Görüş Bildir
Haberler
Tekirdağ'a da Sıçradı: Bir Haftada Sahte İçkiden Can Kaybı 52'ye Yükseldi

Tekirdağ'a da Sıçradı: Bir Haftada Sahte İçkiden Can Kaybı 52'ye Yükseldi

Batuhan
15.10.2020 - 09:52 Son Güncelleme: 15.10.2020 - 13:15

İzmir, Kırıkkale, Mersin, Muğla, Aydın, İstanbul, Trabzon ve Karabük'te cuma gününden bu yana sahte içkiden zehirlendiği şüphesiyle yaşamını yitirenlerin sayısı 51'e çıkmıştı. Bugün de Tekirdağ'da yaşayan 55 yaşındaki adam sahte içkiden hayatını kaybetti. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yasa dışı yoldan kazanç elde etmek amacıyla üretilip satılan sahte içki, can almaya devam ediyor. Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Tıp Fakültesinde sahte içki nedeniyle tedavi gören Turan E. ile Musa G. hayatını kaybetti. Böylelikle kentte 9 Ekim'den bu yana metil alkol zehirlenmesi şüphesiyle hayatını kaybedenlerin sayısı 21'e yükseldi. İstanbul'da sahte içkiden yaşamını yitirenlerin sayısı 10 oldu.

Ölümler Tekirdağ'a da sıçradı

Ölümler Tekirdağ'a da sıçradı

Tekirdağ'ın Saray ilçesinde yaşayan Burhan Arabacı, rahatsızlanması üzerine Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne götürüldü. Burada tedaviye alınan Arabacı’nın içtiği sahte alkolden zehirlendiği belirlendi. Burhan Arabacı, doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi.

Bazıları "kasten öldürmekten" tutuklandı

Bazıları "kasten öldürmekten" tutuklandı

Yurt genelinde toplam can kaybı sayısı 51'e yükseldi. 9 Ekim'den bu yana 18 ilde 234 şüpheli yakalandı, 31’i İstanbul’da olmak üzere 70 kişi tutuklandı. Şüphelilerden bazıları kasten öldürmekten tutuklandı.

Kolonya ve kozmetik ruhsatı

Kolonya ve kozmetik ruhsatı

Şüpheliler arasında denetimlerde yakalanmamak için kozmetik ürünleri ve kolonya imalat ruhsatı alanların olduğu ortaya çıktı. Ele geçirilen sahte etil alkollerin ise İstanbul'dan gönderildiği belirlendi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
6
3
2
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

içmeyin abicim ne idüğü belli olmayan alkol karışımlarını. az için ama orjinal için sonucu çok acı oluyor :(