Görüş Bildir
Haberler
Bir ilişkiye başlamadan önce oturup düşünmenizi gerektirecek 7 şey

Bir ilişkiye başlamadan önce oturup düşünmenizi gerektirecek 7 şey

Volkan Eker
20.02.2015 - 21:36 Son Güncelleme: 24.02.2015 - 01:29

1. Günümüzün vazgeçilmezi sosyal medya

1. Günümüzün vazgeçilmezi sosyal medya

Birinin sosyal medyadaki aktivitesini incelemek, onu en iyi çözümleyebilme imkanı sunan yöntemdir. Eğer partneriniz sosyal medyadaki profillerinde gerçek ismini, online olma durumunu, son görülme zamanını veya profilini gizlemeyi tercih ediyorsa büyük olasılıkla gizlediği şeyler vardır. Genelde ya ailesi ya da eski veya potansiyel sevgililerinden gizlenmek için bu taktiği uyguluyor olabilirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Aile içi huzursuzluklar

2. Aile içi huzursuzluklar

Anne babanın birbirinden ayrı olduğu veya geçimsizliğin hüküm sürdüğü bir ailede yetişen bireyler, çeşitli psikolojik sorunlarla boğuşmak zorunda kalırlar. Üzerinde çok baskı kurulan, her yaptığı eleştirilen, ailelerinden yeteri kadar sevgi görememiş bireyler; kendi ilişkilerinde de başarılı olamazlar.

3. Bağımlılık

3. Bağımlılık

Alkol veya uyuşturucu bağımlısı olan insanlarla geçinmek, diğer insanlarla geçinmekten daha zordur. Sürekli değişen ruh hali, depresyona yatkın olma durumu, aşırı alınganlık veya rahatsız edici bir vurdumduymazlık, karşısındakini yüceltme, ona çok bağlanma veya ondan hiddetle nefret etme gibi durumlarla sürekli karşı karşıya kalırsınız.

4. Arkadaş ortamı

4. Arkadaş ortamı

Biriyle ilişkiye başlamadan önce mutlaka partnerinizin nasıl bir arkadaş ortamı olduğunu öğrenin. Sürekli vakit geçirdiği arkadaşlarının nasıl tipler olduğunu bilmek, partnerinizi daha iyi tanımanıza yardımcı olacak. İnsana hiçbirşey katmayan boş, muhabbetlerin yapıldığı bir ortamda vakit geçiren kişi, bir süre sonra boş bir kişi olacaktır. Kültür seviyesi yüksek insanlarla takılanlar zaman geçtikçe olgunlaşaklardır. Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim.

5. Hayattan beklentileri

5. Hayattan beklentileri

Partnerinizin boş zamanlarını nasıl değerlendirdiğini sorgulayın. Kariyer planını, gezip görmek istediği yerleri, öğrenmek istediği şeyleri bilmeye çalışın. Hangi kültür&sanat faaliyetlerinden hoşlandığını ve bunlardan hangileriyle uğraştığını öğrenin. Sadece günü geçirmek için yaşayan, hayattan hiçbir beklentisi olmayan, iki lafı bir araya getiremeyen, oturup uzun uzadıya sohbet etmekten sıkılacağınız biriyle mutlu olamazsınız.

6. Karakteri

6. Karakteri

İlişkilerin temelinde anlaşabilmek yatar. Partnerinizin karakteri ile sizin karakteriniz uyuşmuyorsa, ayrılık kaçınılmaz oluyor. İnsanlar değişmezler, değiştirmeye çalışmayın. Sadece sizi kaybetmemek için değişmiş gibi gözükürler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Cinsellik

7. Cinsellik

Siz siz olun,bir insanı hayatınıza almayı düşünecek kadar tanımadan, onunla cinsellik yaşamayın. Birbirini yeteri kadar tanıyamadan cinsellik yaşayan ve birbirinden çok haz alan çiftler, kafa olarak anlaşamasalar da ilişkilerini kolay kolay bitiremezler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın