Görüş Bildir
Haberler
Bir Günde Üç Milyondan Fazla Ziyaretçi

Bir Günde Üç Milyondan Fazla Ziyaretçi

Ulaş
25.03.2014 - 17:10

Bir Günde Üç Milyondan Fazla Ziyaretçi

Süper kahraman Wolverine serisinin son filmi ‘Days of Future Past’ 23 Mayıs’ta gösterime girecek. Filmin son fragmanı bir günde üç milyondan fazla izleyiciye ulaştı.

Marvel Comics’in en çok sevilen süper kahraman karakterlerinden biri olan ölümsüz ve demir pençelere sahip Wolverine’in yeni sinema filmi tüm dünyada 23 Mayıs’ta gösterime giriyor. Aynı tarihte Türkiye’de de sinemalarda olacak filmin son fragmanı bir günde 3 milyon 2 yüz bin izleyiciye ulaştı.

'Wolverine: Geçmiş Günler Gelecek' adıyla Türkiye’de gösterime girecek olan filmin konusu ise çok çarpıcı. Mutantlar ve insanlar arasındaki savaşın iyice belirginleşmesiyle, Profesör X (Patrick Steward) çok önemli bir karar alır. Bu karara göre en başta Wolverine (Hugh Jackman) olmak üzere mutantlar, insanlığın kaderini değiştirmiş bir hatayı düzeltmek üzere zamanda bir yolculuğa çıkar. Tüm mutantlar bir yandan kendi geçmişleri ile yüzleşirken, bir yandan da tüm canlıları etkileyecek evrensel bir güce sahip o hatayı düzeltmeye çalışırlar.

Kaynak: http://aljazeera.com.tr/haber/bir-gun...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0