York olurdun! Herkesin aşık olacağı, etkileyici ve hiçbir zaman yerinde durmayan heyecan dolu, ilgi çekici bir şehir! Senin gibi açık görüşlü ve yenilikçi biri herkesle kolaylıkla arkadaş olabilmekte ver her şeye kolayca adapte olabilmekte. İşte bu yönün tam olarak New York'u temsil ediyor. Senin çevrende her düşünceden, her tipten insan var. Herkesle çok iyi anlaşabiliyor ve bir şekilde iletişim kurabiliyorsun. Tüm bunların yanı sıra yaratıcı ve yenilikçi bir yönünde var. Her zaman en iyisini ve etkileyicisini yapıyorsun. Bir de o tarzın yok mu o tarzın, mükemmelsin!

Hiç durmuyorsun, hep hareket halindesin. Sana yetişebilen neredeyse yok, içinde bulunduğun bu akış hepimizi büyülüyor. Enerjin hiç bitmiyor neredeyse!

Aşk dolu ve mutlu: Paris!

Zaten sen bu dünyaya bir daha gelsen kesinlikle Parisian olurdun, senin bu mükemmel moda anlayışın ve aşk dolu karakterin bu şehre çok uyuyor. Paris de tıpkı senin gibi her sokağı aşk ile dolu ve o kadar romantik bir şehir ki! Burada düşünülen tek şey aşk, aşk ve aşk! Ee bir de senin hafif sanatçı yönün de bu şehri destekliyor. Ve tabii ki her zaman mutlu oluşun da! Yüzündeki o tatlı gülümseme Paris'in sokaklarında da var. Paris'e gelen herkes mutlu olduğu gibi seninle arkadaş olan herkes de oldukça mutlu oluyor. Senin bu bitmek bilmeyen sevgin ve şirinliğin karşısında herkes mest oluyor adeta!

Çılgın, renkli ve heyecanlı: Tokyo!

Senin gibi rengarenk ve heyecan dolu bir karakter kesinlikle Tokyo olurdu! Işıklarla dolu bu şehir de tıpkı senin gibi, hiçbir zaman durmuyor ve her zaman insanı büyülüyor. Zaten çevrendeki herkes seninle vakit geçirmek, seninle eğlenmek için can atıyor. Senin bu cesur ve eğlenceli, aynı zamanda da her şeyi yapabilecek olan yanın herkesi etkisi altına alıyor. Tıpkı Tokyo gibi!

Ee bir de Tokyo da tıpkı senin gibi teknolojiyi çok seviyor, bundan daha iyi bir şehir düşünülemezdi!

Lüks ve ihtişamlı, tıpkı mükemmelliğin sembolü: Dubai!

Senin gibi tarzına ve ihtişamına önem veren biri kesinlikle ama kesinlikle bir şehir olsa Dubai olurdu! Dubai tam olarak senin şehir olarak sokaklara yayılmış, canlandırılmış halin. Bir kere senin bu alışveriş sevdan ve mükemmel zevklerin her şeyi çok daha etkileyici bir hale getiriyor. Para senin için oldukça önemli bir şey, elindeki parayla her zaman en kalitelisini alıyorsun. Bu çevrene aldığın hediyelerde de geçerli. Çevrendekileri seviyorsun ama kabul edelim kendini çok daha fazla seviyorsun. Aynaya baktığında kendinle gurur duyuyorsun, ki duymalısın da! 

Evet sen kesinlikle Dubai'sin, mükemmelliğin sembolü!

Mistik, özgür ve farklı: Marakeş!

Mistik, özgür ve farklı: Marakeş!

Evet sen gerçekten tamamen kendine has birisin, senin gibisi bulmak oldukça zor! Tıpkı Marakeş gibi! Senin bu bohem, rahatlatıcı ve mistik tarzın herkesi etkisi altına alıyor. Sen kendini, bedenini ve kalbini dinlemeyi öğrenmişsin. Çevrendekileri umursamıyorsun, içinden geldiğin gibi yaşıyorsun. İşte tam da bu yüzden bir şehir olsan kesinlikle Marakeş olurdun. Bu kendine has hareketlerin ve tarzın insanları etkilemeye devam ederdi. Ee bir de bu güneş ve sıcak sevdan yok mu! Marakeş tam olarak sen!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
163
98
49
39
16
11
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gylfi Jrnandlit

Dubai mi? kardeşim benden olsa olsa Hakkari olur

CONALL

New York sürekli çıkıyor bana acaba New York'a mı yerleşeceğim?😂

zeynep iklil

new york