Görüş Bildir
Haberler
Bir Hayvana Şiddet Olayı Daha: Ayakları, Kuyruğu ve Boynu Kesilmiş

Bir Hayvana Şiddet Olayı Daha: Ayakları, Kuyruğu ve Boynu Kesilmiş

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir sokak köpeği, dört ayağı, kuyruğu ve boğazı kesilerek öldürüldükten sonra çuvala konularak araziye atıldı. Marmaris Hayvan Hakları Derneği (MAHAKDER) Başkanı Tülay Yıldız, 'Ne yazık ki bu tür vahşetleri son dönemlerde sıkça duymaya ve görmeye başladık. Bunu yapan insan olamaz ve böyle bir davranışı gerçekleştiren kişi ruh hastasıdır.' diyerek can dostuna işkence yapan kişi ya da kişilerin yakalanıp cezalandırılmasını istedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Marmaris'te yaşayan 17 yaşındaki Ö.D., bir süre önce mahallede dolaşan bir sokak köpeğini beslemeye başladı. Zamanla beslediği köpekle aralarında dostluk oluştu. Her gün mahalleye gelen can dostunu besleyip oynayan Ö.D., geçen hafta sonu gelmeyince merak etti.

Ö.D. bugün arkadaşlarıyla can dostunu mahallede ve arazide aramaya başladı.

Ö.D. bugün arkadaşlarıyla can dostunu mahallede ve arazide aramaya başladı.

Ö.D. ve arkadaşları, 6 saat süren arama sonucu köpeği, Marmaris- Muğla Karayolu'nun 21'nci kilometresinde bulunan Çetibeli Mahallesi'nde karayolu kenarında bir arazide çuval içinde buldu. Sokak köpeğinin işkence gördüğü boğazı, kuyruğu ve dört ayağı kesilerek öldürüldüğü ortaya çıktı.

'Bu vahşeti yapan mutlaka bulunmalıdır'

'Bu vahşeti yapan mutlaka bulunmalıdır'

Marmaris Hayvan Hakları Derneği (MAHAKDER) Başkanı Tülay Yıldız, 'Ne yazık ki bu tür vahşetleri son dönemlerde sıkça duymaya ve görmeye başladık. Bir sokak köpeği işkence edilmiş dört ayağı, kuyruğu, boğazı kesilmiş ve çuvala konularak bağlanıp atılmış. Bunu yapan insan olamaz ve böyle bir davranışı gerçekleştiren kişi ruh hastasıdır. Yetkililere çağrımız bu vahşeti yapan mutlaka bulunmalıdır. Konun takipçisi olacağız. Bugün hayvana zulüm yapan yarın insana yapar' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
141
28
27
20
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

15 gün içinde hayvan haklarını meclise, sunacağız denildiği tarih 3.02.2021 meclise sunulduğu tarih 404 not found.

Barney

bu bacak kesme olayı nedir neyin modası ya. sürekli aynı vahşet oluyo. büyü falan mı yapıyosunuz napıyosunuz aq. yasa gelsin diyoruz her seferinde de yasası ... Devamını Gör

Sinan

Nasıl bu kadar kötü olabiliyorsunuz, ya aklım almıyor.