Görüş Bildir
Haberler
Bir Kadın,Çok Fazla PlayerUnknown’s Battlegrounds Oynadığı ve Kendisini Aldattığı İçin Sevgilisine Katana ile Saldırdı

Bir Kadın,Çok Fazla PlayerUnknown’s Battlegrounds Oynadığı ve Kendisini Aldattığı İçin Sevgilisine Katana ile Saldırdı

Arda Tekin
16.07.2018 - 03:12

Tabii bu saldırının tek sebebi sadece PlayerUnknown's Battlegrounds da değil.

Washington eyaletinde Mart 2018 başında bir kadın gözaltına alındı. Çünkü bu kadın, birlikte yaşadığı sevgilisine, alışveriş mağazasından satın aldığı katana ile saldırmıştı ve yaralamıştı. Kadının açıklamalarına göre bu saldırının sebebi, sevgilisinin, kendisini aldattığını düşünmesi ve çok fazla PlayerUnknown’s Battlegrounds oynadığı için idi. Şu an evinde yaralarının iyileşmesini bekleyen profesyonel PUBG oyuncusu 29 yaşında, sevgilisi ise 30 yaşındaydı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Günde 12 saat PlayerUnknown’s Battlegrounds oynayan, yukarıdaki fotoğraftan da görebileceğimiz arkadaşımız, sevgilisinin iddiasına göre, sürekli PUBG oynuyordu ve partnerine hiç ilgi göstermiyordu. Tüm bunların üzerine sevgilisi, erkek arkadaşının telefonunda Tinder uygulamasını bulunca, duşta da kırmızı saçları görünce, kendisini aldattığını düşündü. Çünkü bu ikilinin hiçbirinin saçı kırmızı değil.

Bu içeriği ürettiğimiz şu sıralarda ceza evinde olan bayan, 350 bin dolar ödeyerek bu cezayı sonlandırabiliyor. Bayanın ailesi ise, böyle bir hareketi kesinlikle kendisinin yapmayacağını belirtiyor. Açıklamalara göre her şeyin sebebi PlayerUnknown’s Battlegrounds değil ve ikilinin arasında daha farklı sorunlar da bulunuyor. Tabii ne kadar sorun bulunursa bulunsun, birinci dereceden cinayet işlemeye çalışmak, pek insani bir harekete benzemiyor.

Yapılan açıklamalara göre, bayanın adı Emily Javier idi. Emily Javier, alışveriş merkezinden satın aldığı katanayı, kendi telefonu ile birlikte bir gece yatağa sakladı ve sevgilisinin gelmesini bekledi. Sevgilisi uyuyunca telefonun ışığı ile etrafı aydınlatan Emily Javier, aldığı katana ve iki farklı bıçak ile yanında yatan erkek arkadaşına saldırdı. Saldırıya karşı hemen uyanan Alex Lovell, kendisini korumaya çalıştı fakat ciddi anlamda yaralandı. Erkek arkadaşını öldüremeyen Emily Javier, bir anda korktu ve erkek arkadaşının isteği üzerine polisleri aradı. Polisleri kapıda karşılayan Emily Javier, hemen teslim oldu ve erkek arkadaşına yardım istedi. Amacının, erkek arkadaşını öldürmek olduğunu söyleyen Emily Javier, “Tüm hayatım boyunca buna hazırlanıyordum.” şeklinde bir cümle kullandı ama biz neden böyle bir şey dediğini pek anlayamadık.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Jok Er

oyun neyse de aldattiysa iyi olmus ehehehehe