Görüş Bildir
Haberler
Bir Oturuşta Kendinizi Durduramayıp Bütün Sezonu İzleme Garantili 25 Dizi Önerisi

Bir Oturuşta Kendinizi Durduramayıp Bütün Sezonu İzleme Garantili 25 Dizi Önerisi

Nergis
10.03.2020 - 10:45 Son Güncelleme: 19.05.2022 - 15:46

Hepsi birbirinden sürükleyici...

Kaynak: https://thechive.com/2020/03/05/the-t...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Altered Carbon

1. Altered Carbon
www.instagram.com

IMDb: 8.1

Aynı isimli çizgi romandan uyarlanan 'Altered Carbon', insanların karakterlerini ve ruhlarını yeni bedenlere transfer edebildikleri alternatif bir gelecekte geçiyor. Takeshi Kovacs, yıldızlararası savaşçılardan oluşan seçkin bir time mensup bir askerdir. Ancak takım, filizlenen bir isyan sonrası ağır bir yenilgi alınca hayatta kalmayı başaran tek asker Takeshi olur. Takeshi’nin zihni “buz içerisinde” hapsedilir ve yüzyıllar sonra Laurens Bancroftm adında son derece varlıklı bir adam ortaya çıkana kadar dondurulur. Laurens, Takeshi’ye tekrar hayata dönebilmesi için bir şans sunar. Ancak karşılığında son derece zorlu bir cinayeti çözmesini istenir.

2. Letterkenny

2. Letterkenny
www.instagram.com

IMDb: 8.6

Küçük bir kasabada yaşayan yerlilerin yaşadıkları durumları iyi düşünülmüş ve zekice yazılmış bir senaryoyla aktaran komedi dizisi.

3. Better Call Saul

3. Better Call Saul

IMDb: 8.7

'Breaking Bad 'spin-off'u olacak dizi, düzenbaz avukat Saul Goodman'ın Walter White öncesi maceralarını anlatıyor...

4. Burn Notice

4. Burn Notice
www.instagram.com

IMDb: 7.9

Michael Westen CIA'de ajanlık yaparken bir anda görevden uzaklaştırılır, tüm parasına el konulur, dosyası silinmiş hatta şehir dışına çıkması bile yasaklanmıştır. Miami'de sıkışıp kalan Michael, eski görevine dönebilmek ve uzaklaştırılmasının altında yatanları öğrenebilmek için araştırmaya başlar. Diğer taraftan para da kazanması gerekince, çevresinde yardıma ihtiyacı olan, dolandırılmış, mafyaya bulaşmış kişilerle çalışmaya başlar.

5. Peaky Blinders

5. Peaky Blinders

IMDb: 8.8

Birinci Dünya Savaşı’ndan yeni çıkmış İngiltere dışı faaliyet gösteren çeşitli çeteler sarmıştır. Bunlardan biri de soygunculuk ve at yarışıyla para kazanan Peaky Blinders’dır. Polislere rüşvet yedirerek paçayı kurtaran çete, bir soygunda yanlışlık yapınca, başlarına bela olacak yeni bir müfettişin şehre gelmesine vesile olurlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. The Good Place

6. The Good Place
www.instagram.com

IMDb: 8.2

'The Good Place', öldükten sonra kendisini The Good Place adlı yerde bulan Eleanor’un yaşadığı maceraları konu ediyor. Dünyada pek de iyi bir sicile sahip olmayan Eleanor, buraya yanlışlıkla gönderildiğini fark etse de bunu çevresindekilerle paylaşmaz. Ne var ki Eleanor’un gelişinden sonra kasabada işler rayından çıkmaya başlar ve Eleanor, komşuları Chidi, Tahani ve Jason ile birlikte sıra dışı maceralara sürüklenir.

7. Fleabag

7. Fleabag

IMDb: 8.7

'Fleabag', Londra'da tek başına ayakları üzerinde durmaya çalışan bir kadının hikayesini konu ediyor. Dizide, 30'lu yaşlarındaki kadının aşk, aile ve iş hayatında yaşadığı gündelik olaylar ele alınıyor.

8. The Outsider

8. The Outsider
www.instagram.com

IMDb: 8.6

11 yaşındaki bir çocuğun hunharca katledilen cesedi bir parkta bulunur. Görgü tanıkları ve cesetten alınan parmak izleri Flint City adındaki kentin en saygın adamlarından birini işaret etmektedir. Cinayetin baş şüphelisi olarak görülen kişi, Küçükler Ligi koçu, İngilizce öğretmeni, iyi bir eş ve iki kız babası olan Terry Maitland’ın ta kendisidir. Soruşturmanın başına geçen dedektif Ralph Anderson düzenlediği bir operasyonla halkın gözleri önünde Terry Maitland’ı tutuklar. Terry, her ne kadar suçsuz olduğunu açıklamaya çalışsa da dava aleyhinde ilerlemektedir. Ancak araştırma devam ettikçe ortaya çıkan gerçekler ve Tery’nin olay gecesi ile ilgili anlattıkları davanın tüm seyrinin değişmesine neden olur.

9. Homeland

9. Homeland
www.instagram.com

IMDb: 8.3

'Homeland' bir CIA draması. Irak'ta kaybolup, uzun süre sonra ülkesi Amerika'ya dönen Scott Brody bir CIA ajanı tarafından şüpheli bulunur. Carrie Anderson, Scott Brody'nin El-Kaide üyesi olmasından ve bir saldırı düzenlemeye hazırlandığından şüphelenir.

10. Avatar: Son Hava Bükücü

10. Avatar: Son Hava Bükücü

IMDb: 9.2

Ateş ulusu ve Avatar'ın savaşını ele alan bu dizide Avatar'ın havayı bükme özelliğiyle dünyayı kötülüklerden kurtarışını izleme fırsatı yakalayabilirsiniz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Mr. Robot

11. Mr. Robot
www.instagram.com

IMDb: 8.5

Elliot, gündüzleri bir siber güvenlik şirketinde çalışan sıradan bir programcı, geceleri ise siber intikam peşinde koşan bir hackerdır. Bu asosyal ve sorunlu görünen gencin yolu bir gün bir yer altı hack grubunun gizemli lideri ile kesişir.

12. I am Not Okay With This

12. I am Not Okay With This
www.instagram.com

IMDb: 7.8

'I Am Not Okay With This', telekinezi gücüne sahip olan bir gencin yaşamına odaklanıyor. 15 yaşında Sydney, telekinezi yeteneğine sahip olan bir gençtir. Lise öğrencisi olan Sydney, bir yandan yeni yeni ortaya çıkan güçlerini keşfetmeye çalışırken bir yandan da hayatını yoluna koymak için çabalar. Lise hayatının, alevli ilişkilerin ve cinselliğin zorlu yollarında ilerleyen Sydney, bu süreçte birbirinden farklı maceralara sürüklenir.

13. The Witcher

13. The Witcher
www.instagram.com

IMDb: 8.3

'The Witcher'ın fantastik hikayesinde, yüzyılı aşkın süredir bir arada yaşayan insanlar, cüceler ve elfler arasındaki barış sona erer ve yeni bir ırklar arası savaş patlak verir. The Witcher olarak nam salan acımasız suikastçı Geralt of Rivia, vaadedilen çocuğun doğumunu beklemektedir. Bu çocuk dünyanın tüm dengesini değiştirecek güce sahiptir.

14. Love is Blind

14. Love is Blind
www.instagram.com

IMDb: 6.0

Sevmek ve sevilmek isteyen bekar insanların birbirlerini görmeden sadece seslerini duyarak evlilik yoluna attıkları adımları izleyeceksiniz.

15. Breaking Bad

15. Breaking Bad
www.instagram.com

IMDb: 9.5

Lisede kimya öğretmenliği yapan Walter White bir gün doktordan ileri safhada akciğer kanseri olduğunu öğrenir. Kendisinden sonra geride kalan ailesine maddi birikim sağlamak isteyen Walter White, uyuşturucu yapımında ustalaşan eski bir öğrencisi, Jesse Pinkman ile beraber uyuşturucu işine girer. Elbetteki yasa dışı yollardan ve uyuşturucunun da eş anlamlısının bela olduğunu bilerek. Bir yanda kimya alanında önemli işlere imza atmış bir öğretmen, diğer yanda bu tehlikeli piyasayı çok iyi tanıyan, gözü pek bir 'eski öğrenci'... Yüksek kalitede ve saflıkta ürettikleri metamfetamin, onları uyuşturucu ticaretinin en riskli yollarına da bulaştırıyor...

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Jeopardy

16. Jeopardy
www.instagram.com

IMDb: 8.2

Birçok farklı kategoriden sorulan bilgi soruları ya da yeteneklerini test edebildikleri yarışmalarıyla iki meydan okuyucu ve bir şampiyonun rekabet ettiği yarışma programı.

17. Nathan For You

17. Nathan For You
www.instagram.com

IMDb: 8.8

Küçük işletmelere 'saçma' gelebilecek önerilerde bulunup onları karını arttırmaya çalışan işletme okumuş komedyen Nathan Fielder'ın sunduğu yarışma tarzında bir belgesel-komedi serisi.

18. Mad Men

18. Mad Men
www.instagram.com

IMDb: 8.6

Amerika'nın ve reklamcılık dünyasının kalbi olan New York'ta, 1960’lı yıllarda geçen hikayede şatafatlı reklamcılık dünyasının parlak çocuklarının hikayeleri gözler önüne seriliyor...

Değişen zamana uyum sağlamaya çalışan reklam gurusu Don Draper ve ekibi gerçek dünya ve yalanlar arasındaki ince çizgiyi görünmez kılmaya ve 60’lı yılların dekorunda insan doğasının inceliklerine inmeye devam ediyor.

19. The Office

19. The Office
www.instagram.com

IMDb: 8.8

Burası Dunder Mufflin Kağıt Şirketi. Sıradan gibi görünen ama sıra dışı komik bir ofis. İktidar düşkünü bir patron, her biri ayrı karakterde çalışanlar, 9-17 arası bitmesi gereken işler ve modern dünyanın en vazgeçilmez unsuru ofis hayatı!

Ama Michael Scott (Steve Carell) sıradan bir patron değil; şakaları çalışanları tarafından anlaşılmayan, çalışanlarının gözünde kaba, sevimsiz, sinir bozucu, ırkçı, cinsiyetçi ve verdiği hiçbir sözü yerine getiremeyen patron ama aslında o bir komedyen, bir dost, bir yardımsever...

BBC televizyonun aynı adlı dizisinden uyarlanarak Amerikan versiyonu da çekilen The Office, sit-com komedilerine yeni bir soluk getirdi...

20. Broadchurch

20. Broadchurch
www.instagram.com

IMDb: 8.4

Genç bir çocuğun öldürülmesinin ardından, adeta bir medya ordusunun akın ettiği küçük bir sahil kasabasının perdeleri, cinayetin ardından aralanmaya başlar.

'The Killing' benzeri bir İngiliz draması olan dizi izleyici kitlesi tarafından da oldukça beğenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. The Marvelous Mrs. Maisel

21. The Marvelous Mrs. Maisel
www.instagram.com

IMDb: 8.7

'The Marvelous Mrs. Maisel' 1960’lı yıllarda, New York City’de geçiyor. Şehrin lüks semtlerinden birinde eşi ve iki çocuğuyla birlikte yaşayan Miriam “Midge” Maisel hayatta istediği her şeye sahiptir. Ancak bir gün tesadüf eseri, hiç bilmediği bir yeteneğe sahip olduğunu keşfeder ve bu gelişme hayatını derinden sarsar.

22. You

22. You
www.instagram.com

IMDb: 7.8

Zeki bir New York'lu olan Joe, bir kitapçı işletmektedir. Bir gün kitapçıya gelen Beck, Joe’nun ayaklarını yerden keser. Joe, ilk görüşte Beck’e aşık olmuştur. Joe, sevdiği kızın kalbini kazanmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Beck’i elde etmek için teknolojiyi kullanmaya başlayan ve onu her yerde takip eden Joe’nun takıntılı tavırları Beck’in en yakın arkadaşı Peach’ı şüphelendirse de ona engel olamaz. Joe, sonunda Beck’in takipçisi olmaktan çıkıp erkek arkadaşı olmayı başarır. Ancak Joe'nun takıntılı hali artarak devam edince, işler içinden çıkılmaz bir hal almaya başlar.

23. Star Trek

23. Star Trek

IMDb: 7.9

Bir zamanların çok sevilen kahramanları bu kez gençlik yılları ile karşımızda. Güç ve cesaret, Atılgan ve ekibinin elindedir elbette. Evren tehdit altındadır ve geleceği parlak görünmez. Bu durum ile mücadele vermesi beklenen de elbette Atılgan ve ekibidir. Türlü tehlikelere göğüs germeleri gerekecek olan Kaptan Kirk ve Spock arasında mücadele de en keskin hali ile sürecektir. Dünya ile derdi olup da intikamın izini süren kötü ruhlu güçler karşında Atılgan ve ekibi ne kadar başarılı olacaklardır? 'Star Trek' macerasının kahramanlarının gençlik yıllarından dem vuran film, Oscar ödüllü olup J.J. Abrams’ın emeği.

24. Prodigal Son

24. Prodigal Son
www.instagram.com

IMDb: 7.6

Fox tarafından ekrana taşınan “Prodigal Son” ülke tarihinin en sosyopat katillerinden biri olan Doktor Martin Whitly'nin psikolog oğlu Malcolm Bright karakterinin yaşadıklarını takip ediyor. NYPD polisleriyle işbirliği yapan Malcolm Bright, onlara en zorlu davaları çözmede yardımcı olmaktadır. Ancak bu esnada her biri sorunlu karakterler olan aile fertleriyle de uğraşmak zorunda kalacaktır. Dizinin başrolünde Michael Sheen boy gösteriyor.

25. Electric Dreams

25. Electric Dreams
www.youtube.com

IMDb: 7.3

Ünlü bilim kurgu yazarı Philip K. Dick’in eserlerinden yola çıkacak olan 'Electric Dreams: The World of Philip K. Dick’in on bölüm sürüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Peki siz bu dizilerden hangisini izlemeyi düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
86
59
20
16
14
11
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
psyhedelichead

Eksikler var misal: how i met your mother, the big bang theory, dexter, lost in space, good girls, black mirror ve animasyonlardan bojack horseman, disenchan... Devamını Gör

Seda Bal

You için joe nun beck e olan aşkı ile ilgili açıklama yazıp, love ile fotoğrafını paylaşmanız da ilginç. Bu arada you dizisinin konusu bi kıza aşık bi erkek ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Altered Carbon ilk sezon güzeldi lakin 2. sezonun tümünü bir oturuşta izlemeyi bırak, bölümleri tek seferde bitiremedim. Çok tırt geldi bana. Ama Westworld u... Devamını Gör